Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

apo-ton-filathlhtiko-sto-nba-ki-apo-ekei-sto-all-star-game


Από τον Φιλαθλητικό στο NBA κι από εκεί στο All Star Game!

john antetokounmpo

Η ομάδα του Άρχοντα γράφει για τον δικό μας "Γιάννης".

Η ζωή σε μερικούς είναι άδικη και σκληρή, ενώ πάλι σε άλλους είναι ονειρεμένη και κυλάει πολύ ωραία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία, καθώς από ένας άγνωστος παίχτης κι από ένας φτωχός άνθρωπος, έγινε και με τις ικανότητες του αλλά και την τύχη του ένας σπουδαίος μπασκετμπολίστας, ο οποίος συνεχώς εξελίσσεται και φυσικά πλέον έχει λύσει και το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του.

Sportingbet Live Streaming All Star Game και με πρόγραμμα ανταμοιβής κλικ εδώ! ΝΕΟ!

Όλο αυτό τον καιρό όλοι μας λίγο πολύ έχουμε δει τι γίνεται στην Αμερική. Σε μια χώρα που το μπάσκετ είναι πολύ διαδεδομένο και που στον μαγικό κόσμο του NBA κινούνται πλέον σε ρυθμούς All Star Game. Είναι ένα γεγονός, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο κι σ’ αυτό παίρνουν μέρος οι καλύτεροι παίχτες σύμφωνα με τον κόσμο αλλά και με τους κριτές...


Φέτος το All Star Game που είναι γιορτή για το αμερικάνικο μπάσκετ θα διεξαχθεί στην Νέα Ορλεάνη στις 19 Φεβρουαρίου. Έτσι, μέχρι πριν λίγες μέρες, σύσσωμο το ελληνικό κοινό έσπευσε να στηρίξει το δικό της παιδί, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο ίδιος το ήθελε πολύ και το είχε θέσει σαν όνειρο να αγωνιστεί στο All Star Game και ο κόσμος αγκάλιασε ζεστά την επιθυμία του και βοήθησε τον Γιάννη να πραγματοποιήσει ακόμα ένα όνειρο από τα πολλά.

Σίγουρα η επιτυχία είναι τεράστια αλλά οι στόχοι για τον «Greek Freak» δεν τελειώνουν εδώ.
Ωστόσο πριν γίνουν όλα αυτά αξίζει να αναφερθούμε λίγο στην πορεία ενός παιδιού που έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια, όμως στο τέλος με την απαραίτητη τύχη αλλά και τη σκληρή δουλειά, τη θέληση και το ταλέντο προχώρησε μπροστά και έγινε ο απόλυτος super star όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά και για τους Μιλγουόκι Μπακς.

Stoiximan μεγάλες προσφορές All Star Game και 0% γκανιότα

Η καριέρα του Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγαπούσε ανέκαθεν το μπάσκετ και έπαιζε στα γηπεδάκια της γειτονιάς του μαζί με τον αδερφό του Θανάση, ξεκίνησε το 2012 από τον Φιλαθλητικό. Το συγκεκριμένο σωματείο ήταν τότε στην Α2 του ελληνικού μπάσκετ κι εκεί έμεινε για έναν χρόνο. Ο ίδιος από τότε (18 χρονών) έψαχνε τη διάκριση στην καριέρα του.

Έτσι, το 2013 ο Γιάννης αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αμερική, καθώς θα λάμβανε μέρος στο draft εκείνης της χρονιάς. Από τότε και μετά το μεγάλο όνειρο του Γιάννη άρχισε να αποκτάει σάρκα και οστά, καθώς ο ίδιος επιλέχθηκε από τους Μπακς στο νούμερο 15 του draft και στις 30 Ιουλίου υπέγραψε με την ομάδα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Αντετοκούνμπο όταν πήγε στους Μπακς και στηρίχθηκε απ’ αυτούς, ήταν ένας άγνωστος πιτσιρικάς απ’ όλο το μπασκετικό κοινό. Ωστόσο οι Μπακς δεν τον διάλεξαν τυχαία στο νούμερο 15 εκείνου του draft. Κάτι είχαν δει και κάτι ήξεραν που εμείς τότε αγνοούσαμε. Ο Γιάννης είναι ένα παιδί, το οποίο έχει απίστευτη σωματοδομή. Έχει ύψος 2,11 και άνοιγμα χεριών 2,21 μέτρα

Είναι τρομερά αθλητικός παίχτης και το στοιχείο που τον κάνει ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορεί να παίξει με χαρακτηριστική ευκολία σε σχεδόν όλες τις θέσεις. Ίσως για πολλούς να είναι αδιανόητο ένας παίχτης 2,11 να μπορεί να κατεβάσει και την μπάλα. Κι όμως ο Γιάννης το κάνει. Ουσιαστικά το μόνο αρνητικό του στοιχείο θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το σουτ του. Σ’ αυτό τον τομέα ο Έλληνας άσος εμφανίζει κάποια αδυναμία αλλά δουλεύει κάθε χρόνο με στόχο την βελτίωσή του.

Ο Γιάννης στο transition game, στο coast to coast και στο 1vs1 δεν πιάνεται εύκολα και δεν σταματιέται κιόλας. Είναι ένας παίχτης με τρομερή ενέργεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και πλέον οι Μπακς έχουν φτάσει στο σημείο να στηρίζουν πολλά πάνω του. Αυτό διότι μέσα σε περίπου τρία χρόνια (από το 2014 και έπειτα) ο Γιάννης όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται συνεχώς σε όλα.

Τα ποσοστά του είναι εξαιρετικά, ενώ πλέον βλέπουμε να πετυχαίνει αρκετά συχνά double-double. Μάλιστα δείχνει και ηγετικά χαρακτηριστικά, καθώς στο παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Νικς ήταν αυτός που με buzzer beater-game winner σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι, ένα παιδί που έπαιζε στον Φιλαθλητικό, κατέληξε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αγωνιζόμενος στους Μπακς έγινε μεγάλος και τρανός. Ο Γιάννης όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιεί και από μερικά όνειρά του. Μόλις στα 22 του έχει πετύχει τόσα πολλά πράγματα και είναι ο απόλυτος star των Μπακς.

Σίγουρα αυτό από μόνο του δεν είναι μικρό κατόρθωμα. Ωστόσο φέτος η ζωή του επιφύλασσε ακόμα μια μεγάλη στιγμή και θα λέγαμε δικαίωση για τους κόπους του.

Interwetten με επιβράβευση All Star Game και Paysafe

Ο Γιάννης ήταν All Star μεταφορικά αλλά πλέον έγινε και κυριολεκτικά, καθώς θα συμμετέχει στη βασική πεντάδα του All Star Game της Νέας Ορλεάνης χάρις τις ψήφους του κόσμου αλλά και χάρις τη δική του προσπάθεια όλο αυτό τον καιρό, να αποδείξει σε όλους μέσω τον εμφανίσεών του την αξία του.

Μάλιστα ο Γιάννης μετά από αυτή την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, έγραψε και ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας All-Star στα χρονικά κι ο νεότερος μη Αμερικανός όλων των εποχών που συμμετέχει σ’ αυτή τη γιορτή!

Πραγματικά απίστευτα πράγματα απ’ αυτό το παιδί που μια μέρα θα έχει να διηγείται ότι βρισκόταν κι έπαιξε στην ίδια πεντάδα της Ανατολής μαζί με τους Κάιρι Ίρβινγκ, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Τζίμι Μπάτλερ και Λεμπρόν Τζέιμς. Παίχτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τις φανέλες των Καβαλίερς, Μπουλς, Ράπτορς.

Πλέον ο Γιάννης περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη του All Star Game για να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία. Τέλος, η συγκεκριμένη πεντάδα της Ανατολής θα αντιμετωπίσει τους Στεφ Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν, Καουάι Λέοναρντ, Κέβιν Ντουράντ και Άντονι Ντέιβις της Δύσης.

Το θέαμα αναμένεται μεγάλο και πλούσιο. Να είστε όλοι συντονισμένοι γιατί πραγματικά αξίζει.

Vistabet Παίξε Νόμιμα All Star Game με πρόγραμμα ανταμοιβής

Από εκεί και πέρα το NBA είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και αξίζει να κάνουμε μια μικρή αναφορά. Συγκεκριμένα οι ομάδες θα παλέψουν φέτος με στόχο τα play offs και στην πορεία τους μεγάλους τελικούς για το δαχτυλίδι. Θεωρώ προσωπικά πως οι Καβαλίερς και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα βρεθούν και φέτος στους τελικούς του NBA και θα κοντραριστούν για το δαχτυλίδι.

Ουσιαστικά θα έχουμε μια επανάληψη των περσινών τελικών. Αυτό διότι τόσο οι Γουόριορς με την προσθήκη του Κέβιν Ντουράντ και φυσικά με τους Ιγκουοντάλα, Γκριν, Κάρι, Τόμσον όσο και οι Καβαλίερς με την προσθήκη του Κάιλ Κόρβερ και φυσικά με τους Τζέιμς, Ίρβινγκ, Λαβ, Σμιθ διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα και δεν νομίζω ότι μπορεί να τους κοντράρει κάποιος άλλος στα ίσα.

Τέλος, Δύση και Ανατολή έχουν εντελώς διαφορετικό ανταγωνισμό κι έτσι οι Καβς που βρίσκονται στην Ανατολή, θεωρώ ότι δεν έχουν τον ίδιο ανταγωνισμό με εκείνον τον Γουόριορς που βρίσκονται στη Δύση. Αυτό σημαίνει ότι η ένταση των παιχνιδιών δεν θα είναι η ίδια, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουράσουν περισσότερο ορισμένα από τα αστέρια τους.

Σίγουρα η χρονιά είναι μεγάλη και όλοι μας περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια αυτής.
Όσο για τους Μπακς του Γιάννη, ελπίζουμε να καταφέρουν να μπουν στα play offs που είναι και ο βασικός στόχος και να προχωρήσουν όσο μπορούν. Πάντως γίνεται μια σημαντική προσπάθεια και η ομάδα του Μιλγουόκι βελτιώνεται συνεχώς.

Στοίχημα Άρχοντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου