Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

H prokrish tha krithei sthn teleutaia agwnistikh

Η πρόκριση θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική!

champions league 06 12

Η ομάδα του Άρχοντα αναλύει το "Τσάμπιονς Λιγκ" του διημέρου.

Προγνωστικά Άρχοντας: Οι όμιλοι του Champions League αυτή την Τρίτη (6/12) και Τετάρτη (7/12) φτάνουν στο τέλος τους, καθώς θα πραγματοποιηθεί η 6η αγωνιστική. Από εκεί και μετά η διοργάνωση θα γίνεται για την νοκ-άουτ φάση της. Ορισμένες ομάδες από τους ομίλους έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή τους. Όμως σε άλλους ομίλους τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Sportingbet με Δωρεάν Live Stream HD σε Champions League και πρόγραμμα ανταμοιβής ! ΝΕΟ!

Αρκετός κόσμος πιστεύει ότι μετά και από τη συγκεκριμένη αγωνιστική στο Champions League θα μπούμε στο καλύτερο μέρος της διοργάνωσης, δηλαδή στην νοκ-άουτ φάση της. Ουσιαστικά η αλήθεια είναι ότι οι όμιλοι είναι το πρόγευμα και τα νοκ-άουτ το κυρίως πιάτο. Μάλιστα όσο προχωράμε στη φάση των νοκ-άουτ, τότε τόσο μεγαλώνει η αγωνία. Φέτος όλα αυτά είναι νωρίς για να τα σκεφτόμαστε, καθώς θα πρέπει πρώτα να τελειώσουν οι όμιλοι και να προκριθούν οι ομάδες στη «φάση των 16»...


Ορισμένες ομάδες έχουν καταφέρει και μαθηματικά να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο υπάρχουν και μερικές ακόμα που αν δεν φέρουν κάποιο αποτέλεσμα που βαθμολογικά του συμφέρει, τότε θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση και θα συνεχίσουν στο Europa League ως τρίτοι. Στους περισσότερους ομίλους μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και έχουν ξεκαθαρίσει.

Στη «φάση των 16» της διοργάνωσης βρίσκονται ήδη οι Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Μονακό, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λέστερ και Γιουβέντους. Έτσι, πλέον το ενδιαφέρον της διοργάνωσης στρέφεται στις ομάδες που ακόμα παίζουν την πρόκρισή τους. Όπως μπορεί να καταλάβετε είναι αρκετά λιγότερες από αυτές που έχουν προκριθεί, ωστόσο πάμε να τις δούμε παρακάτω και να τις αναλύσουμε περισσότερο.

Αρχικά ο λόγος γίνεται για τον πιο αμφίρροπο όμιλο της διοργάνωσης. Στο «Γκρουπ Β» οι τρεις από τις τέσσερις συνολικά ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και την τελευταία αγωνιστική όλα μπορούν να συμβούν. Με εξαίρεση την Ντιναμό Κιέβου που έχει αποκλειστεί και μαθηματικά οι Μπενφίκα, Νάπολι και Μπεσίκτας μπορούν να βρεθούν από την πρώτη μέχρι και την τρίτη θέση στην έκτη αγωνιστική. Από εκεί και πέρα λιγότερο αμφίρροπη είναι και η κατάσταση στο «Γκρουπ G».

Stoiximan με 0% γκανιότα live HD και επιβράβευση!

Στον συγκεκριμένο όμιλο η Λέστερ έχει προκριθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση, ενώ οι Πόρτο και Κοπεγχάγη θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Μαθηματικά έχει αποκλειστεί η Μπριζ. Τέλος, η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως, ούτε στο «Γκρουπ H». Σ’ αυτόν τον όμιλο η Γιουβέντους έχει προκριθεί στη «φάση των 16», ενώ η Σεβίλλη και η Λυών θα παλέψουν για την δεύτερη θέση, όπου είναι και η τελευταία που δίνει το δικαίωμα σε κάποια ομάδα να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Champions League. Τέλος, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει αποκλειστεί και μαθηματικά.

Γκρουπ B: Ο όμιλος φωτιά που τα πάντα παίζονται..

Στο «Γκρουπ B» όπως σας είπαμε η κατάσταση είναι πραγματικά χαοτική. Αυτό προκύπτει αν ρίξουμε μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Μπενφίκα με 8 βαθμούς, στην δεύτερη η Νάπολι με επίσης 8 και στην τρίτη η Μπεσίκτας με 7. Στην τελευταία αγωνιστική η Μπενφίκα θα αγωνιστεί με την Νάπολι, ενώ η Μπεσίκτας με την ουραγό της βαθμολογίας, Ντιναμό Κιέβου.

Ξεκινώντας από τα εύκολα και πιο απλά, η Μπεσίκτας χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Έτσι, θα φτάσει τους 10 βαθμούς και θα ελπίζει σ’ ένα «Χ» στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Νάπολι. Φυσικά αν η τουρκική ομάδα πάρει τη νίκη, τότε και με νίκη της μιας ομάδας, πάλι περνάει ως δεύτερη. Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι (Μπενφίκα-Νάπολι), οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη για να περάσουν και μαθητικά, χωρίς να μπλέξουν περισσότερο για την πρόκριση.

Τα σενάρια του συγκεκριμένου ομίλου είναι αρκετά και μάλιστα το θέμα πρόκρισης γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν αναλογιστούμε και τη διαφορά τερμάτων των τριών αυτών ομάδων. Αναλυτικά η Μπενφίκα μετράει 9:8, η Νάπολι 9:7 και η Μπεσίκτας 9:8. Σίγουρα η κατάσταση μπορεί να περιπλεχθεί ακόμα περισσότερο αν κοιτάξουμε και τα μεταξύ τους παιχνίδια. Εκεί η Μπεσίκτας μετράει δύο ισοπαλίες με την Μπενφίκα (1-1 και 3-3) και μια ισοπαλία (1-1) και μια νίκη (2-3) με την Νάπολι. Τέλος, η Μπενφίκα με την Νάπολι στο προηγούμενο παιχνίδι είχαν έρθει 4-2 και είχε κερδίσει η Νάπολι.

Γκρουπ G: Ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα με σκοπό την δεύτερη θέση..

Όσον αφορά το «Γκρουπ G» τα πράγματα μπορούμε να πούμε ότι είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Σ’ αυτό φυσικά βοηθάει και το γεγονός ότι η Λέστερ με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 0 ήττες έχει καταφέρει να περάσει και μαθητικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έτσι, δύο ομάδες θα παλέψουν για μια θέση, δηλαδή την δεύτερη, καθώς και η Μπριζ δεν κυνηγάει κάτι, διότι έχει αποχαιρετήσει και μαθηματικά.

Ο λόγος γίνεται για την Πόρτο και την Κοπεγχάγη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Πόρτο βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 8 βαθμούς, ενώ η Κοπεγχάγη στην τρίτη με 6 βαθμούς. Στην τελευταία αγωνιστική η Πόρτο φιλοξενεί την Λέστερ και η Μπριζ την Κοπεγχάγη. Η Πόρτο, λοιπόν, για να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού ως δεύτερη θα πρέπει να κυνηγήσει ένα μονάχα αποτέλεσμα, δηλαδή αυτό της νίκης. Έτσι, με 11 βαθμούς θα έχει το κεφάλι της ήσυχο. Σε περίπτωση που το παιχνίδι έρθει ισοπαλία, τότε υπάρχει και το ενδεχόμενο της ισοβαθμίας και εκεί ισχύουν άλλα δεδομένα.

Από την άλλη πλευρά, η Κοπεγχάγη θα φιλοξενηθεί από την ουραγό της βαθμολογίας Μπριζ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η δανέζικη ομάδα κυνηγάει ένα και μόνο αποτέλεσμα. Η νίκη θα την πάει στους 9 βαθμούς και τότε σε περίπτωση που δεν νικήσει και φέρει ισοπαλία η Πόρτο, προκρίνεται εκείνη ως δεύτερη στην επόμενη φάση. Αυτό θα γίνει, διότι στην ισοβαθμία, οι Δανοί έχουν πλεονέκτημα από τα μεταξύ τους ματς με την Πόρτο. Συγκεκριμένα το παιχνίδι στη Δανία έληξε 0-0 και στην Πορτογαλία 1-1 με την Κοπεγχάγη να προκρίνεται χάρις εκείνο το εκτός έδρας γκολ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Interwetten με επιβράβευση και Paysafe!

Γκρουπ H: Κυνηγώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης για την πρόκριση..

Τέλος, στο «Γκρουπ H» θα μονομαχήσουν για την πρόκριση δύο ομάδες, όμως στο συγκεκριμένο όμιλο παίζεται ακόμα και η πρώτη θέση. Προς το παρών βέβαια αυτό δεν μας αφορά. Απ’ αυτό το γκρουπ η Γιουβέντους έχει περάσει και μαθητικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, χωρίς όμως να γνωρίζει σε τι θέση. Από εκεί και πέρα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει αποκλειστεί και μαθητικά, με αποτέλεσμα δύο ομάδες να παλέψουν για την πρόκριση.

Ο λόγος γίνεται για την Σεβίλλη και την Λυών. Τη δεδομένη χρονική στιγμή και πριν την έναρξη της 6ης αγωνιστικής, η Σεβίλλη βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 10 βαθμούς, ενώ η Λυών στην τρίτη με 7 βαθμούς. Μάλιστα στη τελευταία αγωνιστική οι δύο αυτές ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην Γαλλία. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Αρχικά η Σεβίλλη πηγαίνει να παίξει στην Γαλλία και βολεύεται τόσο με την ισοπαλία όσο και με την νίκη. Αν φύγει από την έδρα της Λυών, έχοντας πάρει ένα από αυτά τα δύο αποτελέσματα, τότε θα περάσει και μάλιστα μπορεί ακόμα και ως πρώτη.

Από την άλλη πλευρά η Λυών παίζει στην έδρα της για ένα και μόνο αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι με την πλάτη στον τοίχο, όμως οφείλει να το παλέψει για να πάρει τελικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Γάλλους. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τους αφήνει εκτός συνέχειας του Champions League και θα συνεχίσουν στο Europa League.

Vistabet Παίξε Νόμιμα με προσφορές CHL!

Σε περίπτωση νίκης της Λυών, τότε θα έχουμε και ισοβαθμία. Στο προηγούμενο ματς η Σεβίλλη είχε κερδίσει με 1-0 την Λυών. Αυτό σημαίνει πως με νίκη 2-0 και πάνω η πρόκριση είναι της Λυών. Τέλος, αν το ματς λήξει 1-0 υπέρ της γαλλικής ομάδας, τότε η διαφορά τερμάτων. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Σεβίλλη μετράει 7:3, ενώ η Λυών 5:3. Αν, λοιπόν, κερδίσει με 1-0 πάλι η γαλλική ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση και θα αφήσει εκτός τους «Ανδαλουσιάνους».

Όπως καταλαβαίνετε οι συγκεκριμένες μάχες αντλούν τεράστιο ενδιαφέρον και για τις συγκεκριμένες ομάδες αυτά τα παιχνίδια είναι τελικοί. Σίγουρα θα δούμε παιχνίδι τακτικής και μεγάλο ρόλο στην έκβαση των αποτελεσμάτων θα παίξει η μάχη από τον πάγκο, καθώς η ομάδα με το καλύτερο πλάνο θα πετύχει το μεγάλο στόχο της, δηλαδή την πρόκριση στους «16» του Champions League.
"Δημήτρης Δημόπουλος" από την ομάδα του ArxondasBet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου