Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

stixima live Arxontas

pos na kerdiso livebet

Άρχοντας: Στοίχημα live

Μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που λαμβάνω από νέους παίχτες του live στοιχήματος είναι Το κατά πόσο εύκολο είναι να κερδίσεις στο Live στοίχημα. Η απάντηση είναι πολύ σχετική και επηρ..
Stoiximan και 100% μπόνους και 0% γκανιότα με κλικ εδώ!ΝΕΟ!

Μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που λαμβάνω από νέους παίχτες του live στοιχήματος είναι Το κατά πόσο εύκολο είναι να κερδίσεις στο Live στοίχημα. Η απάντηση είναι πολύ σχετική και επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες.

Κάποιος θα σου πει ότι είναι σχετικά εύκολο, άλλος θα σου πει ότι είναι πιο εύκολο το live stoixima από το κανονικό, άλλος θα σου πει ότι δεν έχει καμιά διαφορά. Οι απόψεις διίστανται και δεν μπορώ να πω ότι κάποια από τις πιθανές απαντήσεις που μπορεί να λάβεις στην ερώτηση σου αυτή είναι λάθος.

Μέσα από τη πολύχρονη εμπειρία μου στο χώρο του στοιχήματος και ως ιδιοκτήτης ενός από τα πιο δημοφιλή site προγνωστικών από το 2000 - το arxondasbet.com - θα σου παραθέσω την άποψη μου γύρω από το θέμα η οποία νομίζω θα σε καλύψει πλήρως..


Γενικά όμως πριν αρχίσω την επεξήγηση μου επέτρεψε μου να σου δώσω μια σύντομη απάντηση, η οποία είναι ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ να κερδίσεις στο Live στοίχημα παρά με απλό κουπόνι.

Το στοίχημα γενικότερα είτε ποντάρεις Live είτε με κουπόνι σε μεταγενέστερους αγώνες, επηρεάζεται από τις γνώσεις σου για το πρωτάθλημα που ανήκουν οι ομάδες που προτίθεσαι να ποντάρεις και από τις πληροφορίες που έχεις στη διάθεση σου πριν να αρχίσουν τα συγκεκριμένα ματς.

Πληροφορίες μπορείς να αντλήσεις από παντού: Από το διαδίκτυο, από εφημερίδες από ειδήσεις από φίλους από δίκες σου μελέτες. Τώρα, δεν σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες που λαμβάνεις από τις διάφορες πηγές είναι σωστές.

Αν ήταν όλες σωστές, θα γινόμασταν όλοι εκατομμυριούχοι. Γι’αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να έχεις την ικανότητα να φιλτράρεις τις πληροφορίες που θα σου δώσουν και να επιλέξεις ποιες είναι οι σωστές.

Που.. και αυτό είναι κάπως αδύνατο να το πετύχεις. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συγχυστείς στο ποιον πρέπει να ακολουθείς ή όχι (πιστεύω μαζί μου να τα καταφέρνετε). Στο Live στοίχημα όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Την ώρα που παρακολουθείς ένα παιχνίδι Live, κανένας δεν μπορεί να επηρεάσει την άποψη σου, επειδή απλούστατα βλέπεις ακριβώς τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρεις πότε πιέζει μια ομάδα, και πότε μυρίζει γκολ.

Μπορείς να καταλάβεις αν η μια ομάδα έβαλε κατά λάθος το γκολ και ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γυρίσει το ματς. Μπορείς πιο εύκολα να προβλέψεις αν θα πάει over ή less το ματς αφού βλέπεις το ρυθμό και τις φάσεις που γίνονται.

Επίσης οι επιλογές που έχεις στο Live στοίχημα, δεν περιορίζονται μόνο στα βασικά παιχνίδια που προσφέρονται, αλλά και σε ένα τεράστιο αριθμό άλλων επιλογών στοιχήματος που σου δίνουν τη δυνατότητα να ποντάρεις σωστά, έξυπνα και να πας κατευθείαν ταμείο.

Μπορείς να διαβάζεις την ειδική στήλη μου, που βάζω ζωντανά στοιχήματα (όταν παρακολουθώ αγώνα και έχω ..έμπνευση) Στοίχημα live. Και όπως λέει εδώ και 15 χρόνια ο φίλος, ο γκουρού του στοιχήματος στην Ευρώπη και μόνιμος συνεργάτης μου Mythos..

Ο κόσμος του στοιχήματος είναι ένας παράδρομος της αχανούς λεωφόρου του τζόγου. Προσωπικά μετά από ....χρόνια μέσα σ αυτούς τους `δρόμους` έμαθα να ξεχωρίζω τι μου κάνει και τι όχι και θα σας τα μεταφέρω με τον τρόπο μου.."
Αρχοντικά να περνάτε . . .ΆΡΧΟΝΤΑΣ!

2Winbet Bonus 100% μέχρι 200€ Δώρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΔΩ . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου