Τρίτη 31 Μαΐου 2016

paok panathinaikos simera

greece super leagueΤελευταία στροφή στο μίνι πρωτάθλημα και οι συμμετέχουσες ομάδες ασθμαίνοντας θα προσπαθήσουν μέσα σε 90 λεπτά να ξεκαθαρίσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές γιατί άλλες εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν, ώστε να υπάρξει διπλή εκπροσώπηση της χώρας στην κλήρωση της διοργάνωσης που κουνάνε στην έναρξη των αγώνων το σεντόνι με τα αστέρια.

Οι Θεσσαλονικείς είναι σε καλύτερη θέση και φόρμα και έχουν δημιουργήσει μια καλή ομάδα που έχει αρχή, μέση και τέλος.

παμε στοιχημα προβλεψεις


Ο Ίβιτς πέρα από τα αυτονόητα να βάλει δηλαδή τους παίκτες στις κανονικές τους θέσεις και να προσπαθήσει να εφαρμόσει μια βασική τακτική, έκανε και σωστή διαχείριση με συνέπεια ο αετός να φτερουγίζει και να κοζάρει από ψηλά την εκάστοτε λεία του.

Σχετικά λίγες οι επιλογές ουσίας και αξίας για τους γηπεδούχους όμως έχουν βρει καλή χημεία και λόγω και των αποτελεσμάτων το ηθικό είναι στα υψηλά πατώματα.

Οι πράσινοι με εξαίρεση το ματς απέναντι στην ΑΕΚ στην Λεωφόρο συνεχίζουν ότι και όλη την σεζόν και κυρίως στην εποχή της αναγέννησης μετά την έλευση του Ιταλού Μαγίστρου. Το σύστημα άλλαξε για να χωρέσουν οι περισσότεροι από τους νεοαποκτηθέντες του χειμώνα διαφορά όμως προς το καλύτερο δεν έγινε και έτσι πορεύονται αναζητώντας κάτι σαν θαύμα που θα κάνει όλο αυτό τον συρφετό ομάδα και θα έχει και αποτέλεσμα.

Απώλειες έχουν και οι δυο και οι βασικότερες είναι στην πράσινη πλευρά όπου απόντος του Μπέργκ το επίπεδο στην επίθεση είναι σαν χαμηλό βαρομετρικό, αλλά υπάρχει έλλειψη και στα μετόπισθεν και ειδικά στον άξονα όπου ξανά ο βραζιλιάνος βασικός θα έχει άλλο παρτενέρ με συνέπεια κανείς να μην είναι σίγουρος σε τι ρυθμούς θα κινηθεί το νέο ζευγάρι.

Κίνητρο έχουν και οι δυο ομάδες και κακά τα ψέματα στην παρούσα φάση υπάρχει άνεμος αισιοδοξίας μόνο στην μια πλευρά που μπορεί να μην είναι Βαρδάρης για να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του είναι όμως ρεύμα ικανό για να φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Το ζόρικο της ιστορίας είναι ότι ο αετός σαν δικέφαλος που είναι μπορεί να φτερουγίσει και με το αποτέλεσμα της μοιρασιάς κάτι που σαν θεωρία είναι λίαν υπολογίσιμη όχι γιατί θα γίνει το θαύμα και θα πετάνε μαζί και οι επισκέπτες αλλά γιατί όλοι αυτοί εξω αγωνιστικά και εντός τερέν τους βολεύει να μην υπάρξει θύμα.

Για αυτό και σαν αγορά συμφέρει η περίπτωση προς την μεριά των γενικών πανηγυρισμών που φυσιολογικά θα υπάρχουν και μπορούν να φθάσουν μέχρι και τις τρεις και ας έχουν απόντες και οι δυο στην μπροστινή ζώνη. Αρκεί που υπάρχουν οι υπόλοιποι προς τα πίσω για να συμβεί το μοιραίο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 2-3 goal (2.00) στον STOIXIMAN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου