Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Arxontas Prognostika Mundial

Άρχοντας: Προγνωστικά Μουντιάλ 2018

Πορτογαλία – Ισπανία: Το σημείο της μοιρασιάς

Στην πόλη Σότσι στην Μαύρη θάλασσα θα γίνει ο δεύτερος αγώνας μεταξύ δυο γειτόνων που έχουν σχέση με το υγρό στοιχείο αλλά από την πλευρά της Μεσογείου.
Η τυπικά γηπεδούχος Πορτογαλία υπό τις οδηγίες του γνωστού στην Ελλάδα Σάντος έχει υιοθετήσει απόλυτα το στυλ και τις αρχές του κόουτς που δεν αλλάζει ούτε αν πέσει στην περιοχή ατομική βόμβα.
Συμπαγής στα μετόπισθεν αλλά και στον χώρο της μεσαίας γραμμής και μπροστά τα περισσότερα φυσικά εξαρτώνται από τον Ρονάλντο που αν και γενικά είχε εξαιρετική σεζόν στον τελικό έδειξε σημάδια κόπωσης.
Η συνοχή και η ομοιογένεια τους είναι το όπλο τους και η ικανότητα τους να καλύπτουν χώρους και θέσεις δίνοντας βοήθειες όλοι πλην του γνωστού.
Στα μείον τους η όχι και τόσο σπιρτόζα άμυνα τους που όμως έχει καντάρια εμπειρίας σε αντιστάθμισμα. Όλες οι τελευταίες πληροφορίες στο στοίχημα Μουντιάλ Άρχοντας!
Η Ισπανία έχει σπουδαία εμπειρία τα τελευταία χρόνια και φυσικά λογίζεται μέσα στα φαβορί για να βρεθεί στις υψηλές θέσεις, ακόμη και στην καλύτερη.
Βέβαια θα πρέπει να ξεπεράσει το θέμα της κόπωσης των βασικών της στελεχών και κυρίως των παικτών της Ρεάλ που έπαιζαν μέχρι πολύ πρόσφατα την ώρα που οι αντίπαλοι τους έπαιρναν… ανάσες.
Ο Ινιέστα συμμετέχει και αυτό θα είναι λογικά το τελευταίο μεγάλο τουρνουά όμως ήδη βρίσκεται σε άλλη διαδικασία μετά και την απόφαση του να φύγει από την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.
Τρέχουν ένα σερί 19 αήττητων αγώνων σε επίσημες και μη διοργανώσεις και αυτό φυσικά δείχνει και τις δυνατότητες τους αλλά και την αποτελεσματικότητα τους.
Ο χαμένος του ματς μπαίνει σε περιπέτειες και καμία τους δεν θα ήθελε να αρχίσουν τα ζόρια με το καλημέρα.
Με..τρώει λόγω αποδόσεων η κόντρα του φαβορί όμως μιας και είναι αρχή το ρίσκο δεν γίνεται αποδεκτό μέχρι να οριστικοποιηθεί η εικόνα των ομάδων.
Επιλογή για το σημείο της μοιρασιάς είτε αυτό είναι για τα μισά του δρόμου είτε για ολόκληρη την διαδρομή.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Draw – Half or Full Time (1.70) στον STOIXIMAN | ΠΗΓΗ: ARXONTAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου