Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Stoxeuontas thn nikh sto prwto dyskolo test ths h ethnikh

Στοχεύοντας την νίκη στο πρώτο δύσκολο τεστ της η εθνική!

ethniki elladas

Η ομάδα του Άρχοντα αναλύει την "Εθνική Ελλάδας" κόντρα στην Βοσνία..

Στοίχημα Άρχοντας: Η εθνική Ελλάδος αγωνίζεται κόντρα στην Βοσνία Ερζεγοβίνη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Ομολογουμένως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πρώτο δύσκολο κρας τεστ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα..

Sportingbet με πριμ και πρόγραμμα ανταμοιβής για όλους! ΝΕΟ!

Η διακοπή των πρωταθλημάτων μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε τους αγώνες των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το οποίο θα λάβει χώρα το 2018 στην Ρωσία. Οι εθνικές ομάδες αγωνίζονται σε διάφορους ομίλους με τον πρώτο να περνάει απευθείας στο συγκεκριμένο θεσμό και τον δεύτερο να πηγαίνει σε μπαράζ, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκρισή του. Μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είναι φυσικά και η εθνική Ελλάδος. Μια ομάδα, η οποία οφείλει να επιστρέψει σε μεγάλες διοργανώσεις και να αρχίσει σιγά-σιγά με τις εμφανίσεις της να κάνει καλές πορείες...


Ο όμιλός μας συμπεριλαμβάνει το Βέλγιο, την Βοσνία Ερζεγοβίνη, την Κύπρο, την Εσθονία και το Γιβραλτάρ. Απ’ το συγκεκριμένο όμιλο μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ελπίδες να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018. Σίγουρα η αποστολή δεν είναι καθόλου εύκολη, ωστόσο η εθνική μπορεί να τα καταφέρει αν είναι σοβαρή και παλεύει να πάρει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Μουντιάλ, έχουν παιχτεί τρεις αγωνιστικές και πλέον βαδίζομε στην τέταρτη. Μια τέταρτη αγωνιστική που θα βρει αντιμέτωπη την Ελλάδα με την Βοσνία Ερζεγοβίνη σ’ ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια των ομίλων.

Stoiximan με 0% γκανιότα και μεγάλες προσφορές!

Η εθνική Ελλάδος συμμετείχε σε τελευταία μεγάλη διοργάνωση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος κατάφερε να φτάσει μέχρι τους «16» της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκε από την Κόστα Ρίκα στα πέναλτι. Μετά από αυτό τον σκληρό και παράλληλα οδυνηρό αποκλεισμό, ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να αποχωρήσει από την εθνική. Η πορεία της ομάδας ήταν πολύ άσχημη. Κάκιστες εμφανίσεις, αλλαγές προπονητών και μάλιστα αποκλεισμός από το Euro 2016. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει για την εθνική μας ομάδα. Ο Γερμανός Μίχαελ Σκίμπε, ανέλαβε την ομάδα και καλείται να την επαναφέρει στον σωστό δρόμο.

Μέχρι στιγμής μπορούμε να πούμε ότι τα έχει καταφέρει, καθώς η Ελλάδα στον όμιλο της μετράει τρεις σερί νίκες σε τρία παιχνίδια, δηλαδή έχει το απόλυτο. Ωστόσο δεν φιγουράρει στην πρώτη θέση, καθώς η συγκεκριμένη είναι καλυμμένη από το Βέλγιο. Με τους Βέλγους έχουμε εννέα βαθμούς, όμως εκείνοι είναι πρώτοι λόγω καλύτερης συγκομιδής τερμάτων. Η Ελλάδα έχει νικήσει το Γιβραλτάρ, την Εσθονία και την Κύπρο. Μάλιστα μέχρι στιγμής έχει πετύχει σε τρία παιχνίδια 8 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 1 (Γιβραλτάρ). Γενικότερα η εθνική μας ομάδα έχει μπει σ’ έναν πολύ καλό δρόμο και φαίνεται ήδη από τα πρώτα παιχνίδια, ότι η πειθαρχία έχει επιστρέψει στους παίχτες της ομάδας και κανείς δεν κάνει ότι θέλει.

Interwetten με επιβράβευση και Paysafe για όλους!

Πλέον τα δύσκολα για το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα ξεκινάνε από την ερχόμενη Κυριακή. Καλοί οι εννέα βαθμοί και το 3/3, ωστόσο τα πράγματα τώρα σοβαρεύουν. Η εθνική Ελλάδος, καλείται να δώσει το πρώτο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι της, κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Βάση προγνωστικών μάλιστα δεν είμαι και φαβορί στο συγκεκριμένο ματς. Αγωνιστικά η ομάδα του Σκίμπε οφείλει να προσέξει ορισμένα από τα ατού της Βοσνίας και να χτυπήσει με τα δικά της όπλα για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Συγκεκριμένα οι Πιάνιτς (μέσος), Τζέκο (επιθετικός), Ιμπίσεβιτς (επιθετικός) και Τζούριτς (επιθετικός), θέλουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορούν να σου δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Από εκεί και πέρα επιθετικά η Ελλάδα διαθέτει τους Καρέλη, Φορτούνη, Μάνταλο και Μήτρογλου, οι οποίοι είναι σε εξαιρετική γενικά κατάσταση τον τελευταίο καιρό και σίγουρα μπορούν να βάλουν σε… μπελάδες την άμυνα των Βόσνιων που απαρτίζεται από τους Σπάχιτς και Ζουκάνοβιτς. Ουσιαστικά η Ελλάδα για να πάρει το παιχνίδι θα πρέπει να είναι προσεκτική, διαβασμένη και να εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε ευκαιρία της.

Από την άλλη πλευρά η Βοσνία Ερζεγοβίνη είναι κι αυτή μια ομάδα που στοχεύει στην επιστροφή. Τελευταία διοργάνωση και για τη συγκεκριμένη εθνική ομάδα ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014. Σ’ εκείνη τη διοργάνωση οι Βόσνιοι είχαν τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου πίσω από Νιγηρία και Αργεντινή, έχοντας μόλις μια νίκη κόντρα στο Ιράν που βγήκε τελευταίο. Έπειτα τα πράγματα και για εκείνους δεν κύλησαν καθόλου καλά, καθώς στα προκριματικά του Euro 2016 έκαναν πολύ κακές εμφανίσεις και δεν κατάφεραν να περάσουν και να παρευρεθούν στα γήπεδα της Γαλλίας. Μάλιστα εκείνη την περίοδο η ομάδα άλλαξε προπονητή, καθώς ο Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς αντικατέστησε τον Σαφέτ Σούσιτς.

Είναι φανερό ότι η Βοσνία επιθυμεί να κάνει ένα δυναμικό come back στις διοργανώσεις. Μπορούμε να πούμε ότι την πρόκριση της στον όμιλο που είμαστε κι εμείς δεν την έχει εξασφαλισμένη, ωστόσο σύμφωνα με τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος είναι μέσα στα φαβορί. Η Βοσνία μέχρι στιγμής σε τρεις αγώνες βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας συνολικά 6 βαθμούς. Δηλαδή μετράει δύο νίκες (Κύπρο, Εσθονία) και μία ήττα (Βέλγιο). Το γεγονός ότι έρχεται στο Φαληρικό Στάδιο και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή (Βέλγιο) αλλά και την δεύτερη θέση (Ελλάδα) της δίνει τη δυνατότητα να παίξει με μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη, η οποία αν έρθει θα βάλει στην κυριολεξία φωτιά στον όμιλο. Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι Βόσνιοι έχουν πετύχει 7 και έχουν δεχθεί 4 γκολ στον όμιλο.

Vistabet Παίξε Νόμιμα και με πρόγραμμα ανταμοιβής!

Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι με την εθνική θα είναι το δεύτερο δύσκολο κρας τεστ, καθώς το πρώτο ήταν με το Βέλγιο, όπου η Βοσνία έχασε με 4-0. Σίγουρα το Βέλγιο των Αζάρ, Λουκάκου, Καράσκο, Μέρτενς και των λοιπών αστέρων δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με την εθνική Ελλάδος. Ωστόσο το αρνητικό για εκείνους και το θετικό για εμάς είναι ότι και απ’ τους Βέλγους έχασαν εκτός έδρας. Το αναφέρω αυτό, διότι η Βοσνία στην έδρα της είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και είναι πολύ πιο δύσκολο να την κερδίσεις απ’ ότι όταν παίζει εκτός έδρας.

Η ομάδα του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς θα έρθει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο να μην χάσει και από εκεί και πέρα θα κυνηγήσει την νίκη. Είναι δεδομένο από τώρα ότι οι Βόσνιοι θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την επιθετική δραστηριότητα σημαντικών παιχτών μας, όπως ο Μήτρογλου (βασικός εκτελεστής) αλλά και οι Μάνταλος-Φορτούνης (οργανωτές-βαρόμετρα). Έπειτα ο Μπαζντάρεβιτς θα χτυπήσει στην επίθεση με τα δικά του ατού.

Όλο το παιχνίδι στο κέντρο της Βοσνίας το κάνει ο Πιάνιτς, ο οποίος αποφασίζει τι θα κάνει την μπάλα. Όταν αποφασίζει να την μοιράσει, τότε ψάχνει κυρίως τον Τζέκο και τον Τζούριτς ή τον Ιμπίσεβιτς, ανάλογα ποιος παίζει. Οι συγκεκριμένοι παίχτες επιθετικά μπορούν να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα σε Παπασταθόπουλο και Μανωλά, οι οποίοι αποτελούν το κεντρικό αμυντικό μας δίδυμο. Σε κάθε περίπτωση η Βοσνία θα εμφανιστεί διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο και θα προσπαθήσει να χτυπήσει και να πάρει το ματς έξυπνα.

Έτσι, αυτό που προκύπτει είναι ότι μιλάμε για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, ο οποίος θα καθορίσει πολλά στη συνέχεια των προκριματικών γύρων. Τόσο η εθνική Ελλάδος όσο και η Βοσνία Ερζεγοβίνη θέλουν την νίκη και με βάση τα προγνωστικά στοιχήματος πριν το ματς, θα την κυνηγήσουν με τον δικό τους τρόπο. Από την πλευρά μας, ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε το ματς.

Από την ομάδα του ArxondasBet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου