Κυριακή 8 Μαΐου 2016

erithros asteras olympiakos mia filiki giorti


International FriendliesΕρυθρόλευκη βραδιά στο Βελιγράδι για μια φιλική συνάντηση μεταξύ δυο ομάδων που διατηρούν όχι απλά φιλικές αλλά αδελφικές σχέσεις σε τέτοιο βαθμό που στο Μαρακανά θα ακουστούν μέχρι και τα γνωστά τραγουδάκια της φιλοξενούμενης ομάδας σε άπταιστα ελληνικά.

Ο Αστέρας κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει όχι μόνο στην κορυφή εντός χώρας αλλά και να ξαναβγεί εκτός χώρας με καλές προϋποθέσεις.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν ως πρωταθλήτριες των χωρών τους έχοντας μάλιστα με κοινή συνισταμένη ότι πήραν τίτλο με διαφορά που ..ξεφεύγει, πάνω από 30 πόντους από την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας.

Προγνωστικα Αρχοντας

Ο Hugo Vieira και ο πρώην γνώριμος του Ρέντη και όχι μόνο Κατάι, είναι οι κύριοι άξονες της επίθεσης της Σέρβικης ομάδας που διακρίνεται όπως σχεδόν πάντα μια καλή ομάδα από την χώρα αυτή από την καλή της τεχνική και από το ταλέντο μερικών παικτών που πάντα ξεφυτρώνουν.

Ο Ολυμπιακός βρήκε επιτέλους ομάδα να παίξει μετά το γελοίο σχεδιασμό και τις αποφάσεις της Ελληνικής Πολιτείας και ειδικότερα του Ζακυνθινού αυτού τύπου που παριστάνει τον εξυγιαντή και κάνει την μια ''ομορφιά'' μετά την άλλη.

Οι παίκτες είχαν προετοιμαστεί πολύ δυνατά σύμφωνα όχι μόνο με τα ΜΜΕ αλλά με τις δηλώσεις της τεχνικής ηγεσίας αλλά και παικτών. Το ότι θα ''ξοδέψουν'' ενέργεια είναι θετικό γιατί μέχρι να έρθει η ώρα για τον τελικό πρέπει κάπως να έχουν ενδιαφέρον και ένα τέτοιο ματς δημιουργεί αρκετό..κίνητρο, ειδικά στην παρούσα περίοδο. Με τις καλές τους 11αδες θα αγωνιστούν οι δυο ομάδες και στο τέλος θα γίνει η απονομή του τίτλου για τους γηπεδούχους.

Είναι πολύ διαφορετικό το κλίμα και η ψυχολογία που δημιουργείται από τέτοιες συναντήσεις καθώς οι ομάδες ναι μεν θα θέλουν να προσφέρουν θέαμα αλλά δεν πρόκειται να επιστρατεύσουν δύναμη και κόντρες.

Βλέποντας τα στατιστικά στοιχεία και των δυο, είναι σχεδόν ίδια στον τομέα των γκολ και επειδή μια τέτοια γιορτή δεν γίνεται μονόπλευρη, λογικά θα σκοράρουν και οι δυο και μάλιστα με την μοναδική ίσως συγκυρία να πανηγυρίζει όλο το γήπεδο όποια ομάδα και να σκοράρει.

Το να φθάσει το σκορ στα 3 τέρματα με όλα τα προηγούμενα δεδομένα συγκεντρώνει μια χαρά πιθανότητες και μπορεί να προστεθεί στην λίστα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5 & Goal/Goal (2.00) στον STOIXIMAN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου