Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Prognostika sto koyponi stoiximatos


Προγνωστικά: Κουπόνι Στοιχήματος (06-08/03/18)





Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε στο κουπόνι πάμε στοίχημα(06-08/Μαρτίου/2018)

Με παύση μιας εβδομάδας, οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν αυτό το τριήμερο, με τις τέσσερις ρεβάνς του Champions League και εν συνεχεία τα πρώτα ματς για την φάση των «16» του Europa League.
Στην παρέα και πάλι η Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Πάμε να δούμε τις στοιχηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν από Τρίτη μέχρι Πέμπτη.
Τρίτη: Τυπική διαδικασία στο «Άνφιλντ» το Λίβερπουλ – Πόρτο, αφού οι «κόκκινοι» είχαν κερδίσει στην Πορτογαλία με 5-0. Πάντως, ανοιχτό ματς αναμένεται και σήμερα, οπότε θα πάμε με το Over 2,5.
Τα φώτα πάνω στο Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Γάλλους να ψάχνουν την ανατροπή του 3-1, χωρίς τον τραυματία σταρ Νεϊμάρ. Ας περάσει η καλύτερη ομάδα, απλά να βγει ο άσος. Στο 2,05
Καιρού επιτρέποντος έχουμε και παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ, όπου μπορεί να μας απασχολήσει το καλοπληρωμένο διπλό της Μίντλεσμπρο, μέσα στην έδρα της Μπέρμπιγχαμ.
Σε καλή τιμή και ο άσος της Χαλ, που υποδέχεται την Μίλγουολ, θέλοντας μια σημαντική βαθμολογική ανάσα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Στο 2,30

Τετάρτη: Περασμένη η εξαιρετική΄Μάντσεστερ Σίτι στην επόμενη φάση του Champions League, μετά το 4-0 στην Ελβετία επί της Βασιλείας, αλλά είναι έτοιμη γι’ ακόμη μία παράσταση σήμερα. Επιλογή μας το Over 3,5.
Σαφώς και το ενδιαφέρον είναι στο άλλο ζευγάρι της Τότεναμ με την Γιουβέντους, μετά το 2-2 του πρώτου ματς στο Τορίνο. Πιο «φρέσκοι» δείχνουν τελευταία οι Λονδρέζοι και έχουν ένα μικρό προβάδισμα για τον άσο. Στο 2,15
Επιλογή μας δίνει και το Λιντς – Γουλβς στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, αφού η ποιότητα μεσοεπιθετικά στις δύο ομάδες μας οδηγεί στο Goal/Goal.
Πέμπτη: Μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια και στα παιχνίδια του Europa League, όπου ξεχωρίζει το Μίλαν – Άρσεναλ. Σοβαρεύτηκαν πολύ αμυντικά οι «ροσονέρι» και μπορούν να κρατήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Επιλογή μας το Under 2,5.
Εν συνεχεία, αρκετό ποντάρισμα θα συγκεντρώσει το Goal/Goal στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λιόν, καθώς οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 1,80
Χαμηλά πληρώνει ο άσος της Ντόρτμουντ και ας παίζεται αρκετά κόντρα στην Σάλτσμπουργκ, όμως εμείς θα σταθούμε στον άσο της Λειψίας απέναντι στην Ζενίτ.
Φαινομενικά βατό έργο έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης με αντίπαλο την Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ δεν προκύπτει κάτι στα ζευγάρια Σπόρτινγκ – Πλζεν και Λάτσιο – Ντιναμό Κιέβου. Τελευταία στάση στο Μαρσέιγ – Μπιλμπάο, όπου λόγω έδρας θα πάμε με τον άσο στο 1,95
Αυτά με τις διοργανώσεις της Ευρήπης και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Παρασκευή με τα πρωταθλήματα. Καλή τύχη!
ΠΗΓΗ: ETERIES STOIXIMATOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου