Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

mythikes istories Sabbatoy


Μυθικές ιστορίες ..Σαββάτου

Προγνωστικά απο τον Άρχοντα του στοιχήματος και την παρέα του.. www.ArxondasBet.com από το 2000!

στοιχημα απο την ομαδα του Αρχοντα
Ελλαδιστάν ώρα μηδέν

Και να που έφθασε η ώρα, που δέησε ο παντοδύναμος και πείσθηκε το φιόρε του Λεβάντε να δώσει την ευλογία του και να ξεκινήσει το έρμο πρωτάθλημα της ψωροκώσταινας.

Το ότι έχουν ήδη σταλεί τα νέα εκκαθαριστικά, ΕΝΦΙΑ, έγιναν οι περικοπές σε συντάξεις, δώθηκαν οι τηλεοπτικές άδειες, βγήκαν βουλεύματα, εκκρεμούν αποφάσεις και ταυτόχρονα υπάρχει και η επίσκεψη στην ΔΕΘ του πρωθυπουργού Alexis το προσεχές τριήμερο σαφώς και είναι ένα τυχαίο γεγονός..


Η σεζόν πάντως έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα ξεκινάει και το ενδιαφέρον εν πρώτοις εστιάζεται στους ''ευρωπαίους'' που αποτελούν και την elite της ντόπιας διοργάνωσης και είναι και σε ποιο προχωρημένο επίπεδο ετοιμότητας από τις άλλες ομάδες λόγω των ευρωπαικών τους αποστολών το προηγούμενο διάστημα.

Τρίχες κατσαρές, σγουρές, ίσιες και ότι άλλο υπάρχει. Καθόσον αυτά είναι για άλλες χώρες και διοργανώσεις και όχι για τον τόπο όπου ανθεί ''φαιδρά πορτοκαλέα'' και όπου υπάρχουν ήδη νικητές, πρωταθλητές και χαμένοι. Στις δηλώσεις και στις επιθυμίες που είχαν όπως κάθε τέτοια περίοδο την τιμητική τους.

Στην κανονική όμως πραγματικότητα υπάρχουν θέματα σε αρκετά επίπεδα που αξίζουν να προσεχθούν γιατί μπορεί και με το ''καλημέρα'' να γίνουν αποδωτικά, κάτι που είναι και το κυρίως ενδιαφέρον γιατί για όλα τα υπόλοιπα ας ιδρώνουν και ας ανησυχούν οι έχοντες και κατέχοντες.

Πράσινο το χρώμα της ελπίδας

Στο κοσμοπολίτικο νταμάρι της Βοιωτίας θα γίνει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ  δυο ομοχρόμων ομάδων "Λεβαδειακός-Παναθηναικός". Βεβαίως και η διαφορά δυναμικότητας υπάρχει και βαρύνει την πλευρά των πρωταθλητών Ιουλίου-Αυγούστου, όμως τα τελευταία έτη ο Κομποτιακός συχνά-πυκνά για τα κυβικά του βρίσκει λύση και χωρίς να είναι η καλύτερη ομάδα τσιμπάει βαθμούς και κλέβει αποτελέσματα.

Η ομάδα με το πληρέστερο ρόστερ της τελευταίας 5ετίας σύμφωνα και με τις επισημάνσεις των ειδικών ρεπόρτερ που εμβαθύνουν στα άδυτα στο Κορωπί θα πρέπει να σημειώσει μια άνετη νίκη και με διαφορά στο σκορ.

 Έχοντας όμως ...κουρασμένο τον πλέο αξιόπιστο φορ της και απόντες το βασικό κεντρικό δίδυμο το 2πλο σαφώς και δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο όσο λένε οι αποδόσεις. Είναι ματς ειδικών καταστάσεων και με αρκετό παρασκήνιο αφού οι ντόπιοι έχουν και κόντρα με τους επισκέπτες σε Διοικητικό επίπεδο αλλά και υποχρέωση σε άλλο στρατόπεδο και μαζί είναι και πρεμιέρα...σαν πολλά μαζεύτηκαν με το ξεκίνημα και για αυτό η προτίμηση μου είναι 2-3 goal (2.00) Stoiximan

Ένα TSI στην ευθεία

Το Βόλφσμπουργκ είναι γνωστό κυρίως λόγω της VW όμως τα τελευταία χρόνια η πόλη αναδείχθηκε και μέσω της ομάδας που τα καταφέρνει και πρωταγωνιστεί απέναντι σε ικανές και πολύ ποιο έμπειρες από αυτήν ομάδες.

Οι ''Λύκοι'' ξεκίνησαν θετικά και τώρα περιμένουν την Κολωνία μια ομάδα που δεν μπαίνει στο ίδιο κάδρο δυνατοτήτων, έχει όμως ενσωματωμένη στο  dna της, την άγνοια κινδύνου με συνέπεια να αποτελεί από τους αρκετά καλούς συμμάχους των book, λόγω των εκρήξεων που δημιουργεί εντός και εκτός της περιοχής της.

Πέρυσι οι δυο ομάδες "Βόλφσμπουργκ - Κολωνία" ήταν σχεδόν ισόβαθμες, αλλά στην ουσία η Κολωνία εξασφάλισε κατηγορία και άνοδο βαθμολογικά στα τελευταία ματς με μια σειρά επιτυχιών. Για φέτος οι προσδοκίες είναι καθορισμένες και ενταλώς διαφορετικές στα δυο στρατόπεδα.

Η Wolf έχει στόχο 4αδας και το λιγότερο ευρωπαικής εξόδου κάτι που έχει τα φόντα να το διεκδικήσει και να το καταφέρει αφού δεν έχει και επιπλέον υποχρεώσεις. Ελοχεύει ο κίνδυνος κυρίως της ισοπαλίας που είναι και το δεύτερο ποιο σύνηθες μεταξύ τους αποτέλεσμα όμως η επικράτηση των γηπεδούχων αξίζει για αγορά, (1.88) 2winbet

Απόκλιση λόγω συγκυριών

Η κόντρα καλά κρατεί εδώ και πολλά χρόνια με τις τελευταίες σεζόν λόγω της αλλαγής των θαλασσί και της ενδυνάμωσης τους και πλέον τα ματς αυτά έχουν επιπλέον σημασία καθώς πέραν του γόητρου δίνουν και ηθικό αλλά και ..τίτλους.

Η κλασσική αναμέτρηση της πόλης του Μάντσεστερ μεταξύ των "Γιουνάιτεντ - Σίτι" τραβάει το ενδιαφέρον πολλών και όχι άδικα καθώς οι δυο ομάδες έχουν τα φόντα για να πρωταγωνιστήσουν.

Οι γηπεδούχοι με τον Μουρίνιο αλλά και με την παρουσία του Ιμπραήμοβιτς έχουν αποκτήσει άλλη εικόνα και βασίζονται μεν στην τακτική αλλά δεν είναι η ομάδα που δεν επιμένει επιθετικά.

Η Σίτι έχει αποκτήσει μια σχετική αγωνιστική ταυτότητα όμως όσο υπάρχει αυτή η δυσαρμονία μεταξύ της αμυντικής γραμμής και των υπολοίπων και κυρίως έχοντας για τερματοφύλακα τον άγγλο..Τζόρβα δύσκολα θα μπορέσει να φθάσει στα επίπεδα που οι διοικούντες και οι οπαδοί τους θέλουν. Στις δυσκολίες προστέθηκε η σημαντική απουσία του Αγκουέρο επιθετικά και παραμένουν των μετόπισθεν που συνθέτουν λύσεις όχι ιδανικές αλλά ανάγκης λόγω συγκυριών.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν εκατέρωθεν σπασίματα έδρας και μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα με συνέπεια η επιλογή προς τα γκολ να είναι η πλέον λογική. Οι απουσίες όμως των θαλασσί δημιουργούν ειδικά δεδομένα για αυτό και τελικά ρίσκαρα με την..έδρα που λόγω ισχυρών προσωπικοτήτων έχει καλύτερες πιθανότητες να δικαιωθεί και να υπερισχύσει από τις αρχικές εκτιμήσεις με τον άσσο να αποκτά μια σχετική υπεραξία, (2.40) Interwetten.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου