Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Markous Rasfornt: Pragmatopoiwntas astrapiaia megala oneira!

Μάρκους Ράσφορντ: Πραγματοποιώντας αστραπιαία μεγάλα όνειρα!

marcus rashford

Η ομάδα του Άρχοντα γράφει για την παραμυθένια πορεία του "Μάρκους Ράσφορντ".

Προγνωστικά Άρχοντας: Όλοι οι ποδοσφαιριστές μόλις ξεκινούν το μακρύ ταξίδι τους κάνουν όνειρα και θέλουν να τα εκπληρώσουν στην πορεία. Ορισμένοι τα καταφέρνουν και άλλοι πάλι δεν μπορούν να τα υλοποιήσουν. Ο Μάρκους Ράσφορντ βρίσκεται στην κατηγορία με εκείνους που έχουν ζήσει τεράστιες στιγμές. Αυτό διότι ο Άγγλος άσος έχει να διηγείται στα παιδιά και στα εγγόνια του μαγικές εμφανίσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και την Εθνική Αγγλίας.


Sportingbet με Δωρεάν Live Stream HD και πρόγραμμα ανταμοιβής ! ΝΕΟ!
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα μέσα από το οποίο γράφονται απίθανες ιστορίες. Μάλιστα πολλές φορές δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι όσα εξελίσσονται μπροστά μας είναι αλήθεια. Μέσα σ’ αυτές τις περιπτώσεις βρίσκεται και ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος μέσα σε πέντε εμφανίσεις κατάφερε να εκπληρώσει μεγάλα όνειρα που άλλοι ποδοσφαιριστές στη θέση του δεν ζουν σε μια ολόκληρη ποδοσφαιρική καριέρα...

Όμως το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Ράσφορντ έχει ζήσει πάρα πολλές μεγάλες στιγμές και είναι ακόμα 19 χρονών. Αυτό σημαίνει ότι φανταστείτε τι μπορεί να ζήσει ακόμα αν συνεχίσει να δουλεύει και να ανεβαίνει αποδοτικά. Το ταλέντο πάντως σίγουρα το διαθέτει και μπορεί στο μέλλον να γίνει ένας πολύ σημαντικός παίχτης μιας ομάδας που βρίσκεται σ’ αυτή από τα 8 του χρόνια.

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει συνδυάσει το όνομά του με αρκετά μεγάλες προσωπικές στιγμές τόσο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ όσο και με εκείνη της εθνικής Αγγλίας. Ο ίδιος μόνο χαρούμενος μπορεί να αισθάνεται με όλα όσα έχει πετύχει. Το σημαντικότερο όμως απ’ όλα είναι ότι έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει την αγάπη του κόσμου της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ.

Οι οπαδοί της ομάδας τον συνδέουν με τον Γουέιν Ρούνεϊ και τον Τζόρτζ Μπεστ. Δύο σπουδαίες μορφές των «κόκκινων διαβόλων». Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, οδηγούν τον ίδιο τον Ράσφορντ στο να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και να πετύχει ακόμα περισσότερο. Πάμε όμως να δούμε τις ήδη τεράστιες επιτυχίες του.

Stoiximan με 0% γκανιότα και επιβράβευση!

Η αρχή της επιτυχίας έγινε από την Ευρώπη

Στις 25 Φεβρουαρίου 2016 η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ θα αγωνιζόταν στο Europa League με την Μίντιλαντ στο «Old Trafford», σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν ζωής και θανάτου. Αυτό διότι ήταν ο επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «32» του Europa League. Το πρώτο παιχνίδι στη Δανία είχε λήξει 2-1 υπέρ της Μίντιλαντ. Σ’ εκείνο το παιχνίδι ο Λουίς Φαν Χάαλ είχε επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα τον Αντονί Μαρσιάλ.

Ωστόσο ο Γάλλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ τραυματίστηκε στην προθέρμανση και βγήκε νοκ-άουτ. Αυτό το απρόσμενο γεγονός, έδωσε τη δυνατότητα στον Ράσφορντ να κάνει το πρώτο του επίσημο ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα. Το παιχνίδι για εκείνον κύλησε ονειρικά και ένα παιδί 18 χρονών αντί να έχει άγχος από τις απαιτήσεις του αγώνα, μπήκε μέσα και με δύο γκολ, οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ σε μια εύκολη πρόκριση. Το τελικό σκορ εκείνου του αγώνα ήταν 5-1.

Τρεις μέρες μετά θύμα του ήταν η… Άρσεναλ

Στις 28 Φεβρουαρίου 2016 η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ αντιμετώπισε την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα της Premier League. Ο 18χρονος Ράσφορντ μετά την πρώτη επιτυχημένη δοκιμασία στο Europa League, κλήθηκε να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι και μάλιστα με την Άρσεναλ δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ο Μάρκους Ράσφορντ όμως απτόητος συνέχισε να γράφει τη δική του μοναδική ιστορία. Σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι (το πρώτο του στην Premier League) δεν παρουσίασε καθόλου άγχος και ξεδίπλωσε το ταλέντο του. Ο Άγγλος άσος έχοντας δύο γκολ με κεφαλιά αλλά και μια ασίστ κατάφερε να γίνει ο man of the match σε μια σπουδαία νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ κόντρα στην Άρσεναλ με 3-2.

Μάλιστα το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι όταν ρωτήθηκε πως θα γιορτάσει την επιτυχία του, εκείνος απάντησε: «Δεν θα την γιορτάσω, γράφω Χημεία αύριο». Λόγια που μαρτύρησαν πάρα πολλά όσον αφορά κυρίως τον χαρακτήρα αυτού του παιδιού. Ένας άνθρωπος που μέσα σε τρεις μέρες είχε ζήσει ήδη μεγάλες στιγμές και ίσως να μην το πίστευε ούτε ο ίδιος.

Interwetten με επιβράβευση και Paysafe!

Ονειρικό ντέρμπι και με την Μάντσεστερ Σίτι

Ίσως και ο ίδιος, όπως και οι περισσότεροι από εμάς να αναρωτιόταν ότι σίγουρα δεν μπορεί να ζήσει σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα άλλη μεγάλη στιγμή. Κι όμως ο Ράσφορντ έμελε να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Ξέρετε τα συγκεκριμένα παιχνίδια στην Αγγλία έχουν τρομερή ένταση και όλος ο κόσμος τα περιμένει με τεράστια ανυπομονησία καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Στις 20 Μαρτίου 2016, η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ φιλοξενήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad Stadium» για το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ για την Premier League. Για τον Μάρκους Ράσφορντ το συγκεκριμένο θα ήταν και το πρώτο του ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» έπεσαν θύματα αυτού του σπουδαίου ταλέντου που εκείνη τη χρονιά ότι ντεμπούτο έκανε, έγραφε ιστορία. Συγκεκριμένα ο Άγγλος άσος μετά από φοβερή ντρίπλα και πολύ ωραίο πλασέ, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε μεγάλη νίκη στην ομάδα του με 0-1. Ομολογουμένως ο μικρός ήταν ασταμάτητος και τα όνειρά του γινόντουσαν πραγματικότητα.

Πρωταγωνιστής και στο FA Cup

Η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ την περασμένη σεζόν κατέκτησε το FA Cup και ήταν ο μοναδικός τίτλος που σήκωσε σε μια αν μη τι άλλο απογοητευτική σεζόν για εκείνη. Στη συγκεκριμένη κατάκτηση συνέβαλε τα μέγιστα μπορούμε να πούμε και ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος πραγματικά είχε βαλθεί να μας αφήσει άφωνους όλους. Συγκεκριμένα στην προημιτελική φάση του θεσμού, η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ κοντραρίστηκε στο «Upton Park» με την Γουέστ Χαμ.

Vistabet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής!

Σ’ εκείνο το παιχνίδι ο Άγγλος επιθετικός αποφάσισε να αναλάβει δράση και να σφυροκοπήσει με τον τρόπο του τους γηπεδούχους. Μετά από μια ωραία ενέργεια, κάνοντας ένα φοβερό πλασέ, έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας και μ’ αυτό το καταπληκτικό γκολ, έδωσε την πρόκριση στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ με σκορ 1-2. Μια πρόκριση που σήμαινε ημιτελικά για τους «κόκκινους διαβόλους». Καμία ομάδα δεν μπορούσε να σταματήσει την αποκάλυψη της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ.

Πετυχημένη αρχή και με την εθνική Αγγλίας
Μετά από όλα όσα πέτυχε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, ο Ράσφορντ αποφάσισε να γράψει ιστορία και με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας. Καταρχάς η πρώτη του επιτυχία ήταν ότι κατάφερε να κληθεί από τον Ρόι Χόντσον. Από εκεί και πέρα ο ίδιος απέδειξε ότι όντως αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου 2016, η εθνική Αγγλίας έδωσε φιλική αναμέτρηση με την εθνική Αυστραλίας. Ο Μάρκους Ράσφορντ σ’ εκείνο το παιχνίδι αγωνίστηκε και μάλιστα κατάφερε να πετύχει γκολ μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του. Με το συγκεκριμένο τέρμα που έβαλε, έγινε ο νεότερος Άγγλος που βρήκε δίχτυα στην πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο, σε ηλικία 18 ετών και 208 ημέρων. Πραγματικά τεράστια επιτυχία με την εθνική του ομάδα, η οποία συνδυάστηκε με ακόμα μια. Την κλήση του και στο Euro 2016 από τον Ρόι Χόντσον.

Από την ομάδα του ArxondasBet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου