Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ: Καλώς τα παιδιά

προγνωστικα στοιχηματος
Ολυμπιακός – Άντερλεχτ, europa leagueΠιστός στην παράδοση που μαζί με όλα τα υπόλοιπα θετικά ή αρνητικά του δεδομένα συνεχίζει να έχει ο Ολυμπιακός κατάφερε να »αναστήσει» ακόμη ένα cafe from EU και να τους δώσει αρχικά την χαρά μιας επιτυχίας αλλά και το δικαίωμα να πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η νοοτροπία με την οποία έχει σφυρηλατηθεί η συγκεκριμένη ομάδα σαφώς και πάσχει στα ματς τύπου νοκ άουτ ευρωπαϊκών διοργανώσεων και δεν είναι τυχαίο ότι και στο πρόσφατο και στο πιο μακρινό παρελθόν αυτού του τύπου οι αγώνες κατά βάση την πληγώνουν.

Παίζει ρόλο και η πείρα και η εμπειρία που πλέον δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν υπάρχει αφού ανά 2ετια σχεδόν δίνουν τέτοιας σημασίας και χαρακτήρα αγώνες όμως στην παρούσα φάση έβαλαν οι ίδιοι δύσκολα στους εαυτούς τους και μαζί έκαναν την υπόθεση πρόκριση να ανέβει σε δύσκολο ράφι επιβεβαίωσης λόγω των δυο τερμάτων που χρειάζονται.

Μεγάλη σημασία και στα προγνωστικά σήμερα αυτό το ματς.


Η αντίπαλος ομάδα από το Βέλγιο μπορεί να φέρει την αίγλη της φανέλας και της ιστορίας που είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από αυτό της ελληνικής ομάδας όμως στην παρούσα φάση δεν κάνει ούτε για να εμφανίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και μάλιστα σε αγώνες νοκ άουτ.

Αν εξαιρεθούν 3 παίκτες με στοιχεία επιπέδου από καλά και πάνω για ομάδες και πρωταθλήματα υψηλότερου από αυτό που τώρα ανήκουν, οι υπόλοιποι δύσκολα θα βρίσκανε συμβόλαια σε ομάδες από την 8η θέση και κάτω της ελληνικής Super League.

Τα όπλα τους είναι οι αυτοί οι 3 ταχύτατοι και ικανοί διεμβολιστές που όμως δεν έχουν και την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Βέβαια αν τους δοθούν οι ευκαιρίες θα προσπαθήσουν αυτό να το αλλάξουν και να έχουν αίσιο τέλος.

Και ευκαιρίες λογικά θα έχουν καθώς θα υπάρξουν κενοί χώροι που αν καταφέρουν να είναι σε ματς ένας προς έναν έχουν τύχη για να σκοράρουν, αν όμως ως συνηθίζει με μικρομεσαίου βεληνεκούς ομάδες ο Ολυμπιακός, γιατί τέτοιου επιπέδου είναι η αντίπαλος του, να τις έχει στην »πίεση» στο δικό τους μισό για μεγάλη διάρκεια στον αγώνα τότε όλα τα σχέδια πάνε περίπατο γιατί δεν θα τους έχει μείνει ούτε μυαλό ούτε δυνάμεις για να κάνουν κόντρες.

Με φυσιολογική εξέλιξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης οι επισκέπτες από το Βέλγιο πρέπει να αποκομίσουν ένα αποτέλεσμα με διαφορά τερμάτων τουλάχιστον 2 κατά τους.

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλιστα έδειξε και τις δυνατότητες που έχει σε βάθος. Η 18αδα του είναι σε καλή φόρμα άπαντες, ενώ είναι σημαντικό ότι έχει και ξεκούραστους κυρίως εγκεφαλικά, μερικούς εκ των βασικών του συντελεστών.

Το ότι τον διέκρινε μια αναποτελεσματικότητα δεν ήταν φυσιολογικό καθώς τις ευκαιρίες τις έκανε, τις φάσεις τις είχε και το ότι δεν σκόραρε κανείς ούτε καν οι βασικοί του φετινοί συντελεστές είναι πράγμα σπάνιο γιατί δεν στηρίζεται μόνο σε ένα πρόσωπο.

Η προσπάθεια είναι βέβαιο ότι θα γίνει, η εξέδρα θα δώσει την δική της βοήθεια και όλα συντελούν ότι εφ όσον υπάρχει μια λογική εξέλιξη των πραγμάτων στο τέλος της βραδιάς οι γηπεδούχοι θα έχουν καθ όλα εκπληρώσει τον στόχο τους και να κερδίσουν αλλά και να έχουν προκριθεί.

Με τον άσσο στα επίπεδα του 1.70 και με δεδομένη την διαφορά δυναμικότητας των μεν και των δε η επιλογή του σημείου είναι σαν αγορά αντικειμένου υψηλής αξίας σε τιμή υπερ προσφορών είτε χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα είτε σαν συνοδευτικό γεγονός και επιπλέον αυτού η υπόθεση πρόκριση που αξίζει ακόμη και ιδιαίτερα υψηλόστροφων χτυπημάτων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Home to qualify (2.25) στον STOIXIMAN.GR

Προγνωστικά Στοιχήματος σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου