Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Germania-Gallia euro 2016 prognostika

Γερμανία – Γαλλία: Επίθεση στον ''άξονα''

euro 2016, Γερμανία – ΓαλλίαΠρώιμος τελικός στην Μασσαλία απέναντι σε δυο ομάδες που δίκαια έφθασαν τόσο ψηλά και που η καθεμία φιλοδοξεί να είναι στον τελικό με την Πορτογαλία.

Η Γερμανία είχε ποιό δύσκολο έργο στον προηγούμενο γύρο κάτι για το οποίο ευθύνεται η ίδια αφού στο 90λεπτο δεν ''καθάρισε'' το ματς και στην ρουλέτα των πέναλτι αν και σπάνιο για αυτούς αστόχησαν 3 φορές, υπήρχε και υπάρχει ο Νόιερ που τελικά τους έδωσε την πρόκριση.

PAME STOIXIMA


Το παράδοξο της όλης παρουσίας των Γερμανών είναι ότι έχουν μόλις ένα γκολ παθητικό με μια σύνθεση αμυντικής γραμμής που θα την βλέπουν οι βετεράνοι αστέρες της και θα απορούν αν οι τωρινοί παίκτες ασχολούνται με το ίδιο σπορ.

Εξαιρουμένου του Νόιερ και του Χούμελς που παρεμπιπτόντως θα απουσιάσει οι υπόλοιποι δεν είναι όχι απλά για τέτοιο επίπεδο ούτε καν για να χρίζονται διεθνείς, ειδικά για το μέγεθος και το ειδικό βάρος της Nationalmannschaft. Με απόντες τους βασικούς παίκτες άξονα, Χούμελς,Κεντήρα, Γκόμεζ, όπως και τον Σβαϊνστάιγκερ που μπορούσε να αναπληρώσει ως ένα σημείο τον δεύτερο, η δυναμική της ομάδας πέφτει σημαντικά σε στροφές και αποτελεσματικότητα, σε όλους τους τομείς και αμυντικά και οργανωτικά.

Η Γαλλία βρήκε ρυθμό μέσα από τα παιγνίδια και συνεχώς αναδεικνύει προσόντα αφού διαθέτει μια εξαιρετικών τεχνικών ικανοτήτων ομάδα που όμως δεν αγωνίζεται με...αφέλεια αλλά προσβλέπει στο αποτέλεσμα. Μεσοεπιθετικά είναι η ατραξιόν της διοργάνωσης και οι αστέρες των γραμμών αυτών βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Αν και δεν της λείπει το ύψος και η δύναμη δείχνει όχι να υστερεί αλλά να ''χάνεται''μερικές φορές σε θέματα όπως οι στημένες φάσεις στο δικό της κουτί.

Αυτό είναι και το μοναδικό μελανό σημείο της και ένας τομέας που υποχρεωτικά θα επενδύσουν οι αντίπαλοι της για να καταφέρουν κάτι αξιόλογο επιθετικά χωρίς όμως να ''φοβίζουν''καθώς οι απόντες τους ήταν όπλα για κείνους σε αυτόν ειδικά τον τομέα.

Η Μασσαλία όπου θα γίνει το ματς είναι μια πολύ ιδιαίτερη περιοχή, ένα ''πολιτισμικό''λιμάνι με ανθρώπους που έχουν πάθη αλλά και υψηλό πάθος. Οι Γερμανοί γενικώς εκεί δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτοι για πολλούς λόγους. Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια αλλά οι μνήμες σε μερικούς τόπους (όπως ο Γαλλικός Νότος) που ''μαρτύρησαν'' ξεχωριστά δεν περνάνε έτσι εύκολα και ας ζούνε ελάχιστοι πλέον από εκείνη την γενιά.

Θα υπάρχει έντονο πάθος στην εξέδρα και σε συνδυασμό και με την αθλητική ορμή των πρωταγωνιστών που κάνουν λόγο για ''εκδίκηση'' όχι για τους.. παπούδες τους, αλλά για τον αποκλεισμό τους πριν 2 χρόνια από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Βραζιλία θα δώσουν επιπλέον ορμή στους γηπεδούχους που έχουν και τα φόντα και τα προσόντα για να κερδίσουν την συγκεκριμένη Γερμανική σύνθεση από το 90λεπτο.

Η πρόκριση των Γάλλων σε αποδόσεις του 2.00 είναι μια εξαιρετική περίπτωση αλλά η προτίμηση μου είναι για την νίκη τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Away win (2.87) στον STOIXIMAN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου