Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Boxing Day me ton Arxonta


Η Boxing Day του στοιχήματος στο νησί

Boxing Day

Η ομάδα του Άρχοντα γράφει για την "Boxing Day" στην Αγγλία.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια στην Αγγλία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα στον κόσμο. Η Premier League ακόμα και την περίοδο των εορτών δεν σταματάει τους αγωνιστικούς της ρυθμούς. Έτσι, η γνωστή σε όλους μας «Boxing Day» ήρθε και φέτος!

Sportingbet Live Streaming Premier League και με πρόγραμμα ανταμοιβής κλικ εδώ! ΝΕΟ!

Τα Χριστούγεννα έχουν έρθει και το κλίμα των ημερών είναι περισσότερο γιορτινό. Οι άνθρωποι ξεφεύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας και περνούν ωραία το χρόνο τους με τις οικογένειές τους. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σταματούν λίγο την αγωνιστική δράση και απολαμβάνουν ορισμένα πράγματα που γενικότερα δεν μπορούν να κάνουν λόγω της δουλειάς τους...


Ωστόσο στην Αγγλία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος είναι αλλιώτικος και το πρωτάθλημα της Premier League δεν σταματάει. Συγκεκριμένα στο νησί αυτές τις ημέρες διεξάγεται η γνωστή σε όλους μας «Boxing Day». Η συγκεκριμένη μέρα είναι η διεξαγωγή των αγώνων στις εορταστικές ημέρες.

Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι ότι οι Άγγλοι οπαδοί των ομάδων, ζουν αυτά τα παιχνίδια πάρα πολύ ξεχωριστά και τα γήπεδα δεν σταματούν ακόμα και αυτές τις ημέρες να είναι γεμάτα. Γενικότερα οι Άγγλοι θεωρούν το ποδόσφαιρο γιορτή και έτσι το συνδυάζουν και με τις γιορτινές αυτές ημέρες. Συγκεκριμένα την Δευτέρα (26/12), Τρίτη (27/12) και Τετάρτη (28/12) θα διεξαχθούν στην Premier League κανονικά εννιά συνολικά παιχνίδια.

Όλες οι εορταστικές προσφορές τώρα στο CASINO777.GR!

Αυτά τα ματς είναι η λεγόμενη «Boxing Day», την οποία αρκετοί φίλαθλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Μέσα σ’ αυτά τα παιχνίδια υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον, τόσο στη θέση της κορυφής όσο και στη θέση της πεντάδας αλλά και της ζώνης του υποβιβασμού.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε σε συνοπτικά προγνωστικά στοιχήματος, τι επρόκειτο να δούμε στα δέκα συνολικά παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής (Boxing Day) της Premier League.

Γουότφορντ-Κρίσταλ Πάλας (14:30)

Η δράση ξεκινάει από νωρίς το μεσημέρι με το παιχνίδι της Γουότφορντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, οι οποίες πορεύονται φέτος, έχοντας διαφορετικούς στόχους. Φαβορί στο στοίχημα είναι η Γουότφορντ αλλά μένει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο.

Να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση με 21 βαθμούς και στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, μετρούν τέσσερις ήττες και μόλις μια νίκη. Όπως καταλαβαίνετε το τρίποντο και η επιστροφή στους τρεις βαθμούς είναι μονόδρομος. Από την άλλη πλευρά η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην 17η θέση με 15 βαθμούς και παλεύει σε κάθε περίπτωση να παραμείνει στην κατηγορία.

Γενικότερα δεν είναι άσχημη ομάδα, ωστόσο διαθέτει ορισμένες αδυναμίες. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, διαθέτουν τρεις ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη. Σίγουρα η μάχη στο συγκεκριμένο ματς αναμένεται να είναι μεγάλη.

Stoiximan Boxing Day μεγάλες προσφορές και 0% γκανιότα

Λέστερ-Έβερτον (17:00)

Ένα από τα πολλά ματς των 17:00 είναι κι αυτό ανάμεσα στην Λέστερ και την Έβερτον. Ομολογουμένως και αυτό το ματς, βαθμολογικά αντλεί αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Η περσινή πρωταθλήτρια της Premier League φέτος κινείται σε πολύ ρηχά νερά και έχει θέσει τελείως διαφορετικούς στόχους. Από την άλλη πλευρά, η Έβερτον κινείται στο ίδιο μοτίβο με πέρυσι. Έτσι, προσπαθεί σε κάτι καλύτερο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Λέστερ βρίσκεται στην 15η θέση έχοντας συνολικά 17 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε ματς η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, μετράει δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και μια νίκη. Αυτό σημαίνει πως θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Έβερτον για να μπορέσει να ανέβει λίγο βαθμολογικά.

Από την άλλη πλευρά η Έβερτον είναι στην 9η θέση με 23 βαθμούς και στοχεύει να φτάσει έβδομη ή ακόμα και έκτη. Τέλος, στα τελευταία πέντε ματς της, μετράει τρεις ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη.

Μάντσεστερ Γιουνάιντετ-Σάντερλαντ (17:00)

Από εκεί και πέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ θα υποδεχθεί την Σάντερλαντ. Ιδιαίτερο το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς εκτός από βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει να επιδείξει και την επιστροφή του Ντέιβιντ Μόγιες στο «Old Trafford». Φυσικά οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» δεν θέλουν να το θυμούνται και πολύ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται στην 6η θέση με 30 βαθμούς και στα τελευταία πέντε ματς έχει συνολικά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σίγουρα η Γιουνάιντετ επιθυμεί να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματά της. Από την άλλη πλευρά, η Σάντερλαντ είναι στην 18η θέση με 14 βαθμούς. Αυτό που θέλει ο Μόγιες είναι να παραμείνει η ομάδα του στην Premier League. Έτσι, έχοντας στα τελευταία πέντε ματς τρεις ήττες και δύο νίκες, επιθυμεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Interwetten Boxing Day με επιβράβευση και Paysafe

Μπέρνλι-Μίλντεσμπρο (17:00)

Τη συγκεκριμένη ώρα έχουμε πολλά παιχνίδια το νησί και ακόμα ένα είναι αυτό ανάμεσα στην Μπέρνλι και την Μίλντεσμπρο. Οι δύο αυτές ομάδες στο συγκεκριμένο παιχνίδι καίγονται στην κυριολεξία για βαθμούς. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι η Μίλντεσμπρο βρίσκεται στο +1 από την Μπέρνλι.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 16η θέση έχοντας 17 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε ματς η Μπέρνλι μετράει τέσσερις ήττες και μόλις μια νίκη. Είναι δεδομένο ότι θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και από εκεί και πέρα να περάσει στη βαθμολογία και την Μίλντεσμπρο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 14η θέση με 18 βαθμούς.

Φέτος η συγκεκριμένη ομάδα είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο, το οποίο μπορεί να φτάσει ψηλά. Στα τελευταία πέντε ματς της, μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία. Το παιχνίδι κόντρα στην Μπέρνλι είναι πολύ σημαντικό και η νίκη είναι μονόδρομος.

Σουόνσι-Γουέστ Χαμ (17:00)

Στο πέμπτο συνολικά ματς της Premier League, η Σουόνσι θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ σε ακόμα ένα ματς των 17:00. Οι δύο ομάδες φέτος κινούνται σε διαφορετικά μονοπάτια, καθώς η Σουόνσι παλεύει για παραμονή, ενώ η Γουέστ Χαμ έχει φύγει από αυτή τη δυσμενή κατάσταση και να κοιτάζει ψηλότερα.

Συγκεκριμένα η Σουόνσι βρίσκεται στην 19η θέση με 12 βαθμούς. Είναι σαφές ότι φέτος οι «κύκνοι» δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, με αποτέλεσμα να παλεύουν για την παραμονή τους. Στα τελευταία πέντε ματς, η Σουόνσι έχει τρεις ήττες και δύο νίκες. Από την άλλη πλευρά η Γουέστ Χαμ έχει ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις και στοχεύει παραπάνω. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 13η θέση με 19 βαθμούς.

Τέλος, στα τελευταία πέντε ματς έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

Τσέλσι-Μπόρνμουθ (17:00)

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπόρνμουθ. Αυτό διότι οι μνηστήρες των «μπλε» περιμένουν να χάσει βαθμούς η ομάδα του Κόντε και να την πλησιάσουν στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά το ματς για την Μπόρνμουθ θεωρείται επίσης σημαντικό, καθώς με ενδεχόμενη νίκη-έκπληξη χτυπάει ακόμα και έβδομη θέση.

Η Τσέλσι φέτος πηγαίνει φανερά για πρωτάθλημα και δεν μπορεί πλέον να λέμε το αντίθετο με τα αποτελέσματα που φέρνει. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 43 βαθμούς (+6 από τον δεύτερο), ενώ στα τελευταία πέντε ματς μετράει πέντε νίκες. Από την άλλη πλευρά η Μπόρνμουθ βρίσκεται στην 10η θέση με 21 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε ματς, μετράει τρεις ήττες και δύο νίκες.

Vistabet Boxing Day με πρόγραμμα ανταμοιβής

Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ (17:00)

Στο τελευταίο παιχνίδι των 17:00, η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Μπρομ σ’ ένα δύσκολο ομολογουμένως παιχνίδια για τους «κανονιέρηδες». Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και ψάχνει την πρώτη της νίκη για να ορθοποδήσει. Όσο για την Γουέστ Μπρομ, οι φιλοξενούμενοι φέτος επιθυμούν να πλασαριστούν στην έκτη θέση, καθώς πάνε αρκετά καλά.

Η Άρσεναλ έφτασε στο σημείο να κάνει δύο σερί ήττες από Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι (με ανατροπή και οι δύο) και πλέον έχει μείνει 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Σίγουρα αυτό που θέλει ο Αρσέν Βενγκέρ είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, καθώς η 4η Άρσεναλ των 34 βαθμών έχει στα τελευταία πέντε ματς δύο ήττες και τρεις νίκες.

Από την άλλη πλευρά, η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στην 8η θέση με 23 βαθμούς και επιθυμεί να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Emirates Stadium» για να συνεχίζει να ονειρεύεται. Στα τελευταία πέντε ματς μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία.

Χαλ-Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Η αυλαία της «Boxing Day» για την Δευτέρα (26/12) θα πέσει με το παιχνίδι της Χαλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους τη φετινή χρονιά, όπως είναι και λογικό. Από την μία οι «τίγρεις» κυνηγούν την παραμονή και από την άλλη οι «πολίτες» το πρωτάθλημα.

Η Χαλ βρίσκεται στην τελευταία (20η) θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Ο μόνος στόχος για τους γηπεδούχους είναι η παραμονή στην Premier League αν και τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά. Στα πέντε τελευταία ματς, οι «τίγρεις» μετρούν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Από εκεί και πέρα Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην 3η θέση με 36 βαθμούς.

Η νίκη κόντρα στην Άρσεναλ την περασμένη αγωνιστική ήταν μεγάλη και σίγουρα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επιθυμεί σε ανάλογη συνέχεια. Στα τελευταία πέντε ματς η Σίτι μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες.

2Winbet Boxing Day με επιβράβευση και paysafe

Λίβερπουλ-Στόουκ (19:15)

Προτελευταία αγωνιστική για την «Boxing Day» είναι αυτή ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Στόουκ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (27/12) και είναι αρκετά σημαντικό και για τις δύο ομάδες που έχουν θέσει διαφορετικούς στόχους.

Η Λίβερπουλ φέτος έχει βελτιωθεί αρκετά μπορούμε να πούμε και το γεγονός ότι είναι στη 2η θέση με 37 βαθμούς το μαρτυράει απόλυτα. Μάλιστα συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει μόλις δύο ήττες και σίγουρα μπορεί κανείς από την ομάδα να μην έχει στόχο το πρωτάθλημα αλλά οι «κόκκινοι» μπορούν να το χτυπήσουν. Στα τελευταία πέντε ματς, η Λίβερπουλ μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Από την άλλη πλευρά, η Στόουκ βρίσκεται στην 11η θέση με 21 βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης πλασάρεται στην έβδομη θέση αν χάσει βαθμούς η Σαουθάμπτον. Στα τελευταία πέντε ματς μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

Σαουθάμπτον-Τόττεναμ (21:45)

Την Τετάρτη (28/12) θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία αγωνιστική για την «Boxing Day» ανάμεσα στην Σαουθάμπτον και την Τόττεναμ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι βαθμολογικά είναι φωτιά, καθώς και οι δύο ομάδες κυνηγούν να μπουν στην πέμπτη θέση, με την Τόττεναμ να προσπαθεί και για την υπέρβαση της τετράδας.

Η Σαουθάμπτον τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση με 24 βαθμούς. Σίγουρα πρώτος στόχος είναι η έκτη θέση και από εκεί και πέρα η πέμπτη. Για να γίνουν όλα αυτά όμως θα πρέπει πρώτα να κερδίσει την Τόττεναμ. Στα τελευταία πέντε ματς οι «άγιοι» μετρούν τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Από την άλλη πλευρά, η Τόττεναμ όπως είπαμε κυνηγάει την υπέρβαση στην τετράδα αλλά το έργο της δεν είναι εύκολο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση με 33 βαθμούς. Δηλαδή στο -1 από την τέταρτη Άρσεναλ. Η νίκη για τα «σπιρούνια» είναι μονόδρομος αν θέλουν να μπουν τετράδα. Στα τελευταία πέντε ματς, μετρούν τρεις νίκες και δύο ήττες.

Όλοι μας, λοιπόν, περιμένουμε με μεγάλο ενθουσιασμό την «Boxing Day» του νησιού. Σ’ αυτή την αγωνιστική θα διεξαχθούν δέκα συνολικά παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά και παράλληλα μας υπόσχονται και αρκετό θέαμα.

Στοίχημα Άρχοντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου