Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Maccabi - Barcelona euroleague

 
Το ότι βρίσκονται εκτός διεκδίκησης κάποιας προνομιούχου θέσης δείχνει και την γενική τους κατάσταση.
 
Και οι δυο ομάδες είναι μεν πολύ έμπειρες, για διαφορετικούς όμως λόγους ξέμειναν από μεγάλους στόχους και σε ότι αφορά την Μπαρτσελόνα το να μην τερματίσει στην τελευταία 4αδα σαφώς και δεν είναι κάτι το τιμητικό.

Η Μακάμπι δεν είχε τους τραυματισμούς της αντιπάλου της και παρ ότι ομάδα με τεράστια εμπειρία δεν κατάφερε να συνθέσει σύνολο που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας Euroleague.

Επιθετικά έχει πάντα επάρκεια και ειδικά εντός έδρας μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της όμως η αμυντική της αδιαφορία και ανικανότητα της δημιουργούν σημαντικές αποκλίσεις και απέναντι σε ομάδες που κοντρολαρισμένες ικανότητες και στα δυο μισά του γηπέδου συνήθως δεν βρίσκει λύσεις.

Η ισπανική ομάδα άλλαξε προπονητή όμως στην ουσία αυτό θα γίνει μετά από αυτό το ματς. Στην παρούσα φάση μόνο ο αέρας της αλλαγής είναι μαζί της και γενικώς η ιστορία μιας και έχει απόκλιση αποτελεσμάτων υπέρ της..

Ο άσσος ναι μεν έχει αρκετά καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης λόγω έδρας όμως είναι σε τιμές αδιάφορες.
Το σύνολο των πόντων έχει ανέβει, στατιστικά όμως αυτό δεν συμβαίνει και στα μεταξύ τους ματς στο Ισραήλ έχουν μέσο όρο πολύ πιο χαμηλό απ εκεί που μπήκε ο πήχης, για αυτό και τελικά προτιμήθηκε το ρίσκο σε αυτό το γεγονός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 167.5 points (1.75)

Βασίλης Π. (Mythos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου