Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Arxondasbet.com: Prognostika stoiximatos me ton Arxonta

Arxondasbet.com: Προγνωστικά στοιχήματος με τον Άρχοντα

 

Σερβία – Βραζιλία: Σχετίζονται έμμεσα
Στο Spartak Stadium στην Μόσχα επικεντρώνεται το βραδινό ενδιαφέρον με τις αντίπαλες ομάδες (Σερβία – Βραζιλία) να διεκδικούν την μία θέση πρόκρισης από τον Όμιλο Ε΄.
Η Σερβία πήρε ένα ισχυρό μήνυμα στο ματς με την Ελβετία, εκεί όπου ο τριμάλακας referee από την Γερμανία έκανε για άλλη μια φορά τα δικά του που μάλλον δεν ήταν ακριβώς δικά του μιας και η καμουφλαρισμένη ομάδα της Ελβετίας έχει κανονικές ρίζες διοικητικές στις αρχές αποφάσεων Fifa-Uefa.
Από τα λίγα ματς είναι η αλήθεια που έπαιξαν ρόλο οι διαιτητικές αποφάσεις μέχρι τώρα και που ήταν μονόπατες σε καθοριστικά σημεία και γεγονότα.
Οι Σέρβοι θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν και με βάση ότι έχουν δείξει αυτό μπορεί να συμβεί πολύ δύσκολα και μόνο εάν καταφέρουν να κλείσουν αμυντικά τα κενά τους και να εκμεταλλευθούν τις λίγες φάσεις που δημιουργούν στην απέναντι εστία.
Η Βραζιλία έγραψε στο κοντέρ ένα 2-0 απέναντι στην Κόστα Ρίκα όμως αυτό έγινε με δυσκολία και στο τέλος του αγώνα. Δείτε και τα προγνωστικά του Άρχοντα!
Έχουν θέματα να λύσουν όταν τους αντιμετωπίζουν χωρίς κενούς χώρους κάτι που κάνουν όλοι οι αντίπαλοι τους και θα συμβεί ακόμη μια φορά.
Δείχνουν όμως καλά στοιχεία μεσο επιθετικά μόλις ανοίξουν οι απέναντι άμυνες και βρίσκοντας χώρους δημιουργούν φάσεις με μεγάλη ευκολία.
Θα επιδιώξουν αναγκαστικά να σκοράρουν από νωρίς κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο μιας και το παιγνίδι τους βασίζεται στην δημιουργία χωρίς ο αντίπαλος να συμμετέχει παθητικά.
Στατιστικά η Σερβία έχει σταθερά από 3 προσπάθειες (3/10+3/13) στον στόχο στα δυο ματς που έδωσε και η Βραζιλία 5/21 και 10/22.
Σαν μέσο όρο και οι δυο ομάδες βγάζουν ένα υψηλών προδιαγραφών 10 με το όριο για το ματς να έχει τοποθετηθεί στις 9.5 προσπάθειες και κατ εκτίμηση να μην συμφέρει.
Αυτή η όχι και τόση μεγάλη ευκολία της Βραζιλίας στον παραγωγικό τομέα της δημιουργεί νεύρα και ένταση στα ματς που όπως αναμένεται και αυτό θα είναι με κλειστούς χώρους.
Βέβαια αν σκοράρουν νωρίς και υποχρεωτικά ανοίξει η Σερβία τότε θα γίνει άλλο ματς και οι Λατίνοι θα βγάλουν τις αρετές τους.
Μιας και οι ευκαιρίες στον στόχο δεν είναι ιδιαίτερα πολλές, η βασική επιλογή πήγε στην περίπτωση του να υπάρξει σκοράρισμα μετά τα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης.
Δεύτερη επιλογή τα κόρνερ που σχετίζονται έμμεσα με την πρώτη επιλογή αλλά και γιατί αναμένεται να σηκώσουν τοίχος οι Σέρβοι αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους σε επιθέσεις αέρος-αέρος τομέα που θα επιδιώξουν και οι ίδιοι μιας και με αυτό τον τρόπο έχουν αρκετή τύχη για να σκοράρουν.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 9.5 corner (1.80) στoν  Stoiximan
ΠΡΟΤΑΣΗ: First goal 28-90 min (2.15) στoν Stoiximan
Καθημερινά δωρεάν πραγνωστικά και αναλύσεις για το Μουντιάλ στο Arxondasbet.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου