Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Arxontas PAO OSFP basket

 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η επιλογή είναι μονόδρομος


Μια κόντρα μεταξύ αιωνίων (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός) πάντα ανεβάζει το ενδιαφέρον του κοινού σαν ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός. Μια κόντρα που παρακολουθούν βέβαια και σε άλλα μέρη, όχι μόνο στα νότια Βαλκάνια.
Μέχρι πριν από λίγες ημέρες οι βασικές ενδείξεις είχαν πάρει πράσινη απόχρωση, όχι γιατί η αρμάδα του Πασκουάλ έχει τις super ικανότητες, όσο γιατί οι απέναντι έδειχναν να έχουν χάσει την συνοχή τους, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο.
Ήρθε όμως η επικαιρότητα αγωνιστικά, όσο κυρίως έξω από τα τερέν για να δώσει άλλες διαστάσεις και αποκλίσεις.
Η κόντρα με την ΕΟΚ των ερυθρόλευκων και με όλα τα παραγάδια της ανέβασε την συσπείρωση στο στρατόπεδο τους και από πλευράς ψυχολογίας θα είναι έτοιμοι.
Ο Ολυμπιακός φέτος έχει χάσει ματς με μεγάλες διαφορές από ομάδες χαμηλότερου απ αυτόν βεληνεκούς. Και μάλιστα υπέστη και μερικές τεράστιες διαφορές.
Από την άλλη όμως σε όλα τα ζόρικα ματς της σεζόν κυρίως για την Euroleague όχι απλά έδειξε καλό πρόσωπο αλλά με εξαίρεση την σειρά με την Ζαλγκίρις στο τέλος όπου έπαιξε με πολλού τραυματίες, είχε άριστα αποτελέσματα.
Ο Παναθηναϊκός διατηρεί ένα αήττητο εντός χώρας και θέλει να το αυξήσει βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά.
Υπήρχε μια έντονη αισιοδοξία στο πράσινο στρατόπεδο και άγνωστο γιατί έφθανε σε τέτοιο βαθμό.
Οι δυο ομάδες έχουν πίσω τους μια ολόκληρη σεζόν και καμία δεν μπορεί να θεωρεί αυτή την αγωνιστική χρονιά σαν κάτι σπουδαίο. Βέβαια για τους πράσινους σε ότι αφορά την Euroleague εδώ και μια 6ετία το ταβάνι τους είναι η 8αδα και μερικές φορές και αυτό υπέρβαση είναι μιας και βασίζονται στην φανέλα.
Εάν το ματς γίνει θα υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα για τις σφυρίχτρες που πλέον ξέρουν ότι δεν είναι στο απυρόβλητο.
Αγωνιστικά οι πράσινοι έχουν υπεροπλία στην περιφέρεια και κυρίως στο θέμα μακρινό σουτ όπου οι λύσεις τους είναι καλύτερες του αντιπάλου τους, εάν όμως οι Ρίβερς,Τζέιμς παίξουν όπως έχουν κάνει στο παρελθόν και έχουν κρίνει θετικά ματς υπέρ της ομάδας τους και όχι όπως παρουσιάζονται τώρα.
Στην παρούσα φάση τα πιο έτοιμα πράσινα πιστόλια είναι ο Παπάς και ο Καλάθης. Πάμε παρακάτω δηλαδή.
Ο Ολυμπιακός έχει υπεροπλία στους ψηλούς με την βασική προϋπόθεση και για αυτόν ότι οι ερχόμενοι από τραυματισμούς Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ, Τιλί, θα είναι καλά και ετοιμοπόλεμοι.
Όπως όμως και να έχει η κατάσταση μετά και όλη την αναταραχή οι φιλοξενούμενοι θα είναι ακόμη πιο τσιτωμένοι.
Σε αυτές τις σειρές αγώνων πάντα τα μονά στον αριθμό παιγνίδια είναι αυτά που κατά μεγάλο ποσοστό δίνουν το προβάδισμα, την ψυχολογία και τελικά τους τίτλους.
Και οι δυο ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο μιας και το προβάδισμα θα δώσει επιπλέον στροφές στον νικητή αυτού του ματς.
Όπως είναι οι εκτιμήσεις του ματς αυτού από πλευράς εταιρειών προκαλούν οι αποδόσεις για την απόκλιση τους τόσο υπέρ της νίκης της γηπεδούχου όσο και για την …έκπληξη.
Κοντά στο 4.00 έφθασε η περίπτωση νίκης στις στοιχηματικές εταιρίες, μιας ομάδας που πέρασε και από την Φενέρ και από την Μαδρίτη τις οποίες κέρδισε και στην έδρα της.
Θα έμπαινα στην διαδικασία να ψάξω μερικά ειδικά γεγονότα, όμως με το 2πλό σε αυτά τα ύψη η επιλογή είναι μονόδρομος και χωρίς κανένα ..ζόρι.
Επισκεφθείτε τον Άρχοντα στο Arxondasbet.com, διαβάστε από το πρωί τα previews σημαντικών αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά του και ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στο στοίχημα σήμερα!
ΠΡΟΤΑΣΗ: Away win (3.90) στον Stoiximan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου