Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Olympiakos - Besiktas Europa Live

Η ομάδα του Άρχοντα αναλύει το «Μπεσίκτας – Ολυμπιακός».

besiktas_olympiakos_live

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (16/3) θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας (20:00) στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Europa League.
Φυσικά στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να καταφέρουν να προκριθούν, όπως ακριβώς και έναν γύρο νωρίτερα, δηλαδή με την Οσμανλισπόρ.

Sportingbet Live Ολυμπιακός και με πρόγραμμα ανταμοιβής κλικ εδώ! ΝΕΟ!

Το Europa League συνεχίζεται με ακάθεκτους ρυθμούς και τη φετινή χρονιά. Μάλιστα στη συγκεκριμένη διοργάνωση υπάρχει παρουσία μιας ελληνικής ομάδας. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός συμμετέχει ακόμα στο Europa League και προσπαθεί να παραμείνει στο θεσμό και να μην αποκλειστεί.

Φυσικά το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι αλλά μια ομάδα του μεγέθους των «ερυθρόλευκων», τότε μπορεί να τα καταφέρει και σίγουρα δεν είναι ξεγραμμένη.

Για να συνεχίσει, λοιπόν, στη διοργάνωση ο Ολυμπιακός, καλείται να αποκλείσει την Μπεσίκτας, η οποία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» του έβαλε δύσκολα αλλά παράλληλα έδειξε ότι δεν είναι και άτρωτη.

Πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αξίζει να αναφέρουμε ότι με βάση τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, φαβορί για τη νίκη είναι η Μπεσίκτας και αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός..


Ξεκινώντας από την γηπεδούχο Μπεσίκτας είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Σενιόλ Γιουνές μετά το γκολ εκτός έδρας που κατάφερε να πετύχει στον Πειραιά, θα κατέβει με περισσότερη αυτοπεποίθηση και θάρρος για να πάρει την πρόκριση. Το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα λέγαμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή βολεύει περισσότερο τους Τούρκους παρά τον Ολυμπιακό.

Stoiximan μεγάλες προσφορές Ολυμπιακός και 0% γκανιότα

Η Μπεσίκτας είναι ομάδα που οποία διαθέτει καλές μονάδες στον αγωνιστικό χώρο. Παίχτες που διαθέτουν τόσο ποιότητα όσο και εμπειρία. Μέσα σ’ όλα αυτά στην Τουρκία έχει σύμμαχο και τον κόσμο της, ο οποίος την υποστηρίζει θερμά. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια καυτή έδρα που ο αντίπαλος δεν περνάει καλά. Μια έδρα 42.000 θεατών, δηλαδή το σύγχρονο «Vodafone Arena» που βρίσκεται στην Πόλη.

Παρ’ όλα αυτά ο Σενιόλ Γιουνές γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του διαθέτει εξαιρετικές επιθετικές μονάδες, ωστόσο αμυντικά παρουσιάζει κάποια κενά. Ορισμένα κενά που τα είδαμε και στον πρώτο αγώνα. Εκεί που ναι μεν η Μπεσίκτας δεν το πλήρωσε αλλά που δέχθηκε ένα γκολ, στο οποίο ο Καμπιάσο ήταν εντελώς μόνος του μέσα στην περιοχή.

Γενικότερα από τους «μαύρους αετούς» περιμένουμε παιχνίδι κατοχής. Η Μπεσίκτας θα προσπαθήσει από την πρώτη στιγμή να επιβάλει το παιχνίδι της και παράλληλα τους δικούς της κανόνες. Σε καμία περίπτωση ο Γιουνές δεν επιθυμεί να αφήσει τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του.

Το «κλειδί» στο συγκεκριμένο ματς βρίσκεται σε δύο σημεία. Αρχικά στο να μπορέσουν οι «μαύροι αετοί» να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα να κυνηγήσουν ένα γκολ, το οποίο θα τους δώσει καλύτερη ψυχολογία για την πρόκριση.

Αγωνιστικά ο Γιουνές υπολογίζει πολλά όσον αφορά την αμυντική του λειτουργία στους Τόσιτς και Αντριάνο, καθώς είναι δύο πολλοί καλοί αμυντικοί που μπορούν να ηρεμήσουν αλλά και να…

… Διαβάστε όλο το άρθρο με την ακριβή πρόβλεψη στο arxondasbet.com

Προγνωστικά Άρχοντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου