Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

kroatia - Ispania prognostika

Κροατία – Ισπανία: To φορκάστ του ομίλου

euro 2016Δυο ομάδες που θα μπορούσαν να είναι πρώτες σε οποιονδήποτε όμιλο θα κονταροχτυπηθούν και για το γόητρο αλλά και για το αποτέλεσμα.

Στα σημεία με διαφορά τερμάτων προηγείται η κάτοχος του τίτλου οπότε η ισοπαλία σαν αποτέλεσμα τους βολεύει. Αυτό που δεν βολεύει όμως τους Ίβηρες είναι η νοοτροπία τους που είναι με την καλή έννοια επιθετική και για αυτό δεν κάνουν ''συμβιβασμούς''.

Στο τελευταίο ματς με την Τουρκία είχαν εύκολο έργο σημείωσαν 3 τέρματα και θα μπορούσαν να πάνε το σκορ ακόμη ψηλότερα, ενώ το θετικό για αυτούς ήταν ότι ξανά αμυντικά δεν επέτρεψαν να δεχθούν πίεση σταματώντας τις όποιες προσδοκίες των αντιπάλων τους συνήθως εν τη γενέσει τους..
Οι αυτοματισμοί της ισπανικής ομάδας έκαναν την εμφάνιση τους και θα ήταν περίεργο να μην γινόταν όταν τα ''βαριά''χαρτιά είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τους ακολουθούν και οι άλλοι.

Οι Κροάτες αδίκησαν ως ένα μικρό σημείο τους εαυτούς τους στο ματς με την Τσεχία, όμως οι βασικοί φταίχτες της ανατροπής είναι αυτά τα γίδια που βρισκότανε στην εξέδρα και διέκοψαν το ματς με αποτέλεσμα να αποσυντονιστούν άπαντες στην μια πλευρά μόνο, απλά γιατί μόνο αυτούς αφορούσε.
Έχει συμβεί πολλές φορές και επαναλήφθηκε άλλη μια η ομάδα που έχει ρυθμό να χάνει την συγκέντρωση της όταν της το επιβάλλουν εξωγενείς παράγοντες. Και εδώ οι Κροάτες πλήρωσαν την μ@λ@κι@ των τύπων που ήταν εκεί άγνωστο γιατί.

Πάραυτα και μέχρι την διακοπή η Κροατική ομάδα ήταν άψογη και αν είχαν παραπάνω συγκέντρωση οι παίκτες που με το σκορ στο 2-0 έχαναν την μια ευκαιρία μετά την άλλη, κάτι που όμως συνέβη γιατί ήξεραν ότι θα δημιουργήσουν γρήγορα και άλλες, τότε η.. ιστορία θα είχε γραφεί διαφορετικά και τώρα και αυτή η αναμέτρηση θα ήταν ισότιμη.

Το προβάδισμα το έχουν οι Ισπανοί που έχουν και την πείρα καθώς οι παίκτες τους έχουν βρεθεί πολλές φορές σε τέτοιας σημασίας ματς. Οι Κροάτες είναι καλό για αυτούς ότι επιστρέφουν στον ρόλο του outsider που σαφώς τους πάει καλύτερα και τους αποφορτίζει κιόλας όμως είναι δύσκολο να πετύχουν ολική ανατροπή δεδομένων.

Η περίπτωση του 2-3 έχει τις καλύτερες πιθανότητες από τα γεγονότα που σχετίζονται με το σκοράρισμα και για αυτό προτιμήθηκε, όπως επίσης και η επιλογή βοήθειας για νίκη των Ισπανών στο ημίχρονο ή σαν τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: H.T. or F.T. Away win (1.75) στον STOIXIMAN.GR

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 2-3 goal (2.00) στον STOIXIMAN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου