Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Basketball league: Kai i seira synexizete..


Basketball league: Και η σειρά...συνεχίζεται

basketΗ εναλλαγή αποτελεσμάτων και συναισθημάτων συνεχίζεται και για ακόμη μια φορά στο τέλος κάθε αναμέτρησης χαίρεται ο γηπεδούχος, αν και ο (εκάστοτε) φιλοξενούμενος δείχνει ικανός και έτοιμος για το ΄΄σπάσιμο΄΄.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αποτέλεσμα ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα

Προσπάθησαν έντονα για δεύτερη φορά οι πράσινοι να κάνουν την ανατροπή είχαν ξανά το προβάδισμα για μεγάλο χρόνο όμως στην κρίσιμη τελευταία περίοδο και στα χασομέρια εκεί όπου αρέσκονται οι αντίπαλοι τους να αντιδρούν, έχασαν ότι καλό είχαν χτίσει και τελικά έχασαν ακόμη μια ευκαιρία.
Αναλυτικά στο Stoixima basket...


Η ομάδα με το τριφύλλι έκανε ξανά την έκπληξη μιας και είχε εμπνεύσεις και αρκετή ζωντάνια,δεν έχει όμως το παρόν υλικό την στόφα των συναδέλφων του παρελθόντος με συνέπεια μόνο με το ταλέντο να μην μπορούν να τελειώσουν απέναντι σε μια ομάδα που πλέον θα διδάσκεται στο μέλλον ο χαρακτήρας της να μην τα παρατάει και να βρίσκει λύσεις ακόμη και σε βραδιές με πολύ άσχημα ποσοστά επιθετικά.

Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στους ερυθρόλευκους επιθετικά, που δημιουργούν καλές προϋποθέσεις για πολλά ξεμαρκάριστα (3ποντα) σουτ χωρίς να όμως να έχουν ευτυχή κατάληξη. Ο Πασκουάλ δικαιώνεται με την μέχρι τώρα επιλογή του, όμως τεχνικά αυτό είναι σαν να κέρδισε το joker και το lotto μαζί μιας και ο αντίπαλος προερχόταν από 45% και τώρα είναι στο 18%.

Σαφώς και θέλει ρίσκο, όμως εδώ η τύχη έχει χαμογελάσει στον συμπαθή ισπανό που πλέον ετοιμάζεται να δώσει αυτός και η ομάδα του τελικό χωρίς γυρισμό μιας και αν ηττηθεί ολοκληρώνεται και η φετινή περίοδος.

Ο Ολυμπιακός επιθετικά έκανε το τρίτο συνεχόμενο άσχημο επιθετικά ματς δείγμα ότι κάτι συμβαίνει που σαφώς έχει να κάνει και με την κούραση αλλά και με την ..τύχη ή την ατυχία τους στον τομέα αυτό.

Το θέμα δυνάμεων δεν ευδοκεί και τόσο γιατί αμυντικά παραμένουν σε πολύ υψηλά ποσοστά απόδοσης και αποτελεσματικότητας οπότε όλη αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί εσαεί.
Λογικά ένα ματς με καλό επιθετικά σχετικά σκορ θα το κάνουν και μιας αμυντικά αντέχουν η επιλογή μου θα είναι με το όριο των πόντων της φιλοξενούμενης.

Away Over 68.5 points (1.75) Stoiximan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου