Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Arxontas Prognostika Mundial 2018

Άρχοντας Προγνωστικά: Μουντιάλ Αργεντινή – Κροατία

Κανονικό ντέρμπι στην 2η αγωνιστική του Δ΄ Ομίλου μεταξύ ικανότατων ομάδων (Αργεντινή – Κροατία) που έχουν βλέψεις για τις υψηλές θέσεις του τουρνουά.
Όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ με καθημερινή ανάλυση και πρόβλεψη στον Άρχοντα arxondasbet.com (Δες εδώ το νέο video youtube Arxontas Bet)
Η Αργεντινή στο πρώτο ματς με την Ισλανδία δεν ήταν ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και έμεινε δίκαια στην ισοπαλία. Προβληματική η εμφάνιση του Μέσι όμως τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι έχουν δυνατότητες για να γυρίσουν το κλίμα. Βέβαια όπως τα κάνανε θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν μια ομάδα που μόνο εύκολη δεν είναι.
Οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν και ξεπερνούν τα τυχόν άσχημα αποτελέσματα απαντώντας με νίκες και αυτό θα προσπαθήσει και η εκπρόσωπος της Νοτίου Αμερικής.
Η Κροατία είχε καλή συνοχή και οργάνωση απέναντι στην Νιγηρία η νίκη της όμως δεν επετεύχθη λόγω της ανωτερότητας της, αλλά επειδή η αντίπαλος της έκανε λάθη και δεν εκμεταλλεύθηκε τις δικές της πιθανότητες.
Αμυντικά μπορεί να κράτησαν ανέπαφη την εστία τους όμως σε παιγνίδι με κόντρα επιθέσεις έχαναν εύκολα μέτρα και με άλλους επιθετικούς όχι μόνο ταχείς όπως ήταν οι της Νιγηρίας μόνο μέσω τύχης δεν θα πήγαιναν στην σέντρα.
Ψυχολογικά το προβάδισμα το έχει η εκπρόσωπος από τα Βαλκάνια όμως ο βαθμός δυσκολίας αυτού του αγώνα σαφώς και αυξάνει. Προτείνω ..χαλάρωση στα intermissions στα καλύτερα νόμιμα casino 2018 στην Ελλάδα με νέες προσφορές!
Η Αργεντινή έχει το ζόρι και αν δεν βγει από το ματς αυτό με χαμόγελα τότε θα πρέπει να αρχίσουν να ετοιμάζουν τις αποσκευές τους. Δεν έπεισαν στο πρώτο ματς όμως οι δυνατότητες υπάρχουν και στα δύσκολα θα δείξουν τι και πόσο αξίζουν.
Η στατιστική ανάλυση δεδομένων δίνει σαφές προβάδισμα στην περίπτωση των λίγων τερμάτων και γενικά μια τέτοια επιλογή έχει λογική, όμως σε αυτό το τουρνουά όπου στην φάση των ομίλων γίνεται ΄΄σφαγή΄΄ όλα αυτά τα δεδομένα αλλάζουν πιο εύκολα από άλλες φορές.
Αφού η απόδοση της κατά πολλούς και όχι άδικα υποψήφιας για κατάκτηση του τίτλου είναι πάνω από 2.00 σε ματς όπου πρέπει να κερδίσει ακόμη και αν ο αντίπαλος είναι σκληροτράχηλος η επιλογή για την νίκη της είναι αποδεκτή και στηρίζεται λίαν επαρκώς!
ΠΡΟΤΑΣΗ: Home win (2.10) στην Winmasters | ΠΗΓΗ: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου