Κυριακή 9 Απριλίου 2017

PAOK - PANATHINAIKOS LIVE STON ARXONTA TOY STOIXIMATOS

 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ξεδιπλώνοντας την προϊστορία ενός μεγάλου ντέρμπι!

Η ομάδα του Άρχοντα γράφει την προιστορία του "ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός".

Η 28η αγωνιστική της Superleague περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της κι ένα μεγάλο παιχνίδι. Αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην «Τούμπα». Δύο ομάδες που κατεβαίνουν με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς επιθυμούν να τερματίσουν στη δεύτερη θέση. Ωστόσο σήμερα το άρθρο θα αναφερθεί στους λάτρεις της παράδοσης, διότι θα κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο.

Sportingbet και με πρόγραμμα ανταμοιβής κλικ εδώ! ΝΕΟ!

Τα ντέρμπι είναι με διαφορά τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά ματς στο ποδόσφαιρο. Τα παιχνίδια που αποτελούν πρόκληση για κάθε ομάδα που αγωνίζεται κόντρα στην άλλη και τα παιχνίδια που και οι δύο αντίπαλοι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη.

Μάλιστα στην εξίσωση των ματς μπαίνει κι ο κόσμος, ο οποίος βάζει τις δικές του μοναδικές πινελιές για να γίνουν αυτά τα παιχνίδια πιο ωραία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας περιμένει με ενδιαφέρον αυτά τα ματς και ζει για τη νίκη και μετέπειτα για το γνωστό σε όλους μας πικάρισμα στον ηττημένο.

Ανάλογα περιστατικά περιμένουμε να δούμε και στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (9/4) στην «Τούμπα». Δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και δύο ομάδες που έχουν θέσει φέτος τους ίδιους στόχους. Δηλαδή δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πρώτη στα play off και κατάκτηση κυπέλλου Ελλάδος.

Το συγκεκριμένο ματς θα είναι ακόμα ένα από τα πολλά που έχουν δώσει οι δύο ομάδες. Ένα παιχνίδι, το οποίο θα μπει στο ντουλάπι με τα υπόλοιπα ματς και που στην πορεία είτε οι φίλαθλοι της μιας είτε της άλλης ομάδας θα έχει να διηγείται στις επόμενες γενιές.

Στο συγκεκριμένο άρθρο όμως δεν θα σας αναφέρουμε τι επρόκειτο να γίνει στο επερχόμενο παιχνίδι, (>> live streaming Πάοκ - Παναθηναικός) αλλά τι έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες..

Stoiximan μεγάλες προσφορές και 0% γκανιότα

Η προϊστορία είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν αρκετές φορές. Όπως καταλαβαίνετε όμως δεν γίνεται να πάρουμε με τη σειρά όλες τις αυτές τις φορές και να γράψουμε ένα άρθρο διότι δεν πρόκειται να τελειώσουμε ποτέ. Έτσι, θα ξεκινήσουμε να αναλύουμε την προϊστορία των ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από μια συγκεκριμένη ημερομηνία έως και σήμερα φυσικά.

Συγκεκριμένα θα ξεκινήσουμε να δούμε τι έχει γίνει από τις 21/02/2010 έως και τις 31/05/2016. Από το 2010 έχουν περάσει επτά χρόνια και οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί αρκετές φορές, τόσο για την Superleague όσο και για τα playoff της Superleague. Συγκεκριμένα συνολικά έχουν διεξαχθεί 12 παιχνίδια.

Σ’ αυτά τα ματς η προϊστορία είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ. Αυτό διότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει 7 νίκες, έναντι 4 του Παναθηναϊκού. Έπειτα 1 παιχνίδι έχει λήξει ισοπαλία. Έτσι, ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο ματς, επιθυμεί να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να σπάσει την αρνητική παράδοση.

Interwetten με επιβράβευση για όλους

Το πλούσιο θέαμα δεν λείπει από αυτά τα ντέρμπι

Η λογική αναφέρει ότι ένα ντέρμπι θα είναι δυνατό, σκληρό, θα έχει ένταση και γενικότερα δεν θα διεκδικεί και δάφνες ποιότητας. Ωστόσο κάτι τέτοιο στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν ισχύει.

Περισσότερο θα λέγαμε ότι στα ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός παρακολουθούμε ολόκληρο το πακέτο.
Δηλαδή οι δύο ομάδες μας προσφέρουν εκτός από δύναμη, σκληρές μονομαχίες, πολλές ένταση και ποιότητα. Αυτό φυσικά μαρτυράτε απόλυτα από τα στατιστικά στοιχεία, τα οποία δεν λένε ποτέ ψέματα. Συγκεκριμένα σ’ αυτά τα 12 παιχνίδια που έχουν πραγματοποιηθεί έχουμε δει συνολικά 28 γκολ.

Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές και οι δύο ομάδες βάζουν γκολ, ενώ μία από τις δύο παραβιάζει την εστία της άλλης πάνω από μία φορά. Επιπλέον ακόμα ένα εντυπωσιακό στοιχείο που μαρτυράει και το θέαμα που έχουν αυτά τα δύο ματς είναι φυσικά και το γεγονός ότι και στα 12 ματς έχει σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ. Ακόμα και η μοναδική ισοπαλία που είχαμε μεταξύ των δύο ομάδων ήρθε 1-1.

Vistabet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής

Τελευταίες νίκες των δύο ομάδων

Τέλος, όπως είναι λογικό οι δύο ομάδες μετά από τα παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους έχουν πάρει και κάποιες τελευταίες νίκες. Σ’ αυτές επιθυμούν να επιστρέψουν μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι και οι δύο ομάδες.

Να αναφέρουμε ότι την πιο πρόσφατη νίκη την έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, ενώ το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στις 31/05/2016 έχει λήξει ισόπαλο 1-1.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει το τριφύλλι στις 25/10/2015 με 3-1. Τότε προπονητής της ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν ο Τούντορ, ενώ των «πράσινων» ο Αναστασίου. Από την άλλη πλευρά τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη ήρθε στις 27/05/2015 αλλά στα play off του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός επιζητάει μια νίκη μέσα στην «Τούμπα» και για την Superleague με τον ΠΑΟΚ όμως να μην επιθυμεί να αφήσει τους «πράσινους» να την πάρουν τόσο εύκολα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλο και το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος επιθυμούν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα εμείς ελπίζουμε να δούμε ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από άποψη θεάματος και συμπεριφοράς κόσμου.

Από εκεί και πέρα, ας κερδίσει ο καλύτερος!

Προγνωστικά Στοιχήματος Άρχοντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου