Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

Σεβίλλη – Βαλένθια: στοιχημα


Στοιχημα Προγνωστικα

spain primeraΜε δύο πρόσωπα παρουσιάζεται η ομάδα από την Ανδαλουσία. Άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα και κυρίως στα ματς εντός έδρας και άλλη στις διοργανώσεις εκτός χώρας αλλά και γενικώς εκτός έδρας.

Τα αμυντικά κενά που έχει και αναδεικνύει σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση μετράνε πολύ συχνά και στην ουσία τις στερούνε πόντους αφού δεν αρκεί η καλή της επίθεση για να ''καθαρίσει'' σε κάθε αναμέτρηση.
Εντός έδρας και ειδικά απέναντι στις μεγάλες και καλές ομάδες της χώρας αλλάζει εντελώς πρόσωπο προς το καλύτερο και αποδεικνύεται πανίσχυρη.

Η Βαλένθια είναι και αυτή με τα ''φεγγάρια''της και στην παρούσα περίοδο μάλλον είναι ανάδρομος ο Ερμής καθώς τα αποτελέσματα της δεν έχουν καμία σταθερότητα.

Βέβαια αυτοί έχουν και ισχυρή δικαιολογία καθώς προσπαθούνε να ισορροπήσουν σε ένα σκοινί που απλά περιμένουν πότε θα γίνει το ατύχημα, αφού εντός αποδυτηρίων οι σχέσεις μεταξύ παικτών και τεχνικής ηγεσίας είναι για να γράφουν σενάριο σε καμιά σαπουνόπερα.

Και μαζί με όλες αυτές τις ''ομορφιές'' θα πρέπει να παίξουν και με σημαντικές απουσίες σε όλες τους τις γραμμές με αποτέλεσμα και η αγωνιστική τους συνοχή να είναι επίσης προβληματική. Επιπλέον στην Σεβίλλη οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καθόλου καλές αναμνήσεις και σπάνια πανηγυρίζουν βαθμό/βαθμούς.

Η Βαλένθια βασίζεται στην αποτελεσματικότητα που δείχνουν τα μετόπισθεν της, γενικώς όμως με τόσες απουσίες και τόσα θέματα αγωνιστικά και όχι μόνο θα είναι έκπληξη αν στο τέλος του αγώνα έχει καταφέρει κάτι θετικό.

Η Σεβίλλη δεν είναι ομάδα με υψηλό δείκτη αξιοπιστίας όμως επειδή σε αυτά τα ματς μεταμορφώνεται εκμεταλλευόμενη και τα προβλήματα της αντιπάλου της μπορεί να δικαιολογήσει τις αποδόσεις που την συνοδεύουν.

Αξίζει πάντως το ρίσκο για τον άσσο και αυτή είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Home win (1.85) στην INTERWETTEN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου