Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Giouropa Ligk: Maxh pou moiazei xamenh alla den exei teleiwsei!

Γιουρόπα Λιγκ: Μάχη που μοιάζει χαμένη αλλά δεν έχει τελειώσει!

europa ajax panathinaikos

Η ομάδα του Άρχοντα αναλύει την "Πανάθα στο Άμστερνταμ" σήμερα.

Στοίχημα Άρχοντας: Ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ στο «Amsterdam Arena», για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να μοιάζει τελειωμένη υπόθεση για τους «πράσινους» όσον αφορά την πρόκριση, όμως δεν είναι και θυμίζει μνήμες δόξας!

Sportingbet με Live Stream HD και επί % πριμ στο παιχνίδι! ΝΕΟ!

Το Europa League φτάνει στην προτελευταία του αγωνιστική πριν τη φάση των «32». Σαφώς και οι ομάδες που συμμετέχουν στο θεσμό, επιθυμούν να περάσουν στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουν από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορούν. Ωστόσο το ποιοι θα περάσουν και ποιοι θα αποκλειστούν θα το μάθουμε μετά το πέρας δύο αγωνιστικών...


Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Άγιαξ και τον Παναθηναϊκό, το οποίο αν μη τι άλλο είναι ιστορικό. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες ο «Αίαντας είναι το φαβορί και οι «πράσινοι» το αουτσάιντερ, ενώ προσφέρονται super προσφορές και μπόνους εγγραφής!

Πριν ξεκινήσω την ανάλυση των δύο ομάδων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα ήθελα να κάνω μια αναφορά και στο παρελθόν. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση μας ταξιδεύει μερικά χρόνια πίσω και μας θυμίζει πολύ ωραίες αναμνήσεις. Αναμνήσεις, στις οποίες ο Άγιαξ ήταν από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές δυνάμεις και ο Παναθηναϊκός με ελληνικό (κυρίως) κορμό είχε καταφέρει να γίνει ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό club στην Ευρώπη.

Οι μάχες μέσα στο γήπεδο ήταν μεγάλες και είναι σχεδόν σίγουρο ότι ακούγοντας Άγιαξ, οι φίλαθλοι του τριφυλλιού, θυμούνται δύο στιγμές. Αρχικά τον τελικό του «Wembley» όπου και ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός με 2-0 για το Κύπελλο Πρωταθλητριών και έπειτα το 1996 όταν το φοβερό γκολ του Βαζέχα (0-1) έκρινε και το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Champions League ανάμεσα τους. Πλέον αυτά θεωρούνται… περασμένα μεγαλεία και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν χάσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την ταυτότητά τους.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, στο παρών, ο Άγιαξ στο συγκεκριμένο παιχνίδι κατεβαίνει με στόχο να πάρει ακόμα μια νίκη. Ο «Αίαντας» στον συγκεκριμένο όμιλο του Europa League, μπορούμε να πούμε ότι έκανε επίδειξη δύναμης. Μπορεί η ομάδα του Πέτερ Μποζ να μην τρομάζει τους αντιπάλους της όπως παλιότερα, ωστόσο απέναντι σε Θέλτα, Σταντάρ Λιέγης και Παναθηναϊκό είναι ανώτερη και το δείχνει.

Ο Άγιαξ σε τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει συνολικά 10 βαθμούς και βρίσκεται μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Μάλιστα η δεύτερη Σταντάρ είναι και πέντε πόντους πίσω. Αυτό σημαίνει πως ο Άγιαξ έχει προκριθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση του Europa League. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι αδιάφορος, καθώς κυνηγάει την πρώτη θέση, την οποία μαθηματικά δεν την έχει πάρει ακόμα.

Επιπλέον να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Μποζ είναι αήττητη στο θεσμό, ενώ σε τέσσερα ματς έχει σημειώσει 8 γκολ και έχει δεχθεί 5. Αυτό σημαίνει πως έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου αλλά και την δεύτερη καλύτερη άμυνα (πίσω από την Σταντάρ Λιέγης με 4 γκολ παθητικό).

Stoiximan με 0% γκανιότα και προσφορές στο ματς!

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι ο Άγιαξ θα προσπαθήσει να εφαρμόσει στο γήπεδο το πλάνο του και να παίξει το παιχνίδι του για να πάρει την νίκη που θα του «κλειδώσει» και την πρωτιά. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο «Αίαντας» στο αγωνιστικό του κομμάτι δεν είναι πλήρης και μετράει μια αρκετά σημαντική απουσία. Συγκεκριμένα ο Γιούνες δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός παίζει αυτή τη στιγμή με την πλάτη στον τοίχο. Τα πράγματα για τους «πράσινους» δεν κύλησαν καθόλου καλά στο Europa League κι έτσι η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι δεν είναι ότι δεν έπαιζε ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που έφταιγε ήταν η έλλειψη φυσικής κατάστασης και ορισμένες απουσίες κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών που στοίχισαν πολλά στον σύλλογο.

Οι «πράσινοι» σε τέσσερις αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου. Από την δεύτερη και τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός απέχει τέσσερις βαθμούς. Έτσι, το σύνολο του Αντρέα Στραματσόνι μαθηματικά δεν έχει αποκλειστεί ακόμα. Κυνηγώντας το 2/2 στα επόμενα ματς και με συνδυασμό αποτελεσμάτων οι «πράσινοι» μπορούν να βρεθούν στους «32» χωρίς να το περιμένουν.

Interwetten με επιβράβευση και Paysafe στο ματς!

Κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο και αυτό μεταφράζεται και από τα στατιστικά. Ο Παναθηναϊκός σε τέσσερα ματς έχει πετύχει 3 γκολ και έχει δεχθεί 9. Με λίγα λόγια το τριφύλλι έχει την χειρότερη επίθεση και άμυνα στον όμιλο.

Στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει και στο μυαλό του θα έχει σαν στόχο. Να μην αφήσει τον Άγιαξ να κάνει το παιχνίδι του δηλαδή. Από εκεί και πέρα λόγω της ευάλωτης αμυντικής λειτουργίας του «Αίαντα», η κόντρα μπορεί να μπει στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι για να «κλέψει» το παιχνίδι. Τέλος, αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα. Δηλαδή οι Λέτο και Εμποκού δεν θα συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας, καθώς ο Αργεντινός είναι τραυματίας και ο Αφρικανός έχει δεχθεί κόκκινη κάρτα.

Σίγουρα το παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ είναι αρκετά δύσκολη αποστολή, όμως ο Παναθηναϊκός οφείλει να εξαντλήσει όλες του τις πιθανότητες για την πρόκριση και από εκεί και πέρα αν δεν περάσει τουλάχιστον θα έχει παλέψει. Αν τελικά περάσει, τότε θα μιλάμε για έναν τεράστιο άθλο μιας ομάδας που δεν φαινόταν ότι μπορεί να τα καταφέρει. Για να δούμε λοιπόν!

Από την ομάδα του ArxondasBet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου