Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Stoixhma: O Ellhnogermanikos aksonas kyriarxei

Στοίχημα: Ο Ελληνογερμανικός άξονας κυριαρχεί

Μετά την λασπgerman bundesligaομαχία της εμβόλιμης αγωνιστικής και μιας και τα καιρικά φαινόμενα είναι θετικά για το Σάββατο τα ματς εντός λεκανοπεδίου είναι υποψήφια για να έχουν αρκετό..θέαμα.

Έναρξη δευτέρου γύρου και για την Bundesliga που θα πρέπει να έχει αρκετές ανατροπές στην εξέλιξη της και πάνω απ όλα ειδικό ενδιαφέρον.

΄΄Number one΄΄

Στο VW Arena θα γίνει μια αναμέτρηση που υπό άλλες συνθήκες και καταστάσεις θα ήταν για τις πολύ υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και το αποτέλεσμα θα είχε μεγάλη σημασία. Οι δυο μονομάχοι (Βόλφσμπουργκ - Αμβούργο) έκλεισαν το πρώτο μέρος με επιτυχίες όμως η συνολική τους εικόνα δεν ήταν για πανηγυρισμούς...


Οι ..πρασινάκιδες ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς αλλά και αστοχίες σε κινήσεις και επιλογές και με σημαντικές διορθωτικές κινήσεις έχουν ανεβάσει το ηθικό των...φίλων της ομάδας (λες και είναι και πολλοί) αλλά και των πρωταγωνιστών...

Η ενίσχυση είναι σημαντική σε όλες τις γραμμές και οι φιλόδοξοι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους.

Ο αντίπαλος είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρας όμως εδώ και αρκετές σεζόν είναι στα όρια του..τίποτα και με στόχο την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή. Κάτι που δεν το καταφέρνουν. Όσο για τα μεγαλεία του παρελθόντος μένουν ακόμη σαν αναμνήσεις να τις διηγούνται μεταξύ τους ή στις κόντρες τους με το μεγάλο δέος της πόλης την ξεχωριστή S.Paouli.

Έκαναν προσπάθεια για αλλαγές προς το καλύτερο με στόχο στα μετόπισθεν όμως στην πρώτη τους δοκιμασία αν και θα είναι παρόντες οι καινούργιοι μάλλον θα έχουν έλλειμμα δυναμικής μιας και οι απόντες ήταν σημαντικοί στην όλη λειτουργία και κυρίως με εμπειρία.

Στατιστικά υπάρχει ένα προβάδισμα προς την πλευρά των... φιλόδοξων όχι όμως ικανό για να δημιουργήσει αισιοδοξία. Οι αριθμοί οδηγούν κυρίως στην περίπτωση του Goal & Over 2.5 όμως λόγω της σημαντικής ενίσχυσης των γηπεδούχων η επιλογή είναι με τον άσσο.

Home win (2.00) Interwetten

greece super league

΄΄Μαζί με τους αριθμούς΄΄

Δεν πτοείται ο Νιόνιος από τίποτα και ας ηττήθηκε στον βούρκο των Ζωσιμάδων την προηγούμενη αγωνιστική. Έχουν καταφέρει οι ΄΄κρατούντες΄΄ να βρούνε την χρυσή τομή και κρατάνε την ομάδα τους στα υψηλά σκαλοπάτια παρά τις απώλειες από πωλήσεις και δανεισμούς.

Τα πρώτα χρήματα από τον Ιρανό επενδύθηκαν και οι νεο εισελθέντες είναι παίκτες μικρής ηλικίας με εμπειρία όμως στην μεγάλη κατηγορία και με κίνητρο καθώς το μέλλον τους ανήκει. Είτε μείνουν στην πλατεία, είτε μετακομίσουν αλλού.

Οι επισκέπτες έχουν ανέλθει βαθμολογικά με την νίκη επί της ΑΕΚ όμως το κέρδος τους ήταν παραπάνω στον ψυχολογικό τομέα. Τόσο η ανατροπή στο σκορ όσο και η αλλαγή στον πάγκο με έναν όμως παλιό και γνώριμο σε όλους στην ομάδα δίνει σε μια πρώτη φάση ΄΄αέρα΄΄προς θετική κατεύθυνση.

Η γηπεδούχος ομάδα έχει παραπάνω ηθικό παίζοντας στο γήπεδο της και με την μετακόμιση του Μπεν στην κορυφή μπορεί και να μην δυσκολευθεί στο σκοράρισμα. Παίζουν πλέον με στόχο την παραμονή στην 5αδα και το όσο καλύτερο βαθμολογικά πλασάρισμα τους.

Είναι μια αναμέτρηση όπου οι και οι δυο ομάδες (Πανιώνιος - Παναιτωλικός) θα κοντραριστούν με γεμάτα τα ρεζερβουάρ της αισιοδοξίας όμως το αγωνιστικό πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Μπάρτσα και σε συνδυασμό και με την ιστορία που επίσης βαραίνει υπέρ τους δικαιολογεί την σχετικά χαμηλή απόδοση του άσσου.

Σε αυτές τις τιμές όμως δεν ...δικαιολογείται και η αγορά του σημείου με την περίπτωση των 2-3 τερμάτων να παίρνει θέση και τα πρωτεία καθώς σε ότι αφορά την μια κυρίως πλευρά πάνε για να σπάσουν κάθε ρεκόρ επιβεβαίωσης του συγκεκριμένου γεγονότος.

Total 2-3 goal (2.00) Betshop

΄΄ Συγκυρίες για Over΄΄

Ντέρμπι κορυφής στο Φάληρο με τις αντίπαλες ομάδες (Ολυμπιακός - Ξάνθη) να βρίσκονται στο τερέν ξανά πολύ σύντομα λόγω του προγράμματος Κοντονή και του συμμαχικού τριώδιου.

Οι ερυθρόλευκοι ταλαιπωρήθηκαν στην Τρίπολη όπως και ο εκεί αντίπαλος τους ο Αστέρας λόγω του απαράδεκτου γηπέδου και του μπαγλαμά που αποφάσισε να γίνει ποδοσφαιρικός αγών σε τερέν που κόντευε να γίνει πισίνα.

Από τα λίγα θετικά που αποκόμισε ο Ολυμπιακός είναι ότι οι παίκτες ανέβασαν τους ρυθμούς τους και δοκιμάστηκαν σε συνθήκες που για να αντέξεις χρειάζεται δύναμη και καλή φυσική κατάσταση στοιχεία στα οποία πήραν καλό βαθμό.

Η Ξάνθη επικράτησε με σχετική άνεση του Ηρακλή όμως αυτή της η νίκη της κόστισε σε απώλειες παικτών. Από τον αγώνα αυτό έχουνε μείνει έξω λόγω καρτών οι Φλίσκας, Γιουνές που είναι οι βασικότεροι κρίκοι σε άμυνα και επίθεση. Παράλληλα με τις απουσίες των Τόρες και του Λισγάρα ο κεντρικός της άξονας έχει αλλάξει κατά 100% και οι συνέπειες αναμένεται να είναι ...δύσκολες.

Η ακριτική ομάδα εκτός έδρας έχει σπουδαίο μέχρι στιγμής συντελεστή και φυσικά με πληρότητα στην σύνθεση της θα ήταν διαφορετική η δυναμική της και η τύχη της αναμέτρησης. Τώρα με αυτές τις απουσίες που έχει το έργο του Λουτσέσκου είναι δύσκολο και στην ουσία θα προσπαθήσει να μην έχει ΄΄ψυχολογικές απώλειες΄΄.

Στο άλλο στρατόπεδο δεν είναι όλα ρόδινα και θα πρέπει να υπάρχει θέμα άσχετα αν εκεί μπορούνε και δεν αφήνουν να βγαίνει παρά έξω τίποτα. Μπορεί ο κόουτς να υποστηρίζει τους νεαρούς όμως έχει ανοίξει πόλεμο με μια σειρά παικτών και αυτό δεν είναι απλό ζήτημα. Όσο βέβαια κερδίζουν και κυρίως δεν απειλούνται όλα θα καλύπτονται.

Δεν είναι στιγμή για καταστάσεις ..ροκ και αναζητήσεις, θα μπορούσε να υπάρξει κόντρα όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες ο αγώνας αυτός έχει μονοδιάστατο ενδιαφέρον και εστιάζεται στην έκταση του σκορ και στο σύνολο τερμάτων.

Το αποτέλεσμα 2-1 είναι ένα συχνό τελικό σκορ όμως μετράει ότι και στις τελευταίες 5 επισκέψεις της η Ξάνθη έχει 5/5 ήττες με 14-1 τέρματα. Δεν βγάζουν φωτιές οι γηπεδούχοι είναι όμως σε κατάσταση για να εκμεταλλευτούν την συγκυρία για να κερδίσουν και κυρίως για να φθάσουν σε σύνολο τουλάχιστον τριών τερμάτων.

Over 2.5 goal (1.70) Stoiximan

Προγνωστικά Άρχοντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου