Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ρεάλ – Ολυμπιακός: Το πειρατικό σαλπάρισε

Prognostika basket euroleague
Οι δύο δίκαιοι νικητές της Παρασκευής στον τελικό της διοργάνωσης με την ιδιαιτερότητα ότι αυτός γίνεται και στην φυσική έδρα της Ρεάλ.

Το γεγονός αυτό και μόνο καθιστά την ισπανική ομάδα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αλλά βέβαια οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τις αντιρρήσεις τους.

Η Ρεάλ προέρχεται από αναμέτρηση περίπατο απέναντι στην Φενέρ και γενικώς έχει καιρό να ''δυσκολευθεί'' για να δείξει και πως αντιδρά στα πολύ δύσκολα. Στο ματς με την Τουρκική ομάδα είχε εξαιρετική οργάνωση, αλλά και παροιμιώδη ευστοχία κυρίως από μακρινή απόσταση.

Το ότι έχει ικανούς σουτέρ είναι γνωστό και είναι και η ομάδα με τις περισσότερες προσπάθειες και από αυτές με τα καλύτερα ποσοστά στον τομέα αυτό. Όμως με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που έχει ικανότατες απαντήσεις στηνπεριφερειακή του άμυνα θα είναι αδύνατον όχι να πλησιάσει ποσοστά της τάξης του 55% στα..3ποντα αλλά και να φθάσει ίσως στα φυσιολογικά καλά του 30-35% .

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΤΣΣΚΑ και γιατί έκανε την ανατροπή στα τελευταία λεπτά, αλλά κυρίως γιατί ακολούθησε το σχέδιο και την τακτική του σε όλο το ματς. Ήταν φοβερά άστοχος κάτι που δεν γίνεται να επαναληφθεί ειδικά μετά τον τρόπο που προκρίθηκε. Τουναντίον η λογική λέει πως επιθετικά θα έχει αυξημένα ποσοστά ενώ αμ... διαβαστε ολο το αρθρο εδω... πηγη - ArxondasBET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου