Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Basketball league: PAO - OSFP


Basketball league: Είναι μια ώρα δύσκολη

basketΕνδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η φετινή τελική φάση καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει καμία ομάδα αν και υπάρχει θεωρητική διαφορά υπέρ της μιας ομάδας. Οι έδρες θα έχουν καθοριστικό ρόλο αν και οι θεωρίες συνωμοσίας αναζητούν και επιμένουν ότι θα προκύψει αναταραχή και ..σπάσιμο.


Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η έκπληξη είναι καλοπληρωμένη

 

Στο πρώτο επεκράτησε τελικά το φαβορί εκείνης της αναμέτρησης, όμως αυτό δεν έγινε εύκολα, όχι όσο ΄΄έλεγαν΄΄οι αποδόσεις. Με το ίδιο σκεπτικό οι εταιρείες έδωσαν προβάδισμα στην γηπεδούχο όμως πέραν της καυτής έδρας δεν μπορεί να υπάρχει τόση ΄΄αισιοδοξία΄΄ και κυρίως δεν μπορεί να ισχύουνε οι πιθανότητες των αποδόσεων.

Οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν την ΄΄κλοπή΄΄ όμως με δεδομένο ότι ο αντίπαλος τους σε μια άσχημη ημέρα για αυτόν επιθετικά τους κράτησε αμυντικά κάτω από 60 πόντους δείχνει το δικό τους μεγαλύτερο μειονέκτημα..


Οι γηπεδούχοι παίζουν άναρχα και στηρίζονται σε εμπνεύσεις και αρκετή τύχη των καλών σουτέρ που έχουν. Όμως έτσι είναι δύσκολο να κάνεις κάτι για μεγάλο διάστημα.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν πρόβλημα στο σκοράρισμα όμως σε όλα τα υπόλοιπα κυριάρχησαν και αυτό είναι δείγμα ότι ακόμη και έτσι βρίσκουν λύσεις μέσα από το σύνολο.

Το ότι μάλιστα οδήγησαν το ματς στο τέλος υποχρεώνοντας τον αντίπαλο τους να μείνει άποντος για σχεδόν τρία λεπτά αναδεικνύει και την εμπειρία τους. Είναι δύσκολο να έχουν ξανά ποσοστά 19% στα τρίποντα όταν μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν στο 40%. Και θα χτυπήσουν από μακριά αυτή την φορά ποντάροντας πάντα στην αμυντική τους ικανότητα.

Οι πιθανότητες να γίνει το ..σπάσιμο είναι καλύτερες απ ότι στο πρώτο ματς και χωρίς να θεωρώ ότι είναι εύκολο σαφώς και αξίζει το ρίσκο αγοράς αποδόσεων 2.80+

Away win (2.80) στον Stoiximan.gr

ΠΗΓΗ: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου