Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ολυμπιακός – Εφές: Ημέρα φανέλας

euroleagueΧωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αγώνας με τις δυο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την συνέχεια στην διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός δεν απειλείται στην πρώτη θέση και η Εφές δεν καίγεται για να πάρει καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο.

Οι ομάδες είναι πολύ ''γνωστές'' με τους ερυθρόλευκους να υπερισχύουν σημαντικά σε νικηφόρα αποτελέσματα και στις δυο έδρες, έχουν όμως και σημαντικές ιδιαιτερότητες που μπορούν να παίξουν ρόλο τουλάχιστον προς την έκβαση της αναμέτρησης αν όχι και στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι έχουν σήμα κατατεθέν την άμυνα τους και με βάση το επιθετικό πνεύμα που τους διακατέχει και εφαρμόζουν, καλύπτουν και τις απουσίες από βασικά τους στελέχη που κατά καιρούς τους αναγκάζουν να μένουν εκτός υποχρεώσεων.

Σε μια τέτοια φάση βρίσκονται και τώρα με τους Σπανούλη,Αγραβάνη, να έχουν προβλήματα όπως και με δεδομένους εκτός τους Λοτζέσκι και Γιάνγκ.

Στην αντίπερα όχθη η Εφές έχει στον πάγκο της τον βασικό αναμορφωτή του Ολυμπιακού και στις τάξεις της διαθέσιμο τον Ντάστον που είχε πολύ καλή παρουσία στην ομάδα του Πειραιά.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ!

Ο Ολυμπιακός ακόμη και αν έχει τις παραπάνω απουσίες έχει να αντιπαραθέσει την φόρμα και το πάθος των Μάτζαρη, Πρίντεζη που ειδικά στα ματς με τις Τουρκικές ομάδες μεταμορφώνονται πάντα προς το καλύτερο, ενώ υπάρχει και ο Στρόμπερι που στην περσινή περίοδο έκανε πολλά και διάφορα στο Τουρκικό πρωτάθλημα και ήταν ο βασικός συντελεστής επιτυχιών της Καρσιγιάκα απέναντι και στην Εφές αλλά και στις άλλες ομάδες της χώρας που πάλεψαν για τον τίτλο.

Η Διοίκηση των γηπεδούχων θέλοντας να δώσει κίνητρο και να υπάρχει παλμός και ενδιαφέρον κυρίως για το ματς έκανε μια προσφορά για την αγορά φανέλας με σκοπό κυρίως το να αυξηθούν οι ''στροφές'' σε ένα ματς που μπορεί ο Ολυμπιακός να βρει εμπόδια κυρίως λόγω των απουσιών του.

Ο Ολυμπιακός στις τελευταίες 5 συναντήσεις του με την Εφές στο ΣΕΦ έχει 5/5 νίκες με την μικρότερη διαφορά να είναι στους 5 πόντους και την μεγαλύτερη στους 18, ενώ εκεί γύρω στους 10 κυμαίνεται ο μέσος όρος των υπολοίπων.

Ο άσσος έφθασε στο 1.50 κυρίως λόγω των προβλημάτων των γηπεδούχων και του επιπλέον κινήτρου των φιλοξενούμενων. Όμως ακόμη και με απουσίες υπάρχει διαφορά μεταξύ των ομάδων και ειδικά μέσα στο ΣΕΦ αξίζει να υποστηριχθεί η προσπάθεια όσων τελικά αγωνιστούν που στα βασικά δεν πρόκειται να κάνουν εκπτώσεις και θα προσπαθήσουν να ανταποδώσουν την όποια τελικά υποστήριξη υπάρξει από την εξέδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου