Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Prognostika Champions League: rieka - olybiakos


Ριέκα – Ολυμπιακός: Το ζόρι δίνει …σιγουριά



Ριέκα – Ολυμπιακός: Το ζόρι δίνει …σιγουριά
Στην Κροατία θα κριθεί η πρόκριση με το γκολ των τελευταίων λεπτών του πρώτου αγώνα να δίνει ένα αβαντάζ στην ελληνική ομάδα χωρίς να την εξασφαλίζει ότι θα περάσει στα …σίγουρα.

Το παιχνίδι ζωντανά στο Olympiakos Live Streaming!

Δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα στα τελευταία χρόνια σε αγώνες νοκ άουτ και τόσο αυτό όσο και το πακέττο των 30 milions έφερε μια σφίξη στους ερυθρόλευκους και ίσως και ένα καλό επίπεδο σύσφιξης που τουλάχιστον προς το παρόν θα μετρήσει θετικά..


Και οι δυο ομάδες έχουν ίδιο μεγάλο κίνητρο δεν έχουν όμως και ανάλογες δυνατότητες και από την στιγμή που οι στα χαρτιά με ρόλο φαβορί είναι προσηλωμένοι στον στόχο και χωρίς γκρίνιες εσωτερικά για το ποιος ξεκινάει κλπ είναι σε καλό δρόμο.

Το μέγιστο θέμα για τις ελληνικές ομάδες ακόμη και για τον Ολυμπιακό που είναι ο πλέον πολύπειρος και αποτελεσματικός στα μεγάλα σαλόνια την τελευταία 10ετια, αρχίζει και συνήθως τελειώνει όταν πάνε σε αγώνες με ..αέρα.

Τώρα που είναι στην »τσίτα» θα είναι συγκεντρωμένοι και έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες για να ξεπεράσουν τέτοια εμπόδια ακόμη και με νίκη. Άλλωστε ο Ολυμπιακός και να θέλει δεν μπορεί να παίξει εντελώς αμυντικά δεν έχει και τα προσόντα και δεν ξέρει και την τακτική να το κάνει.

Οι Κροάτες έχουν γρήγορους παίκτες στην επίθεση και έδειξαν προσόντα σε κόντρες και ανοικτό χώρο. Μόνο που τώρα πρέπει να πάρουν μέτρα στο γήπεδο περισσότερα και οι αντίπαλοι τους με κενούς χώρους έχουν περάσει απο πολύ ποιο δύσκολες ομάδες.

Αξίζει το διπλό στα επίπεδα του 2.70 όπως όμως αξίζουν και οι περιπτώσεις για γκολ στην αναμέτρηση. ‘Απαντες δίνουν ισχυρότατο προβάδισμα στα λίγα τέρματα κάτι που έχει λογική σηκώνει όμως και… ρελάνς!

Η τελική επιλογή είναι με μια σχετική βοήθεια και αφορά την ελληνική ομάδα που ευνοείται και από την ισοπαλία για πρόκριση μιας όμως το πάει επιθετικά μπορεί να κερδίσει είτε στο μισό του αγώνα είτε στο τέλος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Away win HT or FT (2.20) στον stoiximan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου