Τρίτη 3 Μαΐου 2016

stoixima bayern atletico

Μπάγερν – Ατλέτικο: Με όπλο την στατιστική

Μπάγερν – Ατλέτικο, champions leagueΣτο υπερσύγχρονο Alianz Arena θα διεξαχθεί ο πρώτος χρονικά επαναληπτικός ημιτελικός που και λόγω του σκορ (1-0) του αγώνα στην Ισπανία αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

Οι Γερμανοί έχουν επενδύσει μεταφορικά και κυριολεκτικά στην φετινή σεζόν και θέλουν όχι απλά να φθάσουν μέχρι το Μιλάνο όπου και θα διεξαχθεί ο τελικός, αλλά και να ράψουν ακόμη ένα αστέρι στην φανέλα που χρησιμοποιούν για το CL.

Το εμπόδιο που τους έλαχε είναι από αυτά που καμιά ομάδα δεν θέλει σαν αντίπαλο ειδικά σε νοκ άουτ παιγνίδια πόσο μάλλον όταν έχουν και τον αέρα της νίκης που πέτυχαν στο προηγούμενο ματς.
Διαφορετικού παντελώς χαρακτήρα και νοοτροπίας ομάδες με τους Βαυαρούς να αποτελούν το βαρύ όνομα και να θέλουν να επιβεβαιώσουν τις ικανότητες τους. Η Μπάγερν εντός έδρας επιτίθεται κατά κύματα και με κάθε τρόπο προσαρμόζοντας μάλιστα αν χρειαστεί το ματς πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου της τις οποίες βάση τακτικής επιδιώκει να φανερώσει από όσο το δυνατόν νωρίτερα, έτσι ώστε να δημιουργήσει επιπλέον πίεση.

Τις περισσότερες φορές αυτή η τακτική έχει αποτέλεσμα και ειδικά με ομάδες που βασίζονται στην επιθετική τους επάρκεια. Η Ατλέτικο όμως είναι άλλης νοοτροπίας ομάδα και δεν την ενδιαφέρει αν χρειαστεί να αμυνθεί για 90 λεπτά προκειμένου να πάρει αποτέλεσμα. Πάντοτε όμως έχοντας σαν στόχο το να βρει ευκαιρία να αντεπιτεθεί και κυρίως στο να σκοράρει κάτι που δεν θα ξεχάσει να κάνει ούτε και αυτή την φορά. Στην ουσία είναι μια κόπια της Ίντερ επί εποχής Μουρίνιο με επιπλέον όπλο της την ομοιογένεια και την καλύτερη σχέση εντός ομάδας. Μια ισχυρών δεσμών παρέα απέναντι σε μια ποδοσφαιρική εταιρεία κολοσσό με εργαλεία υψηλών προδιαγραφών και με πολύ καλή οργάνωση.


WWW.ARXONDASBET.COM

Η Μπάγερν δεν είναι ομάδα ανατροπών ίσα-ίσα που αν της πάει κάτι στραβά κυρίως εκνευρίζεται αφού η αμφισβήτηση δεν είναι από τα σενάρια που ''δουλεύουν''. Θα προσπαθήσουν από νωρίς κιόλας να επιβληθούν και να έχουν αποτέλεσμα. Το ότι άφησε ο κόουτς 8-9 βασικούς εκτός της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα δείχνει ότι έχουν ''ζοριστεί'' ιδιαίτερα γιατί δεν συνηθίζουν να κάνουν σε τέτοιο βάθος αλλαγές.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις ο άσσος έχει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης όμως με αντίπαλο τους ορκισμένους μουτζαχεντίν εκεί που προσφέρεται δεν έχει κανένα ''ενδιαφέρον''.

Στο θέμα γκολ της αναμέτρησης και σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων έχει πολύ ενδιαφέρον το ότι η Μπάγερν δέχθηκε τέρμα σε 4/5 τελευταία ματς σε νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης ενώ η Αλέτικο έχει δεχθεί γκολ σε 5/15 αγώνες έχοντας επιπλέον παράσημο ότι μόνο σε 2 από 16 εκτός έδρας αγώνες η εστία της παραβιάστηκε πάνω από 2 φορές.

Η επιστροφή του Γκοδίν στο κέντρο άμυνας της φιλοξενούμενης είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός και από αυτά που μπορούν να γίνουν καθοριστικά καθώς ο παίκτης αυτός είναι ο βασικός συντονιστής της άμυνας.

Η επιλογή μου είναι για τα γκολ με την περίπτωση του 2-3 να καλύπτει τις ποιο πολλές προϋποθέσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 2-3 goal (2.00) στην SPORTINGBET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου