Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Άντερλεχτ – Ολυμπιακός: Ναι μεν...αλλά

Άντερλεχτ – Ολυμπιακός, europa leagueΕπιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον  Ολυμπιακό  σε μια χρονική στιγμή όπου χαρακτηρίζεται από μια κατάσταση με ερωτηματικά που απασχολεί και εν μέρει προβληματίζει.

Η ήττα από την ΑΕΚ ήταν μη αναμενόμενη κυρίως για τον τρόπο που αυτή επετεύχθη, καθώς το σενάριο των αποβολών δεν ήταν σε καμία περίπτωση από αυτά που διδάσκονται σε πίνακες και με video.

Η αντίδραση βέβαια της ομάδας γενικά ήταν θετική αφού ακόμη και με 9 παίκτες δεν πανικοβλήθηκαν σε καμία στιγμή, αλλά και προσπάθησαν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες είχαν να κερδίσουν κάτι από το ματς.


Είναι σημαντικό το πως αντιδρά μια ομάδα στις δυσκολίες και εδώ οι ερυθρόλευκοι πήραν καλό βαθμό. Δεν πήραν όμως στα αρχικά τους πλάνα καθώς άφησαν πολύ χρόνο να κυλήσει απέναντι σε μια ομάδα που όσο το ματς κυλούσε στο 11 με 11 πανηγύριζε όταν έφθανε μέχρι τα όρια της αντίπαλης περιοχής.

Προφανώς και το σχέδιο ήταν να χτυπήσουν από το 60 και μετά κάνοντας την αναμενόμενη 3αδα αλλαγών ποντάροντας και στην πολύ καλή τους φυσική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και όταν έμειναν με 10 και με 9 παίκτες.

Στο Βέλγιο τα σχέδια δεν διαφοροποιούνται αφού και η Άντερλεχτ δεν είναι καμιάς ιδιαίτερα ξεχωριστής δυναμικής ομάδα. Η Βελγική ομάδα μπορεί να έχει στις τροπαιοθήκες της μέχρι και τα Κύπελλα των προγενέστερων διοργανώσεων του Europa όμως από εκείνες τις εποχές είναι πολύ μακριά και πλέον τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθεί κυρίως να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος της χώρας της.

Είναι ομάδα έδρας και ειδικά στους αγώνες του Europa είχε καλά αποτελέσματα σε έναν δύσκολο όμιλο όπου τελικά πέρασε αφήνοντας έξω την Μονακό.

Έχει ταλαντούχους νέους σε ηλικία παίκτες που αναζητούν διακρίσεις όμως υστερούν σημαντικά σε εμπειρίες από τους αντιπάλους τους.

Το ότι αγωνίζεται με επιθετικούς προσανατολισμούς και σύστημα 4-4-2 δίνει αρκετά σημαντικό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους που έχουν αφομοιώσει τις αντεπιθέσεις και όπου σε ανοικτό χώρο είναι αξιοσημείωτης δυναμικής σύνολο.

Ο Ολυμπιακός με το ευρωπαϊκό του κουστούμι και δη αυτών του CL έχει πλεονέκτημα ίσως και για να περάσει επιτυγχάνοντας 2/2 νίκες. Η τελευταία ήττα από την ΑΕΚ έδειξε μια τεταμένη ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Εάν αυτά τα νεύρα μεταφραστούν σε θετική ενέργεια τότε έχει σημαντικό ποσοστό για να φύγει από το Βέλγιο με νίκη.

Το ότι απομόνωσαν την ομάδα μετά το βράδυ του Σαββάτου είναι θετικό και άλλωστε έχουν την πείρα για να το κάνουν και να θέσουν νέο στόχο που στην ουσία είναι πλέον και ο βασικότερος τους μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Στα προγνωστικά στοιχήματος, τα γεγονότα των 2-3 τερμάτων και επικράτησης των φιλοξενούμενων (με έξω την ισοπαλία) συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά για επιβεβαίωση και αξίζουν το ρίσκο τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 2-3 goal (2.00) στην SPORTINGBET.GR

ΠΗΓΗ:

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου