Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Superleague: Imitation El Clasico

Αρχίζει το ματς αδειάζουν οι δρόμοι... Χαμός αναμένεται να γίνει εντός και εκτός επικράτειας σύμφωνα και με τις θεωρίες του Ισπανού κόουτς που θεωρεί ότι αυτός ο αγώνας ''μοιάζει'' με την κορυφαία αναμέτρηση του πλανήτη.
Δεν έδωσε διευκρινήσεις για την απόκλιση του, όμως όλοι καταλαβαίνουν ότι από εδώ ο Μέσσι και από εκεί (ο δικός του) Μάνταλος.
greece super league

΄΄Φαβορί και outsider΄΄

Στο ΟΑΚΑ στρέφονται τα βλέμματα το βράδυ της Κυριακής γιατί σύμφωνα με τις εξαγγελίες των ΜΜΕ και κυρίως του συνδρομητικού καναλιού ΄΄ έχουμε ντέρμπι΄΄.

Είναι μια ιστορικά καταγεγραμμένη κόντρα όμως όλα τα τριγύρω περιττεύουν μιας και οι μονομάχοι (ΑΕΚ - Ολυμπιακός) ναι μεν γνωστοί όχι όμως και στην ίδια θέση. Και αυτό δεν το καθορίζει η βαθμολογία αλλά η εν γένει κατάσταση τους.

Η φιλόδοξη γηπεδούχος δεν είναι με την καλύτερη ψυχολογία τόσο λόγω της απώλειας που είχε με τον Ηρακλή όσο και με τα προβλήματα που θα πρέπει να βρει λύσεις. Αγωνιστικά είναι χωρίς βασικούς πλάγιους μπακ, όχι ότι αν αυτοί έπαιζαν θα ξεχώριζαν και θα έκαναν την διαφορά αλλά είναι απώλεια..

Στα υπέρ οι αναμνήσεις από την περσινή περίοδο με το 2/2 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε αναμετρήσεις όμως όπου οι συγκυρίες παρέκλιναν με περιπετειώδη τρόπο υπέρ τους τόσο που κανονικά θα πρέπει να ανησυχούν για την περίπτωση της ... ανταπόδοσης από πλευράς κάθε τύπου και έννοιας σχετική με εύνοια.

Η φιλοξενούμενη έχει τον αέρα της διαφοράς στο πρωτάθλημα και μέχρι τώρα σε όλες τις αναμετρήσεις που είχε με τις ομάδες από την 2η έως και την 6η θέση είχε μόνο νικηφόρα αποτελέσματα είτε αυτά έγιναν σε αγώνες εντός έδρας, είτε εκτός. Μάλιστα στα παιγνίδια με τις ομάδες του λεκανοπεδίου πέρασε αλώβητος.

Το θέμα κούραση είναι το μόνο αρνητικό όμως αντισταθμίζεται με την επάνοδο των δυο βασικών του επιθετικών. Το ότι υπάρχει αγώνας την επόμενη εβδομάδα δεν πρόκειται σε τίποτα να τους επηρεάσει γιατί αυτό το ματς είναι Πέμπτη και όχι Τρίτη.

Το κίνητρο δείχνει να είναι μονόπλευρο και αφορά τους γηπεδούχους που δεν έχουν κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών αφού ακόμη παλεύουν να μπούνε στην 5αδα και να μείνουνε εκεί. Είναι όμως ακριβώς έτσι ή έχουν και οι απέναντι τους δικούς τους λόγους για ότι αυτοί θεωρούν ότι συνέβη πέρυσι?

Η αγορά έχει δείξει μεγάλη προτίμηση στην μοιρασιά και δεν είναι λάθος αυτή η εκτίμηση μιας και κανείς δεν θα θέλει να έχει γκρίνια λόγω ήττας. Στις ομάδες όμως υπάρχει μια διαφορά ποιότητας που αν επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα δεν τίθεται θέμα για το που θα κλίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι στοιχηματικές εταιρείες μετά από πολλά χρόνια έδωσαν αποδόσεις χωρίς προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και μερικές μάλιστα απέκλιναν έστω και με μικρή διαφορά υπέρ των γηπεδούχων με κριτήρια που μέσα από οποιαδήποτε ανάλυση αριθμών δεν βγαίνει με τίποτα μιας και το ότι η ΑΕΚ είναι μέχρι τώρα αήττητη εντός έδρας δεν σημαίνει τίποτα όταν έχει δυσκολευθεί στα μισά ματς που έπαιξε.

Είναι πάγια η θέση μου και δεν αλλάζει και θα το γράφω ακόμη και αν καταντάει μονότονο. Σε αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος με απόδοση υπέρ των ερυθρόλευκων πάνω από 2.00 η επιλογή υπέρ τους είναι μονόδρομος.

Τώρα κοντά στο... 3.00 είναι στοιχηματική ευκαιρία και έτσι θα αντιμετωπισθεί με επιλογή χωρίς καμία βοήθεια ( έξω την ισοπαλία) ή διπλής ευκαιρίας.

Away win (2.90) Stoiximan

ARXONDASBET.COM | Ο Άρχοντας του στοιχήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου