Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

paok panionios stixima


greece super leagueΤο 3ποντο στην Νέα Σμύρνη έδωσε φυσιολογικά φτερά στον ασπρόμαυρο αετό που πλέον απολαμβάνει την κορυφή στην βαθμολογία μαζί με το αλλάδερφο σωματείο της Αθήνας.

Και οι δυο ομάδες δεν απέδωσαν ιδιαίτερα καλά όμως για ακόμη μια φορά η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν συγκροτημένη και σωστά από πλευράς τακτικής παίζοντας με στόχο και προσοχή και όχι όπως τις εποχές του Κροάτη μάγου.

* προγνωστικα στοιχηματος σημερα *...

Οι απουσίες δεν επηρέασαν τους νικητές σε κανέναν τομέα καθώς ο αντίπαλος τους ήταν αλλού για αλλού. Οι γηπεδούχοι έχουν αποκτήσει υψηλά αποθέματα αυτοπεποίθησης και με 3ποντο και σε αυτή την συνάντηση γίνονται και το πρώτο φαβορί στην παρούσα φάση.

Η ''Μπάρτσα'' επηρεάστηκε τα μέγιστα και από το θέμα του Μπακασέτα και η αναταραχή έφερε κύματα που δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστούν και γιατί οι παίκτες δεν είναι μαθημένοι να κολυμπάνε σε αυτά τα νερά και γιατί στην ουσία δείχνουν ότι συμμετέχουν για το θεαθήναι και χωρίς καμία ουσία.

Έχοντας απόντες τους δυο βασικούς τους πλάγιους μπακ, τον επαναστάτη αλλά και τους δυο εναπομείναντες φορ και με δεδομένη την θέση του Ουζουνίδη για 2 επιπλέον υποχρεωτικές αλλαγές λόγω κούρασης δημιουργείται και μια καθοριστική απώλεια δυναμικής καθώς το ρόστερ τους τους δεν είναι σε θέση αυτή την στιγμή να έχει περαιτέρω ουσιαστικές λύσεις και αναγκαστικά θα μπούνε στην ''μάχη'' παίκτες που μπορεί και να μην είναι καν στην ομάδα την επόμενη σεζόν, ενώ η δυναμική του συγκεκριμένου συνόλου είναι σαφώς πολύ χαμηλότερης αξίας για ομάδα που βρίσκεται στις θέσεις των playoff.

Η προσαρμογή αυτή των πλάνων δημιουργεί όμως και ένα σχήμα με ταχύτητα στις κόντρες αλλά όχι ικανό να φέρει εις τέλος ένα έργο που θα ήταν σημαντική έκπληξη, μπορεί όμως να ταρακουνήσει την άδεια Τούμπα, ειδικά εάν οι νέοι παίκτες του γηπεδούχου το πάρουν αψήφιστα και το θεωρήσουν ως δεδικασμένη ιστορία.

Ο άσσος φυσιολογικά είναι χαμηλά ίσως μπορεί να χρησιμεύσει ως βοηθητικό στοιχείο σε συνδυασμούς διάφορων γεγονότων όμως από μεριάς μου είναι εκτός προγράμματος.

Όχι όμως και η περίπτωση του να υπάρχει αποτέλεσμα της έκτασης των 2-3 τερμάτων περίπτωση που τελικά προκρίθηκε έναντι αυτής του Over 2.5 κυρίως γιατί και η ομάδα του ΠΑΟΚ ναι μεν έχει θετική παρουσία όμως δεν είναι και η πλέον αξιόπιστη, ειδικά όταν της πάνε όλα πρίμα και ο καιρός είναι μπουνάτσα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 2-3 goal (2.00) στον SPORTINGBET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου