Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

AEK - PAOK prognostika sto ntermpi


ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μια ανασκόπηση για… ένα ντέρμπι δικεφάλων!


 

Η ομάδα του Άρχοντα θυμάται τα ντέρμπι "δικεφάλων".

Την Κυριακή (12/3) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Ένα παιχνίδι, το οποίο είναι αρκετά σημαντικό για τις θέσεις των play off κι ένα παιχνίδι, το οποίο μας φέρνει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό όσον αφορά πάντα την προϊστορία του.

Sportingbet ΠΑΟΚ Live και με πρόγραμμα ανταμοιβής κλικ εδώ! ΝΕΟ!

Αναμφίβολα το ποδόσφαιρο είναι ο «βασιλιάς των σπορ» και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μάλιστα όλα τα παιχνίδια ο φίλαθλος κόσμος του αθλήματος τα αντιμετωπίζει ξεχωριστά, καθώς θέλει να βλέπει την ομάδα του να αγωνίζεται και στο τέλος να κερδίζει. Ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι.

Σήμερα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο τον ΠΑΟΚ για το… απόλυτο ντέρμπι των δικεφάλων. Για ένα ντέρμπι που όλος ο κόσμος περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία. Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη και όλοι οι φίλαθλοι είναι δεδομένο ότι περιμένουν πως και πως αυτό το παιχνίδι. Σύμφωνα πάντως με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την αναμέτρηση και ο ΠΑΟΚ το αουτσάιντερ. Το παιχνίδι ζωντανά στη Superleague Live Streaming...

Από εκεί και πέρα κάθε ντέρμπι από πίσω του κρύβει μια μεγάλη ιστορία. Οι δύο αυτές ομάδες όπως είναι λογικό δεν θα συναντηθούν για πρώτη φορά την ερχόμενη Κυριακή. Αντίθετα στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές. Από τα συγκεκριμένα παιχνίδια ο κόσμος των δύο ομάδων έχει να θυμάται αρκετά πράγματα και αν ρωτήσουμε ξεχωριστά τους φιλάθλους (ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτζήδες), τότε ο καθένας θα έχει να μας διηγηθεί ένα σωρό ιστορίες που του έρχονται στο μυαλό και αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα παρακάτω παιχνίδι.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, λοιπόν, θα κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο με μοναδικό στόχο να σας θυμίσουμε τι έχει γράψει η ιστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Ένα δυνατό ζευγάρι και μια μάχη ανάμεσα σε δύο δικέφαλους που στοχεύουν στα play off για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Stoiximan ΑΕΚ μεγάλες προσφορές και 0% γκανιότα

Η προϊστορία επί αθηναϊκού εδάφους είναι «κιτρινόμαυρη»

Η προϊστορία των δύο ομάδων όσον αφορά το Ολυμπιακό Στάδιο είναι καθαρά με το μέρος της ΑΕΚ, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι στην Αθήνα έχει το πάνω χέρι και δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει πράγματα από τα ματς...

...διαβάστε όλο το άρθρο στο... Στοίχημα Άρχοντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου