Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Premier League: Enas marathwnios dixws… sigouro nikhth


Premier League: Ένας μαραθώνιος δίχως… σίγουρο νικητή!

premier league 2016 17

Η ομάδα του Άρχοντα αναλύει την "Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας" 2016-17.

Sportingbet και με πρόγραμμα ανταμοιβής κλικ εδώ! ΝΕΟ!

Στην φετινή Premier League πέντε ομάδες διεκδικούν στα ίσα το πρωτάθλημα και είναι ικανές να το κατακτήσουν. Κάθε πρωτάθλημα στον κόσμο πριν ξεκινήσει είναι ένας μαραθώνιος, ο οποίος έχει κάποια φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μέχρι στιγμής στο αγγλικό πρωτάθλημα έχουν παιχτεί εννέα αγωνιστικές και ήδη μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα. Αυτό διότι πέντε συνολικά ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, με το κυριότερο απ’ όλα να είναι ότι μπορούν να το κατακτήσουν χωρίς να υπερέχει κάποια περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τόττεναμ. Κοιτάζοντας τον βαθμολογικό πίνακα παρατηρούμε ότι η Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έχουν από 20 βαθμούς, ενώ η Τσέλσι με την Τόττεναμ βρίσκονται στο -1 με 19 συνολικά βαθμούς. Μάλιστα βάση των εμφανίσεων που πραγματοποιούν οι συγκεκριμένες ομάδες, μπορούμε να πούμε ότι είναι ικανές να χτυπήσουν το πρωτάθλημα, έχοντας στοιχηματικά τις ίδιες πιθανότητες με τους αντιπάλους τους...


Άρσεναλ
Οι «κανονιέρηδες» είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος, όπως φαίνεται τουλάχιστον από τις πρώτες εννέα αγωνιστικές. Η Άρσεναλ έχει 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ. Βέβαια βάση διαφοράς τερμάτων είναι δεύτερη.

Στο φετινό πρωτάθλημα μετράει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, μπορούμε να πούμε ότι είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό. Πέραν των αποτελεσμάτων που φέρνει, έχει καταφέρει να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Με τον Μουστάφι το κέντρο της άμυνας έχει βελτιωθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό, καθώς και ο Κοσιενλί είναι ένας εξαιρετικός παίχτης, ενώ από την άλλη πλευρά ο Σάντι Καθόρλα είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ομάδα. Ουσιαστικά είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού των «κανονιέρηδων» με αποτέλεσμα η μπάλα να περνάει σχεδόν πάντα από τα πόδια του. Στα θετικά της Άρσεναλ είναι και το γεγονός ότι ο Θίο Γουόλκοτ, έχει βρει τον εαυτό του και βοηθάει επιθετικά πάρα πολύ το σύλλογο. Γενικότερα η Άρσεναλ παίζει ένα πολύ ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα δεν παύει να είναι αποτελεσματική.

Μάλιστα το εντυπωσιακό στοιχείο στην όλη ιστορία είναι ότι η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, έχει να ηττηθεί από τις 14 Αυγούστου! Με λίγα λόγια η Άρσεναλ έχει να γνωρίσει την πίκρα της ήττας δύο μήνες και δεκατρείς ημέρες. Αυτό είναι δείγμα ότι πλέον ο σύλλογος αρχίζει να καταπολεμάει το μεγαλύτερο πρόβλημά του, το οποίο του στερούσε και τη διεκδίκηση των τίτλων, δηλαδή την αστάθεια που είχε. Δηλαδή μπορεί να πήγαινε καλά για ένα διάστημα και ξαφνικά να κάνει σερί κακών αποτελεσμάτων και να βγαίνει εκτός στόχων. Αυτό πλέον δεν ισχύει στην Άρσεναλ, καθώς δείχνει να βγάζει μια σταθερότητα. Σίγουρα μπορεί να τεθεί στα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα κι ας είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Interwetten με επιβράβευση και Paysafe για τα μέλη!

Μάντσεστερ Σίτι

Οι «πολίτες» φέτος επιδιώκουν την επιστροφή τους στην κορυφή, καθώς πέρυσι όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά κινδύνεψαν να μείνουν και εκτός Champions League. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο σύλλογος αποφάσισε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο τιμόνι του να κάνει μια νέα αρχή. Η αποστολή του Καταλανού προπονητή μόνο εύκολη δεν είναι, όμως ο συγκεκριμένος είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τις προκλήσεις, με αποτέλεσμα μόνο αυτό το γεγονός να θέτει επικίνδυνη την Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συνολικά 20 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση λόγω διαφοράς τερμάτων από Άρσεναλ και Λίβερπουλ, οι οποίες έχουν τους ίδιους βαθμούς. Συνολικά έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Οι «πολίτες» ξεκίνησαν πολύ δυνατά τη σεζόν και κέρδιζαν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Μάλιστα στις πρώτες αγωνιστικές η Μάντσεστερ Σίτι έμοιαζε να πηγαίνει τρένο, καθώς δεν μπορούσε να την σταματήσει κανένας. Ωστόσο η κατάσταση άλλαξε από το 3-3 με την Σέλτικ στο Champions League. Από εκείνο το ματς και μετά, οι «πολίτες» μετρούν έξι σερί παιχνίδια δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έχασαν από την Τόττεναμ με 2-0 και φέρνοντας ισοπαλίες με Έβερτον και Σαουθάμπτον, επέτρεψαν στους ανταγωνιστές τους να πλησιάσουν και να την φτάσουν βαθμολογικά.

Είναι δεδομένο ότι η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει να βρει τον καλό της εαυτό και σίγουρα όλοι μας περιμένουμε να… ξεσπάσει. Ένα από τα βασικότερα στοιχεία που διαθέτει η συγκεκριμένη ομάδα είναι ο βάθος στον πάγκο της. Πέραν των David Silva, Nolito, Sterling, De Bruyne, Fernandinho και Aguero, διαθέτει και αναπληρωματικούς που δίνουν άπειρες λύσεις. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια ομάδα που μπορεί να διαλύσει τον αντίπαλό της, όταν είναι στην μέρα της, καθώς παίζει το κλασσικό ποδόσφαιρο που έχουμε μάθει όλοι μας από τον Γκουαρδιόλα. Θεωρητικά θα περάσει την κρίση και θα επανέλθει δυνατότερη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Είναι απίθανο να βγει εκτός στόχων από την ένατη αγωνιστική.

Λίβερπουλ

Οι «κόκκινοι» προέρχονται από μια αποτυχημένη σεζόν πέρυσι, καθώς χάθηκαν δύο τίτλοι σε τελικούς, ωστόσο παράλληλα η πρόσληψη του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα γεγονότα πέρυσι. Ο Γερμανός τεχνικός ήρθε στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ με μοναδικό σκοπό να επαναφέρει την Λίβερπουλ στην κορυφή του πρωταθλήματος και γενικότερα να επαναφέρει στο σύλλογο το πνεύμα του νικητή που είχε χάσει. Η αποστολή του σαφώς και δεν είναι εύκολη αλλά μέχρι στιγμής ο Κλοπ τα πηγαίνει περίφημα.

Η Λίβερπουλ φέτος έχει συγκεντρώσει σε εννέα αγωνιστικές 20 βαθμούς, έχοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φέτος έκανε τον σχεδιασμό της και στόχος της είναι να προχωράει βήμα-βήμα σε κάθε ματς. Το μεγάλο κέρδος του συλλόγου είναι ότι πλέον σε κάθε ματς παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο Κλοπ έχει δημιουργήσει ένα σύνολο, το οποίο ονειρεύεται στο μυαλό του. Μια επιθετική ομάδα, η οποία πιέζει ψηλά τον αντίπαλο (gegenpressing), ενώ παράλληλα είναι ευέλικτη και επικίνδυνη στο ανοιχτό γήπεδο. Γενικότερα έχει αυτό το απρόβλεπτο αν την αφήσεις να κάνει το παιχνίδι της. Φέτος επιθετικά οι «κόκκινοι» είναι εντυπωσιακοί, έχοντας συνολικά 20 γκολ σε 9 αγώνες, με τους Μανέ, Κουτίνιο και Φιρμίνο να είναι οι κύριοι επιθετικοί μοχλοί, ενώ τους Λαλλάνα και Βαϊνάλντουμ να βοηθούν σημαντικά στο κέντρο.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Κλοπ φέτος έχει να χάσει από τις 20 Αυγούστου, όταν και είχε πετάξει τρεις βαθμούς στο ματς με την Μπέρνλι. Μια ήττα που ουσιαστικά τότε ξύπνησε τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ποια ήταν αυτά; Η μεγάλη αστάθεια της ομάδα και οι τάσεις αυτοκαταστροφισμού. Δηλαδή η Λίβερπουλ ήταν ικανή να πάρει όλα τα ντέρμπι παίζοντας εντυπωσιακά και να χάσει βαθμούς με μικρές ομάδες. Φέτος αυτό το στοιχείο δείχνει να έχει εξαφανιστεί από την ομάδα, καθώς η Λίβερπουλ, καθαρίζει όλα τα ματς (μικρά-μεγάλα). Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι δεν μπορεί να μην συμπεριληφθεί στα φαβορί η συγκεκριμένη ομάδα.

Stoiximan με 0% γκανιότα και μεγάλες προσφορές!

Τσέλσι

Οι «μπλε» προέρχονται από μια περσινή κάκιστη σεζόν, μέσα από την οποία δεν κατάφεραν να βγουν ούτε Europa League. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και με τον Αντόνιο Κόντε στο τιμόνι τους, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Premier League. Ο Ιταλός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει, όμως είναι ένας ικανότατος προπονητής και ίσως ο ιδανικός άνθρωπος για να επαναφέρει το σύλλογο στις δόξες.

Η Τσέλσι τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 19 βαθμούς. Συγκεκριμένα μετράει σε εννέα αγωνιστικές 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η χρονιά με τον Κόντε στο τιμόνι της ομάδας ξεκίνησε αρκετά καλά για την Τσέλσι, η οποία είχε ένα σερί νικών. Όμως στην πορεία τα πολλά αμυντικά προβλήματα που συνδυάστηκαν και με τον τραυματισμό του Τζον Τέρι, έφεραν ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα στο σύλλογο. Τα κακά αποτελέσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο και ο προβληματισμός στο πρόσωπο του Κόντε ήταν φανερός. Όμως οι μεγάλοι προπονητές φαίνονται στα δύσκολα, με τον Ιταλό να αλλάζει το σύστημα σε 3-4-3 και ουσιαστικά να ανασταίνει την Τσέλσι.

Οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, σε συνδυασμό με τη βελτίωση των Καντέ και Μάτιτς στο κέντρο, μεταμόρφωσαν την απόδοση της ομάδας. Από τότε η Τσέλσι παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και μετράει ένα σερί τριών κερδισμένων παιχνιδιών. Ένα από αυτά είναι και εκείνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. Ίσως το καλύτερο αγωνιστικά παιχνίδι της ομάδας του Κόντε, η οποία θριάμβευσε και κέρδισε με 4-0 την αντίστοιχη του Μουρίνιο. Αν η Τσέλσι συνεχίσει με την ίδια απόδοση και δεν προβληματίσει στην πορεία, τότε είναι δεδομένο ότι με το ρόστερ που διαθέτει, μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Με λίγα λόγια, σε καμία περίπτωση δεν ξεγράφεται.

Τόττεναμ

Τα «σπιρούνια» πέρυσι προχώρησαν σε μια καταπληκτική σεζόν και λίγο έλειψε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα από την Λέστερ. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο κατάφερε να κάνει στην κυριολεξία θαύματα και μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη, δημιούργησε ένα απίστευτα δυνατό σύνολο με πρωτεργάτη επιθετικά τον Χάρι Κέιν και αμυντικά τους Βερτόνγκεν και Αλντερβάιρελντ. Φυσικά υπάρχουν κι άλλες μονάδες όπως οι Ντάιερ, Άλι, Γουόκερ, Λαμέλα.

Όπως ήταν λογικό στο τιμόνι της ομάδας παρέμεινε ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος σαν στόχο έχει να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική η Τόττεναμ. Μπορούμε να πούμε ότι τα έχει καταφέρει και με το παραπάνω. Αυτό διότι τα «σπιρούνια» τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 19 βαθμούς. Εντυπωσιακό είναι το στοιχείο ότι η Τόττεναμ είναι η μοναδική ομάδα στην Premier League, η οποία δεν έχει ούτε μια ήττα. Αναλυτικά μετράει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Vistabet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής!

Η Τόττεναμ στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει αρκετά καλά και μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει την περσινή ομάδα. Αρκετά δυνατό και καλοδουλεμένο σύνολο, το οποίο στην έδρα του είναι ακόμα πιο δύσκολο να το κερδίσεις. Μάλιστα ο Ποκετίνο διαθέτει σαν προπονητής επιθετική φιλοσοφία, με αποτέλεσμα η Τόττεναμ να μην κλείνεται πίσω και να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά η αμυντική της λειτουργία είναι εξαιρετική και αυτό μαρτυράτε από το γεγονός ότι σε εννέα αγωνιστικές έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ. Δηλαδή τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα στη διοργάνωση.

Όμως στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι δεν έχει επιθετικές λύσεις, καθώς τραυματίστηκε ο Χάρι Κέιν και αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να λύση άμεσα ο Ποκετίνο. Ουσιαστικά με την απουσία του Κέιν η επίθεσή της έχει γίνει πιο δυσκίνητη. Βέβαια με την επιστροφή του Άγγλου striker όλα μπορούν να αλλάξουν. Το σίγουρο είναι ότι και φέτος η Τόττεναμ θα χτυπήσει το πρωτάθλημα. Όλο το στοίχημα είναι αν θα μπορέσει μέχρι το τέλος.

Το πρωτάθλημα της Premier League έχει πολύ δρόμο ακόμα, είναι δύσκολο στα προγνωστικά στοιχήματος και είναι αρκετά νωρίς για συμπεράσματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν ξέρει ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, διότι όλες οι ομάδες (πέντε) που το διεκδικούν είναι δυνατές και έχουν αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο τις δυνατότητές τους.

από την ομάδα του ArxondasBet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου