Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Stoixima Arxontas champions league nyhta ton favori


Champions League: Νύχτα των φαβορί

Ξεκίνησε η μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση από εχθές με ανατροπές δεδομένων και έπεται η συνέχεια με επίσης ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η σημερινή βραδιά περιλαμβάνει δυο αγώνες όπου οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν το προβάδισμα τουλάχιστον για να κερδίσουν.
champions league

΄΄Ζητείται επιβεβαίωση δυναμικής΄΄

Στην Μαδρίτη η πολυφημισμένη αγαπημένη βασική εκπρόσωπος της πόλης υποδέχεται μια ομάδα από τον Ιταλικό Νότο με όχι ιδιαίτερες περγαμηνές τουλάχιστον αντάξιες του κύρους και του ειδικού βάρους της ομάδας με την λευκή εμφάνιση.

Σε αυτό το ζευγάρι (Ρεάλ-Νάπολι) ιστορικά δεδομένα δεν υπάρχουν αφού οι δυο αντίπαλοι δεν έχουν κοντραρισθεί και τα συμπεράσματα βγαίνουν μέσα από την πρόσφατη αγωνιστική κατάσταση των ομάδων στα πρωταθλήματα τους..


Και οι δυο είναι σε καλή φόρμα με την Νάπολι να υπολείπεται όμως βαθμολογικά σε αντίθεση με την Ρεάλ που είναι κυρίαρχος και απ ότι όλα δείχνουν δύσκολα θα το χάσει φέτος.

Οι Ισπανοί πέραν του Μπέιλι δεν έχουν άλλη σημαντική απώλεια όμως αυτή δεν είναι πρόσφατη και πλέον έχουν προσαρμοσθεί στην απουσία του.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν σαν βασικό στόχο το να σκοράρουν και κυρίως να μην υποστούν ήττα που δεν θα τους επιτρέπει να έχουν στόχο στον επαναληπτικό. Οι πιθανότητες για να τα καταφέρουν να πανηγυρίσουν στην διάρκεια του αγώνα υπάρχουν σε αρκετά καλό επίπεδο,όμως δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα μιας και η άμυνα τους δεν είναι από αυτές που είναι ικανές να σταματήσουν τους αντιπάλους τους που σκοράρουν αδιάκοπα.

Ο άσσος για συνδυασμό γεγονότων και η περίπτωση επικράτησης της γηπεδούχου με σύνολο τερμάτων αγώνα πάνω από 1.5 είναι οι βασικές επιλογές που πιθανόν να στηριχθεί μεγάλο μέρος της αγοράς πάνω τους.

Αν και αυτές οι ΄΄συμφωνίες΄΄δεν μου κάθονται ποτέ καλά μπήκαν τελικώς στην λίστα.

Home win (1.57) Sportingbet

Home win & Over 1.5 goal (1.75) Stoiximan

 ΄΄Υπέρ της έδρας με ..αέρα΄΄

Όπως και η Ρεάλ έτσι και η ομάδα της Βαυαρίας προκρίθηκε σαν δεύτερη του ομίλου της με συνέπεια να έχει ντεζαβαντάζ στην κλήρωση. Θεωρητικά τουλάχιστον μιας και οι αντίπαλοι τους δεν ήταν τελικά οι ποιο δύσκολες ομάδες που θα μπορούσαν να κληρωθούν.

Το ζευγάρι του Μονάχου (Μπάγερν-Άρσεναλ) έχει βρεθεί αντιμέτωπο σε αρκετές περιπτώσεις και φάσεις της διοργάνωσης με τα αποτελέσματα να είναι σχεδόν ισομοιρασμένα όμως όχι και οι προκρίσεις που γέρνουν στο μέρος της γερμανικής ομάδας.

Σε αυτή την χρονική περίοδο οι Βαυαροί έχουν αρχίσει να γίνονται αποτελεσματικοί αν και δεν σκοράρουν σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές που δεδομένα έχουν. Μπορούν όμως να κερδίζουν έστω χωρίς πολλά τέρματα και το κυριότερο να μην δέχονται κάτι που είναι βασικό για μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους.

Οι Λονδρέζοι είναι γνωστό ότι περνάνε φάσεις και μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση τους και τώρα σίγουρα δεν είναι σε μια από αυτές που θα τους έκανε να χαμογελούν πριν από ένα τέτοιο ματς.

Έχουν επιθετικές ικανότητες όμως η γενική τους κατάσταση και κυρίως η αμυντική τους οργάνωση δεν επιτρέπει ιδιαίτερες προσδοκίες. Δεν αλλάζουν την τακτική τους ποτέ και θα επιδιώξουν να σκοράρουν ώστε να μην τσάμπα το ταξίδι και κυρίως να έχουν κίνητρο στο ματς του Λονδίνου.

Καμία από τις δυο ομάδες δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση όμως οι γηπεδούχοι κατ εκτίμηση είναι σε θέση να κάνουν το βήμα και τουλάχιστον να κερδίσουν. Επειδή και των μεν και των δε η φόρμα δεν βγάζει μάτι η περίπτωση να γίνουν μπόλικα γεμίσματα έχει καλές πιθανότητες άλλωστε και οι δυο βασίζονται και στο παιγνίδι αέρος με συνέπεια οι πιθανότητες να υπάρξουν κόρνερ να είναι καλές γεγονός που προστέθηκε στον ΄΄κομβικό΄΄ άσσο.

Home win (1.50) Sportingbet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου