Σάββατο 1 Απριλίου 2017

AEK - PAO STOIXIMA ARXONTAS !

Στην σελίδα μας θα βρείτε δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος από τον διάσημο Άρχοντα, αναλύσεις για τις αναμετρήσεις από το Ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Πλέον το ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι ευκολότερο από ποτέ.

aek pao retro

Η ομάδα του Άρχοντα γράφει για το ντέρμπι "ΑΕΚ - Παναθηναϊκός".

ΑΕΚ και ΠΑΟ κοντράρονται την Κυριακή το απόγευμα στο «Ολυμπιακό Στάδιο», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague. Ένα παιχνίδι που εκτός από μεγάλο ντέρμπι είναι και εξαιρετικά κρίσιμο, διότι η μάχη για τη δεύτερη θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έχει αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον.

Sportingbet και με πρόγραμμα ανταμοιβής κλικ εδώ! ΝΕΟ!

Το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με ακάθεκτους ρυθμούς και σιγά-σιγά οδεύουμε προς το τέλος του. Μάλιστα από το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής το ματς που δεσπόζει είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Πάντα ένα ντέρμπι είναι μεγάλη υπόθεση και σίγουρα τα ματς αυτά αντλούν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ όλα τα υπόλοιπα. Ο λόγος δεν είναι μόνο ένας αλλά αρκετοί.

Αυτή την αγωνιστική το παιχνίδι θα λάβει χώρα στην έδρα της «ένωσης» και οι φίλαθλοί της αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Δυστυχώς όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ο Παναθηναϊκός ως φιλοξενούμενος και για διάφορους λόγους δεν θα έχει φιλάθλους στο πλευρό του. Το αθηναϊκό ντέρμπι είναι κομβικής σημασίας ματς, καθώς και οι δύο ομάδες «καίγονται» στην κυριολεξία για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πάντως με βάση τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, φαβορί της αναμέτρησης είναι η ΑΕΚ. Μένει να επιβεβαιωθεί και στον αγωνιστικό χώρο κάτι τέτοιο. Το παιχνίδι δείτε το σε Live Streaming ΑΕΚ - ΠΑΟ εδώ!..

Η γηπεδούχος ΑΕΚ κατεβαίνει στο συγκεκριμένο ματς με τον αέρα ότι έχει τον κόσμο της στο πλευρό της. Σίγουρα αυτό το γεγονός δίνει άλλη ώθηση και άλλη ψυχολογία στους παίχτες. Είναι δεδομένο ότι η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή», κάτι που σημαίνει πως θα παρασύρει θετικά τους ποδοσφαιριστές στο να είναι πιο αποφασιστικοί, πιο δυναμικοί και πιο παθιασμένοι στο παιχνίδι τους. Στοιχεία που απαιτεί ο κάθε προπονητής πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συνολικά 43 βαθμούς. Αρχικά αυτό σημαίνει ότι είναι στην τελευταία θέση από αυτές που οδηγούν στα play off. Αρχικός στόχος της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ είναι η είσοδος σ’ αυτά κι έπειτα η δεύτερη θέση και η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

Stoiximan μεγάλες προσφορές και 0% γκανιότα

Για να γίνει αυτό, η ΑΕΚ θα πρέπει πρώτα να περάσει με επιτυχία το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Σε περίπτωση που νικήσει, τότε θα βρεθεί αυτομάτως στο +1 από τους «πράσινους», ενώ θα πιάσει τον ΠΑΟΚ με 46 βαθμούς. Από εκεί και πέρα θα βρεθεί μια ανάσα από την δεύτερη θέση, καθώς θα απέχει μόλις δύο βαθμούς μακριά. Όπως καταλαβαίνετε η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος για την «ένωση», η οποία με ήττα μπορεί να βρεθεί έκτη σε ισοβαθμία με την Ξάνθη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με 1-0 εκτός έδρας. Φέτος από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Ισπανός τεχνικός, παρακολουθούμε μια τελείως διαφορετική ΑΕΚ. Δηλαδή η «ένωση» δέχεται δύσκολα γκολ, ενώ επιθετικά βρίσκει...

…συνέχεια όλο το άρθρο με ακριβή πρόβλεψη…

…στο ArxondasBET.com και δείτε όλα τα νέα προγνωστικά με τον Άρχοντα για το Live Στοίχημα!

Στοίχημα Άρχοντας

"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου