Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

euroleague basket prognsotika Arxontas


Κόκκινο το χρώμα του πάθους


euroleagueΑκόμη μια ενδιαφέρουσα μπασκετική βραδιά με αμφίρροπες αναμετρήσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Οι εκτιμήσεις των εταιρειών έχουν αρκετά έως και πολλά μπόσικα για αυτό και οι κόντρες θα έχουν την τιμητική τους.

΄΄ Έδρα σε δοκιμασία ΄΄

Σε μια από τις ποιο καυτές μπασκετικές έδρες θα γίνει μια ενδιαφέρουσα μονομαχία μεταξύ των (ΕρυθρούΑστέρα - Φενέρ), ομάδων που εξ αρχής έχουν διαφορετικούς στόχους και προδιαγραφές...


Οι Σέρβοι θα είναι ένα σκαλί παραπάνω εάν και εφ όσον μπούνε στην οκτάδα της νέας διοργάνωσης, με τους Τούρκους να έχουν όχι απλά μεγαλύτερες φιλοδοξίες αλλά να κάνουν όνειρα για κατάκτηση...
Προς το παρόν οι φιλόδοξοι εκπρόσωποι της χώρας του Ερντογάν θα πρέπει να περάσουν το εμπόδιο μιας ομάδας που έχει βρει καλό ρυθμό και παρουσιάζει συνοχή και ομοιογένεια σε αρκετά υψηλό επίπεδο, καλύτερο από τις γενικές προσδοκίες τους και για αυτό έχουν πανηγυρίσει πρόσφατα νίκες επί των Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι περνάνε( ακόμη??) κρίση και έχουν περιορίσει τις αρχικές φιλοδοξίες τους καθώς τα αποτελέσματα δεν τους βοηθούν καθόλου αν και στην ουσία παίρνουν από τα τελευταία ματς που δίνουν αυτό που τους αναλογεί.

Θα πρέπει να παρουσιαστούν όμως σχετικά καλύτεροι και για αυτό ρόλο θα παίξει και η επιστροφή του Μπογκντάνοβιτς που είναι καθοριστικός σε όλη την λειτουργία αυτής της ομάδας.

Θα επιδιώξουν να πετύχουν την τέταρτη σερί νίκη τους στην συγκεκριμένη έδρα, αλλά οι πιθανότητες σαφώς και δεν είναι με τις αναλογίες που τους έχουν ΄΄προικίσει΄΄οι εταιρείες.

Ο Αστέρας έχει την τρίτη καλύτερη αμυντική επίδοση μετά τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό που προηγούνται σε αυτό τον τομέα και πάλι εκεί θα βασιστεί για να φθάσει σε μια ακόμη επιτυχία.

Αξίζει μια κόντρα στο φαβορί όμως η περίπτωση το ματς να έχει σύνολο πόντων κάτω από τους 151 που έχουν βάλει το όριο οι εταιρείες είναι γεγονός με καλύτερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Under 152.5 points (1.75) Stoiximan


΄΄ Εκτιμήσεις που προκαλούν ΄΄

Στην Καταλωνία γίνεται μια από τι σημαντικές αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής μεταξύ δυο παλιών γνώριμων ομάδων (Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός) που ΄΄συνδέονται΄΄ τα τελευταία χρόνια με πολλούς τρόπους.

Η ισπανική ομάδα είναι καιρό πληγωμένη από τραυματισμούς και απώλειες με συνέπεια να μην έχει ολοκληρωμένη εικόνα, κρίνεται όμως και κυρίως υπολογίζεται με ότι έως τώρα παρουσιάζει.

Με κενά οι γηπεδούχοι τόσο σε παιγνίδι σετ όσο κυρίως σε υψηλού ρυθμού, κάτι που σαφώς θα προσπαθούν να αποφύγουν μιας και δεν έχουν όλα τα όπλα τους υπολογίσιμα. Προέρχονται από ήττα στην Γερμανία σε ματς που το έχασαν χωρίς να προβάλουν αντίσταση κάτι που τους χαρακτηρίζει σχεδόν σε όλες τις εξόδους τους.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το κυριότερο με πολύ καλή ψυχολογία και παρά τα προβλήματα λόγω τραυματισμών βρίσκουν λύσεις και το κυριότερο διαθέτουν υψηλού επιπέδου ομοιογένεια και συνοχή.

Βέβαια στα ματς που τους στραβώνουν ..όλα αυτό έχει άμεση αρνητική παρέμβαση στο σύνολο με συνέπεια μια ολική καθίζηση, που όμως αυτή η κατάσταση είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Ο Σπανούλης που δεν έπαιξε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος για να είναι ποιο έτοιμος σε αυτό το ματς αλλά και στα υπόλοιπα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Τα υπόλοιπα θέματα των φιλοξενούμενων είναι λυμένα και θα παίξουν (και) με κίνητρο γιατί πέραν της βαθμολογίας μια νίκη επί της Μπαρτσελόνα και ειδικά μέσα στην Ισπανία έχει πάντα ιδιαίτερη αξία ενώ απόντος του αρχηγού η συσπείρωση φθάνει ξανά στο απόλυτο.

Ο Μπαρτζώκας γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα από την παλιά του ομάδα όμως το πρόβλημα που καλείται να λύσει έχει δυο μεγάλους κόμπους και αφορά και τους αντιπάλους του όπως και την ίδια του ομάδα που θα αντιμετωπίσει την κατά τεκμήριο καλύτερη αμυντική ομάδα της Euroleague μη έχοντας την ενδεδειγμένη παραγωγικότητα για μια τέτοια κόντρα.

Επιπλέον πρέπει να ανακαλύψει κόλπα για να ξεπεράσει τις δικές τους απώλειες ( Περπέρογλου, Λαουάλ, Ρίμπας) και την πρόσφατη αλλαγή/αποπομπή του Ντόρσει. Με όλα αυτά η ρακέτα των Καταλανών σαφώς και είναι άδεια και ειδικά απέναντι στους φορμαρισμένους ψηλούς του Ολυμπιακού στα χαρτιά υπάρχει θέμα και ζήτημα...σοβαρό!

Στο ΣΕΦ η διαφορά υπέρ του Ολυμπιακού ήταν στους 16 πόντους και ελπίδα για να καταφέρει να ανατρέψει το handicap η Μπαρτσελόνα είναι στα όρια της επιστημονικής φαντασίας αν και ο βασικός τους στόχος είναι η νίκη έστω και μισό καλάθι.

Εντύπωση όμως προκαλεί η εκτίμηση των στοιχηματικών εταιρειών περί μιας αρκετά άνετης μάλιστα νίκης των γηπεδούχων με αποδόσεις που στην ουσία προκαλούν και οδηγούν στην πλευρά της κόντρας μιας και το διπλό έχει πλέον υπεραξία.

Δεν ξέρω πως και γιατί προέκυψε τόσο ισχυρό φαβορί η ισπανική ομάδα, με όσα όμως δείχνουν οι δυο αντίπαλοι στο παρκέ την τελευταία ειδική χρονική περίοδο, το διπλό που (πρωτο) εμφανίσθηκε σε αξία του 2.40 (και έπεσε στο 2.10 μέχρι τα νέα για Span) ήταν ήδη στα ράφια των προσφορών, τώρα που ανέβηκε πάνω από. 3.00 είναι πλέον κανονικά στην βιτρίνα με τα δώρα και φυσικά αναλόγως θα αντιμετωπισθεί.

Away win (3.10) Stoiximan

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ | WWW.ARXONDASBET.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου