Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

prognostika euro: pano kato

Βέλγιο – Ιρλανδία: (Π)άνω-κάτω

euro 2016Τον μύρισαν τον κρίνο οι απόγονοι του...Αστερίξ στο ματς με την Ιταλία και πλέον το κυριότερο θέμα τους είναι το ψυχολογικό γιατί πριν ξεκινήσει το Euro τους είχαν όλοι περί πολλού και από τα φαβορί για να πάνε ..μακριά.

Τον προορισμό δεν τον καθορίσανε και πλέον κινδυνεύουνε να ετοιμάσουν τις αποσκευές τους για την επιστροφή έχοντας μάλιστα και ένα επιπλέον βάρος. Το ..ψυχολογικό.

Ούτε φυσικά έγιναν ξαφνικά για..πέταμα, ούτε όμως τους έβλεπαν μερικοί-μερικοί και λερώνανε τα σωβρακάκια τους.

* προγνωστικα στοιχηματος γιουρο σημερα *

Θέλει δουλειά και επιμονή και ταλέντο και άλλα πολλά για να ξεφύγεις από μια μόνιμη μετριότητα και να περάσεις την πόρτα των επιτυχιών στο μαγαζί των...πετυχημένων. Και βέβαια οι γενικώς συμπαθείς Κεντρω Ευρωπαίοι δεν έχουν αποκτήσει καν πρόσβαση στον ειδικό αυτό χώρο.

Η αντίπαλος Ιρλανδία ήταν καλύτερη του αναμενόμενου και αν ο Κιν ήταν απόλυτα διαθέσιμος στο πρώτο ματς οι Σουηδοί θα είχαν ήδη γευτεί την πρώτη τους πίκρα. Χωρίς πολλά κολπάκια και με το πνεύμα και το πάθος πους τους διακατέχει ανέδειξαν περισσότερο τα προσόντα τους και τώρα με αρκετά υψηλό ηθικό και κυρίως ...θυμωμένοι με τους εαυτούς τους για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα δώσουν την ..μάχη τους κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Οι πόντοι από το ματς αυτό εάν καταλήξουν σε μια πλευρά και ειδικά στην πράσινη στην ουσία δίνουν εισιτήριο ενώ και η μοιρασιά δεν δημιουργεί ...χάσμα απλά μεγαλώνει το ενδιαφέρον για το τι θα συμβεί στην συνέχεια.

Το Βέλγιο χρειάζεται ένα..σοκ για να βρει κατ αρχάς την αυτοπεποίθηση του, πρέπει όμως να συμβάλει και ο κόουτς σε αυτή την προσπάθεια και να μην συνεχίσει να στέλνει τον ποιο ουσιαστικό του χαφ στα πλάγια, γιατί απλά δεν υπάρχει ο τροφοδότης από την πίσω και την μεσαία γραμμή.

Οι αποδόσεις της αναμέτρησης είναι από αυτές που σταμπάρονται με την ταμπέλα της παγίδας και στην παρούσα φάση δικαιολογούνται οι εταιρείες μόνο εάν γνωρίζουν ότι προέκυψε κανένας Δρυίδης στους κόκκινους και θα τους έχει στουμπώσει με το μαγικό φίλτρο.

Οι αριθμοί οδηγούν σε κόντρα, όμως ούτε αυτό αποτελεί την επιλογή μου καθώς σεβαστή η παρουσία και η προσπάθεια των πρασινάκιδων αλλά οι τωρινοί τους αντίπαλοι δεν είναι σαν τους ξανθούς που είχαν αντιμετωπίσει, έχουν τα ψυχολογικά τους έχουν όμως και άλλη ποιότητα. Πολύ καλύτερη.

Η αναμέτρηση αναμένεται να έχει..ενδιαφέρον τόσο για την εξέλιξη της όσο όμως και γιατί έχει καλές προϋποθέσεις για να υπάρχει σκορ. Εδώ οι oddsides δεν έβγαλαν άκρη και υπάρχει μεγάλη διχογνωμία μεταξύ του ποια κατάσταση θα είναι αυτή που θα πάρει προβάδισμα.

Η δικιά μου επιλογή ακόμη και αν κάτι τέτοιο δεν υπήρχε είναι με την περίπτωση του 2-3 που έχει τις ποιο...λογικές προϋποθέσεις επιβεβαίωσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 2-3 goal (2.00) στην SPORTINGBET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου