Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ellada Velgio: Prognostika Arxontas BET

Ελλάδα – Βέλγιο: Τα γκολ δίνουν λύση

Ελλάδα – Βέλγιο: Τα γκολ δίνουν λύση
Δύσκολη κατάσταση για την εθνική ομάδα της χώρας που αν και γηπεδούχος και με κόσμο στο πλευρό της δυσκολεύεται να φθάσει σε νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες που παίζουν όπως αυτή.
 
Τώρα έχουν σειρά οι πριμαντόνες των Κάτω Χωρών και μια εθνική που διακρίνεται για την επιθετικότητα και την τεχνική της ικανότητα.

Ότι δηλαδή δεν έχουν οι γηγενείς που θα ψάξουν να βρούνε την ευκαιρία με το κιάλι και από εκεί και πέρα θα κάνουν ευχές και δοξασίες για να υπάρξει αίσιο τέλος.

Η απουσία του Μήτρογλου δεν καλύπτεται από τους παρόντες ακόμη και αν παίξουν με παίκτη παραπάνω, όσο για τα μετόπισθεν υπάρχουν οι καλοί μπακ όμως χρειάζονται ικανότητες και βοήθειες και από τους υπόλοιπους που και να το θέλουν δεν το έχουν...


Την αποστολή απαρτίζουν παίκτες σαν τους Μπακασέτα, Κουτρουμπή, που δεν θα γίνει να καταλάβω ποτέ πως γίνεται να χρίζονται διεθνείς.

Είναι ματς όπου όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις των φιλοξενούμενων οι οποίοι θα θέλουν να ανταποδώσουν σε ότι αφορά το τελικό αποτέλεσμα.

Βέβαια μια ισοπαλία στην παρούσα φάση θα είναι κατόρθωμα για τους εκπροσώπους της γαλανόλευκης όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο και κυρίως ασύμφορο ως αγορά μιας και οι πιθανότητες είναι στην ουσία ελάχιστες.

Η περίπτωση όμως να υπάρξουν συνολικά 2-3 τέρματα είναι αρκετά καλή καθώς μέσω στημένης φάσης ίσως ευτυχήσει η γηπεδούχος αλλά λογικά όχι στο σύνολο υπέρ της.

Όσο και να το παλέψουν οι ντόπιοι, αποτέλεσμα και σύνολο τερμάτων κρίνονται από τους επισκέπτες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 2-3 goal (2.00) στην sportingbet


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου