Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Λεωφόρος των ρεκόρ

greece super leagueΤο ελληνικό παραδοσιακό ντέρμπι που πάντως στην ώρα που θα γίνει και με δεδομένο ότι θα έχει ήδη αρχίσει η μεγάλη αναμέτρηση στην Ισπανία χάνει σε αίγλη αλλά όχι και τόσο σε ενδιαφέρον αφού και οι δυο ομάδες έχουν τα δικά τους ζητήματα και θέλω για θετικό αποτέλεσμα.

Οι πράσινοι είχαν σημαντικής σημασίας ανατροπή στο Περιστέρι και κυρίως έδειξαν θετικά δείγματα ψυχολογίας όταν ζορίστηκαν πράγμα που δεν είναι και το κυρίαρχο στοιχείο τους.

Το ότι το έκαναν και με αρκετά πειστικό αγωνιστικά τρόπο όμως κατακυρώνεται στα υπέρ τους και μετράει εν όψει μιας αναμέτρησης σημαντικής από κάθε άποψης.

Αγωνιστικά θα υπάρχουν αλλαγές και στην τακτική και σε πρόσωπα αφού ο νέος κόουτς είχε στην διάθεση του 2 εβδομάδες μεν να κάνει τα σχέδια και τις αναλύσεις του αλλά και σημαντικές απουσίες βασικών του παικτών λόγω υποχρεώσεων.

Το πως θα ..ταιριάξουν τώρα όλα αυτά είναι ένα ερωτηματικό που σε πρώτη ''ανάγνωση'' δεν μπαίνει στα συν για τους γηπεδούχους.

Ο Ιταλός προέρχεται από το πρωτάθλημα της γείτονος χώρας αλλά δεν είναι ούτε κανένα όνομα ούτε και κανένα ..κελεπούρι.

Το ότι ήταν χωρίς ομάδα και ότι πριν μόνο θετικά δείγματα δεν είχε εκεί που δούλεψε δεν είναι στα υπέρ των γηπεδούχων, όμως αυτό δ...

πηγη - Στοίχημα Προγνωστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου