Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Stoixima Survivor: Ola ta lefta me prognostika


Survivor στοίχημα: Παίξτε σήμερα και κερδίστε όλα τα λεφτά!

Survivor Stoixima

UPDATE 28/03 01:00 >> Παίξτε αποχώρηση του Κινέζου Τσανγ από το Survivor σε όποια εταιρία το πετύχετε! Όλες οι ..πληροφορίες μας αυτό λένε.


Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στο Ελληνικό Survivor; Ότι οι δοκιμασίες που περνάνε οι Μαχητές και οι Διάσημοι είναι ότι πιο δύσκολο έχουμε δει; Για ξανασκεφτείτε το.

Σας έχουμε παρακάτω ..γαμάτα προγνωστικά, με "πληροφορίες" από τον ..κατάσκοπο μας στο νησί για να παίξουμε μακροχρόνιο στοίχημα, με Μεγάλες αποδόσεις και να ..κερδίσουμε! Όμως...

Η ελληνική εκδοχή του Survivοr μπορεί να βασίζεται στην αμερικάνικη εκδοχή, όμως δεν συγκρίνεται με τίποτα στο βαθμό δυσκολίας των δοκιμασιών που περνούν οι παίκτες. Είναι κομένη και ραμένη στο ..χαλαρό των Ελλήνων παικτών, με απόδειξη αν γοογλάρετε και δείτε τι συμβαίνει στο εξωτερικο.

..Στοίχημα Σαρβάιβορ με τον Άρχοντα..

Survivor στον Stoiximan.gr με super αποδόσεις και κλικ εδώ!

Το Survivor χτυπάει κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης και η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία Stoiximan προσφέρει αποδόσεις για το νικητή του παιχνιδιού αλλά και για το Φύλο του Νικητή!

Μέσω τις υπηρεσίας «Πες το κι έγινε» όλα μέλη του Stoiximan.gr μπορύν να ζητούν ειδικά στοιχήματα για τους αγαπημένους παίχτες “Μαχητές” και “Σελέμπριτις” του Survivor.
Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις με τα δικά μας προγνωστικά survivor στον Stoiximan.gr:

survivor apodoseis 2

Πρόταση Νικητής: Σπαλιάρας (18.00) , Βασάλος (20.0)

Survivor στην Sportingbet.gr με super αποδόσεις και κλικ εδώ!

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις με τα δικά μας προγνωστικά survivor στην Sportingbet.gr:

survivor apodoseis 1

Πρόταση Νικητής: Κολιδά (10.00) , Κώστας (21.0)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου