Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

souidia belgio euro prognostika

Σουηδία – Βέλγιο: Η ώρα της αλήθειας

euro 2016Καλά φθάσανε, καλά περάσανε, τώρα που αρχίζει όμως η κυρίως φάση της διοργάνωσης, αυτή που γράφει την ιστορία αναγκαστικά μερικές από τις ομάδες θα πρέπει να αναχωρήσουν για να αφήσουν τον δρόμο ελεύθερο για τους..άλλους.

Η Σουηδία είναι στο team αυτό που όταν τελειώσει όλη η γιορτή κανείς δεν θα θυμάται αν ήταν και αυτοί εκεί. Η φυσική τους παρουσία είναι δεδομένη οι δυνατότητες τους όμως δεν ανταποκρίθηκαν ούτε στο ελάχιστο...


Πάραυτα και καθώς υπάρχει λόγω βαθμολογίας η δυνατότητα μπορεί θεωρητικά τουλάχιστον να διεκδικήσουν την πρόκριση. Αυτό ευτυχώς που μπορεί να συμβεί μόνο με νίκη οπότε εάν τα καταφέρουν χαλάλι τους.

Είναι από τις ομάδες που μέχρι τώρα ταλαιπωρούν το άθλημα και μαζί και τα μάτια μας και έχουν το φοβερό στατιστικό μηδέν προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία. Και ας είναι παρών και ο κοτσίδας που το λιγότερο που αντέχει είναι να είναι μέχρι τον τελικό.

Το Βέλγιο πήγε να πάθει ζημιά όμως ανέτρεψε τα δεδομένα και αυτό είναι υπέρ του. Ο κόουτς άνοιξε κεφάλι, μάτια και...αυτιά και έκανε μερικές αυτονόητες παρεμβάσεις με συνέπεια η ομάδα να αρχίζει να παρουσιάζει τα προσόντα και όχι τυχόν προβλήματα που της δημιουργήθηκαν και εξ αιτίας μεγάλων εμπνεύσεων.

Όπως και οι Σκανδιναβοί με νίκη είναι στην επόμενη φάση και από εκεί και πέρα ότι..προκύψει. Το βασικό θέμα τους είναι όσο έχουν το ζόρι του πρέπει και αυτό είναι και το δυσκολότερο σημείο καθώς μετά ως outsider και επίσημα είναι ξανά..επικίνδυνοι, όχι πλέον για τους εαυτούς τους, αλλά για τους αντιπάλους. Το ότι βολεύονται και με ισοπαλία δεν είναι ζήτημα καθώς δεν γίνεται να παίξουν παθητικά, δεν το ξέρουν να το κάνουν, οπότε σενάρια δεν υπάρχουν.

Αν καταφέρουν να ισορροπήσουν το ''βάρος'' και τους βγεί η ενέργεια από τις ικανότητες που αδιαμφισβήτητα έχουν τότε, θα περάσουν ένα σχετικά άνετο δίωρο μιας και η Σουηδία ναι μεν θέλει αλλά κανονικά και χωρίς ''μαγικά''δεν γίνεται.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Away win (1.87) στον STOIXIMAN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου