Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Stoixhma Prognwstika: Kouponi mesobdomado (01-03/11/16)

Στοίχημα Προγνωστικά: Κουπόνι μεσοβδόμαδο (01-03/11/16)

Στοίχημα Προγνωστικά: Κουπόνι οπάπ

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε στο κουπόνι (01-03/Νοεμβρίου/2016).

Τέταρτη αγωνιστική στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και το ενδιαφέρον κορυφώνεται αρκετά. Τα πολλά φαβορί μας δυσκολεύουν το έργο όσον αφορά τις επιλογές, αλλά πάμε να προλάβουμε καλές αποδόσεις από σήμερα.
Stoiximan προσφορές και 0% γκανιότα με κλικ εδώ! ΝΕΟ!

Τρίτη: Πιο νωρίς το Μπεσίκτας - Νάπολι και σύμφωνα με το πρώτο ματς, όπου οι Τούρκοι κέρδισαν με 3-2, το goal/goal δείχνει και σήμερα ένα πιθανό σενάριο. Στις 21.45, πολλά γκολ περιμένουμε και στο Βασιλεία - Παρί Σεν Ζερμέν, με το over 2,5 να πληρώνει 1,70 στον Stoiximan.gr...


Σαφώς ξεχωρίζει από την βραδιά το Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα και πιστεύουμε ότι ο Πεπ δύσκολα να χάσει από την ίδια ομάδα δεύτερη φορά. Με ρίσκο στην ισοπαλία. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει στο Αϊντχόφεν - Μπάγερν και επιλογή αποτελεί το over 3,5 για λίγο παραπάνω ρίσκο.

Στα υπόλοιπα ματς, λογικά η Μπενφίκα θα κερδίσει τη Ντιναμό Κιέβου, ενώ χαμηλά πληρώνουν οι νίκες της Άρσεναλ κόντρα στην Λουντογκόρετς, της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Ροστόφ, αλλά και της Γκλάντμπαχ στο εντός έδρας ματς με την Σέλτικ.

ΤετάρτηΚαλύτερα τα πράγματα την Τετάρτη και υπάρχει ένα δυνατό σημείο που θα μας απασχολήσει. Αυτό είναι ο άσος της Τότεναμ, που αναμένεται να κάνει άλμα πρόκρισης, αρκεί να κερδίσει την Λεβερκούζεν. Ο άσος στο 1,95 από την Sportingbet.gr.

Σε ανεκτή απόδοση είναι και ο άσος της Μονακό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, με τους Γάλλους φέτος να εμφανίζονται αρκετά δυνατοί τόσο εντός, όσο και εκτός.

Στάση θα γίνει και στην πρωτεύουσα της Δανίας, όπου η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Λέστερ. Οι Άγγλοι έχουν το 3/3 στον όμιλο, αλλά ήταν αρκετά τυχεροί μέχρι στιγμής. Η εστία τους έχει κινδυνεύσει αρκετές φορές και η υπολογίσιμη Κοπεγχάγη μπορεί σήμερα να σκοράρει. Επιλογή μας το goal/goal.

Χαμηλές αποδόσεις συναντάμε στα ματς Λέγκια - Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ - Σπόρτινγκ, Πόρτο - Κλαμπ Μπριζ, Γιουβέντους - Λιόν και Σεβίλλη - Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Προσοχή όμως, όλο και κάποιο φαβορί θα σπάσει, καθώς οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Πέμπτη: Στο Europa League μας δίνουν σημεία οι Ελληνικές ομάδες, αφού καταρχάς πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, τόσο ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Κάραμπαγκ, όσο και ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης

Δεν θα έλεγε όχι ο Ολυμπιακός στον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Αστάνα και πληρώνει στοιχηματικά στο 3,30 από την Interwetten.gr.

Στα υπόλοιπα και το Μπιλμπάο - Γκενκ μπορούμε να έχουμε πολλά γκολ, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν πολύ εύκολα τελευταία. Λογικό το over 2,5. Σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της η Ρόμα και στην Βιέννη απέναντι στην Αούστρια μπορεί να επιβεβαιωθεί το goal/goal.

Άσος φανέλας για τον Άγιαξ κόντρα στην Θέλτα, αν και το ματς δεν είναι καθόλου εύκολα. Οι Ολλανδοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση και λόγω έδρας, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στο Άμστερνταμ. Στο 1,91 από την Vistabet.gr.

Στο Ζυρίχη - Στεάουα θα ρισκάρουμε στον άσο, αφού οι γηπεδούχοι δείχνουν ποιότητα και συνέπεια στην διοργάνωση, ενώ παιχνίδι θα πάρει και το goal/goal της Γάνδης με την Σαχτάρ Ντόνετσκ λόγω του προφίλ, που έχουν οι ομάδες την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του ArxondasBet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου