Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Λαμποράλ – Ολυμπιακός: Άλλη φάση

euroleagueΤην χώρα των Βάσκων θα επισκεφθεί ο Ολυμπιακός, σε μια από τις δύσκολες εξόδους αυτής της φάσης της διοργάνωσης, απέναντι σε μια ομάδα όπου γενικά έχει θετικό πρόσημο 15 νίκες έναντι 9, όμως οι γηπεδούχοι έχουν ένα σερί 3/3 στα τελευταία παιγνίδια των δυο ομάδων στην έδρα τους.

Και οι δυο ομάδες είναι σε καλή φόρμα με τους Ισπανούς να έχουν τελευταία τους επιτυχία την νίκη επί της Ρεάλ για το πρωτάθλημα με 96-90. Κάτι που βέβαια κατάφεραν να κάνουν και με την Μπαρτσελόνα πριν από ένα μήνα.

Ιδιαίτερα επιθετική ομάδα, στα προγνωστικά βασίζεται στην ταχύτητα και στις ικανότητες κυρίως των επιθετικών παικτών της, αν και φέτος δείχνει και καλές γενικά αμυντικές προθέσεις χωρίς όμως να βασίζεται σε αυτές.

Ο Ολυμπιακός έχει καλύψει τις απουσίες από τραυματισμούς, στο πάμε στοίχημα όμως το κατά πόσον οι αντικαταστάτες θα είναι σε θέση να δώσουν ότι οι απόντες δεν είναι δεδομένο και προς το παρόν μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν.

Στους ψηλούς πάντως εάν ο Γκανέζος πρώην παίκτης της Μπιλμπάο δεν βρει ρυθμό ο Μπουρούσης θα κάνει..πάρτι με αυτόν αντίπαλο.

Η ελληνική ομάδα βασίζεται πάντα στον έλεγχο της άμυνας και στο όσο δυνατόν γρήγορο παιγνίδι κάτι που πάντως στον δεύτερο τομέα το έχει η ..Ταού χωρίς όμως να έχει ισορροπία στα υπόλοιπα.

Ποιο ολοκληρωμένη ομάδα... περισσοτερα...

Προγνωστικα Στοιχηματος Άρχοντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου