Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Mpen Gountmpern: Mporei na ginei o podosfairikos hrwas kathe paidiou!


Ben Woodburn

Η ομάδα του Άρχοντα γράφει για "Ποδοσφαιρικούς Ήρωες".

Στοίχημα Άρχοντας: Το ποδόσφαιρο είναι πολύ ρομαντικό άθλημα και μέσα σε τέσσερις γραμμές γράφονται σπουδαίες ιστορίες. Ιστορίες που μπορούμε να διηγηθούμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας, στα ανίψια μας ή οπουδήποτε αλλού θέλουμε. Άλλωστε γι’ αυτό είναι ο «Βασιλιάς των Σπορ» κι εμείς γι’ αυτό είμαστε οι απόλυτοι θαυμαστές του!

Sportingbet με Live Stream HD στην Πρέμιερ Λιγκ! ΝΕΟ!

Οι Άγγλοι στο μακρινό παρελθόν, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα άθλημα, το οποίο στην πορεία των χρόνων θα αποτελούσε τρόπο ζωής για εκατομμύρια κόσμο πάνω στη γη. Το ποδόσφαιρο είναι κουλτούρα, το ποδόσφαιρο διδάσκει πολλά και το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα για να περνάμε την ώρα μας. Κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα συμβαίνουν στιγμές που νωρίτερα δεν μπορούμε να τις φανταστούμε και στην πορεία όταν ηρεμούμε, καθόμαστε και σκεφτόμαστε το μεγαλείο της στιγμής. Ένα μεγαλείο που έλαβε χώρα και την Τρίτη στις 29 Νοεμβρίου 2016 στο «Anfield Road»...

Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπεν Γούντμπερν, καθώς εννέα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης, κατάφερε να γράψει τη δική του μοναδική ιστορία, την οποία δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στη ζωή του. Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε στο «Anfield» την Λιντς για την προημιτελική φάση του League Cup. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν δεδομένο ότι θα έδινε ευκαιρία στα νέα παιδιά να αποδείξουν την αξία τους και παράλληλα να αποκτήσουν διάφορες παραστάσεις και εμπειρίες. Κάθε λεπτό στον αγωνιστικό χώρο για τον οποιονδήποτε νεαρό ποδοσφαιριστή είναι και η πραγματοποίηση ενός ονείρου, το οποίο έχει ως απώτερο στόχο την κατάκτηση της κορυφής.

Stoiximan με 0% γκανιότα και μεγάλες προσφορές!

Όπως λοιπόν κάθε παιδί έτσι και ο Γούντμπερν, όταν ήταν μικρός καθόταν στο κρεβάτι του και μόλις χαλάρωνε σκεφτόταν μεγάλες στιγμές με το σήμα της αγαπημένης του ομάδας στο στήθος. Έπειτα την επόμενη μέρα πήγαινε στο σχολείο και με τα άλλα παιδιά συζητούσε τα κατορθώματα των ονείρων του. Κατορθώματα, τα οποία στόχευαν πολύ ψηλά και που δύσκολα μπορούσε το κάθε παιδί να πιστέψει ότι κάποια μέρα μπορεί να τα ζήσει.

Ο Μπεν Γούντμπερν είναι ένας πιτσιρικάς γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου 1999 στο Τσεσάιρ. Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται στην βορειοδυτική Αγγλία και συνορεύει με το Μέρσεϊσάιντ. Ο μικρός ξεκίνησε, λοιπόν, να παίζει ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ, στις οποίες φυσικά βρίσκεται ακόμα και σήμερα. Όταν αποφασίζεις να γίνεις ποδοσφαιριστής, τότε τα πράγματα οφείλουν να αλλάξουν ριζικά στη ζωή σου αν θες να πετύχεις. Αυτό το ήξερε πολύ καλά ο Γούντμπερν, ο οποίος σταμάτησε να ζει όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του και στο πρόγραμμά του έβαλε και το ποδόσφαιρο. Δουλεύει σκληρά και ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά του. Ποια είναι αυτά; Δόξα, τίτλοι, αποθέωση και γενικότερα όνειρα που αποσκοπούν μόνο στην κορυφή.

Ο συγκεκριμένος στόχος όμως μόνο εύκολος δεν είναι και ο δρόμος είναι εξαιρετικά δύσκολος. Για να τον διανύσει κάποιος θα πρέπει να αντέξει την πίεση και θα πρέπει να κάνει πολλές θυσίες. Η δύναμη του κάθε παιδιού σαν τον Γούντμπερν που θέλει να φτάσει ψηλά είναι τα ποδοσφαιρικά είδωλα που έβλεπε μικρός. Σπουδαίοι παίχτες που γνώρισαν την απόλυτη αποθέωση και κατάφεραν να φτάσουν με την αγαπημένη τους ομάδα στο Έβερεστ ή στην απόλυτη επιτυχία αν θέλετε. Ο μικρός φέτος διανύει τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής του και αυτό διότι μέσω της δουλειάς του μπορεί και κερδίζει ευκαιρίες, τις οποίες κάποτε ούτε που φανταζόταν ότι θα πάρει. Κάθε στιγμή για εκείνον είναι διαφορετική και πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του.

Ο Μπεν Γούντμπερν το Σάββατο 26/11/2016 μπήκε από τον Γιούργκεν Κλοπ ως αλλαγή στον αγώνα με την Σάντερλαντ για να πάρει το βάπτισμα του πυρός. Με αυτή του τη συμμετοχή ο Ουαλός επιθετικός, έγινε ο τρίτος νεότερος παίχτης στην ιστορία που αγωνίζεται στην αντρική ομάδα της Λίβερπουλ. Τρεις μέρες αργότερα όμως, η συγκεκριμένη επιτυχία έμελλε να επισκιαστεί από κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να τον ρίξει στη μάχη και στον αγώνα με την Λιντς για το League Cup στο 67’ της αναμέτρησης.

Interwetten με επιβράβευση και Paysafe!

Ο μικρός Μπεν πριν συμπληρώσει τέταρτο στο χορτάρι, είδε την μπάλα να του έρχεται σε πλεονεκτική θέση από την ωραία πάσα του Βαϊνάλντουμ κι μ’ ένα σουτ-βολέ την έστειλε (81’) στον ουρανό των διχτύων. Μαζί με την μπάλα που έστειλε στον ουρανό των διχτύων του Μάρκο Σιλβέστρι, ήξερε ότι κατακτούσε και μια απ’ τις πολλές κορυφές της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Το συγκεκριμένο γκολ τον έκανε τον νεότερο σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ, καθώς ο Γούντμπερν είναι 17 ετών και 45 ημερών. Μάλιστα στη σχετική λίστα άφησε δεύτερο τον Μίκαελ Όουεν που διατηρούσε αυτό το ρεκόρ (17 ετών και 143 ημερών) και τρίτο τον Τζόρνταν Ρόσιτερ (17 ετών και 183 ημερών). Η μπάλα μπήκε στα δίχτυα και ο μικρός ξεκίνησε το ξέφρενο πάρτι του. Η χαρά στο βλέμμα του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή. Παράλληλα η επιτάχυνση που έβγαλε στον πανηγυρισμό, οι κραυγές, το σφίξιμο της γροθιάς και το μάτι που γυάλιζε από χαρά, εξέφραζαν την απόλυτη ευτυχία. Την ευτυχία της πραγματοποίησης ενός παιδικού ονείρου που στο παρελθόν ήταν τόσο μακριά, μα στο μέλλον ήρθε τόσο κοντά και έγινε πραγματικότητα.

Κι όλα αυτά… μπροστά στο «Kop». Μπροστά στο λατρεμένο πέταλο του «Anfield». Αλήθεια τι άλλο να ζητούσε ο νεαρός Γούντμπερν στο ντεμπούτο του στο League Cup και στη δεύτερη επίσημη συμμετοχή του με το liverbird; Αρκετοί πριν το ματς, μιλούσαν για ένα σπουδαίο ταλέντο, το οποίο στα χέρια του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Πλέον όλοι αποθεώνουν αυτόν τον πιτσιρικά και στο πρόσωπό του, το οποίο γυάλιζε από χαρά και περηφάνια, βλέπουν τον επόμενο παιδικό ήρωα της νέας γενιάς. Μιας γενιάς που τώρα μεγαλώνει και που θα ζήσει ποδοσφαιριστές της ηλικίας του Γούντμπερν.

Vistabet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής!

Για τον ίδιο τον Ουαλό αυτό είναι ένα μακρινό όνειρο, που όμως πλέον ξέρει ότι δεν είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί. Και κάτι τέτοιο το γνωρίζει διότι και μερικά χρόνια πριν η σημερινή επιτυχία ήταν ένα μακρινό όνειρο που τελικά επιτεύχθηκε. Ωστόσο ο μικρός Μπεν θα πρέπει να κοιμηθεί γιατί όπως και τότε, έτσι και τώρα έχει σχολείο την επόμενη μέρα.

Για εκείνον η νύχτα θα είναι υπέροχη και παράλληλα το μέλλον λαμπρό.

Από την ομάδα του ArxondasBet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου