Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

olympiakos-paok to nrermpi

Αγωνιστική με.. άρωμα από ντέρμπι Ολυμπιακός - Πάοκ!

olympiakos paok

Η ομάδα του Άρχοντα αναλύει το "ματς" Ολυμπιακός - Πάοκ.

Η 8η αγωνιστική της Superleague περιλαμβάνει κι ένα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τις δύο ομάδες να επιθυμούν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Εμείς από την πλευρά μας ας ευχηθούμε να δούμε ένα ωραίο και γεμάτο θέαμα παιχνίδι.

Το βράδυ της Κυριακής (23/10, 20:30), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σ’ ένα αν μη τι άλλο πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οι λόγοι είναι κυρίως βαθμολογικοί αλλά έπειτα και ψυχολογικοί. Είναι δεδομένο από τώρα ότι με μια επικράτηση σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι, ο νικητής αποκτάει κατευθείαν πολύ καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Να αναφέρουμε ότι στο στοίχημα οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Σίγουρα ότι το παιχνίδι διεξάγεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και το γεγονός ότι οι Πειραιώτες είναι πρώτοι στη βαθμολογία, τους δίνει ένα πλεονέκτημα για τη νίκη...


Ωστόσο οι καλύτερες απαντήσεις σε τέτοια παιχνίδια, δίνονται μέσα στο γήπεδο. Σημαντικό επίσης είναι και το γεγονός ότι οι δύο προπονητής (Πάουλο Μπέντο και Βλάνταν Ίβιτς) δεν έχουν βρεθεί στον πάγκο των δύο ομάδων σε αντίστοιχο ντέρμπι στο παρελθόν. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε θέμα εμπειρίας και γνώσης αυτών των παιχνιδιών για τα ελληνικά δεδομένα, ένα προβάδισμα έχει ο Ίβιτς, ο οποίος σαν παίχτης έχει «φάει με το κουτάλι» αυτά τα παιχνίδια. Σίγουρα θα έχει τον τρόπο να περάσει στους παίχτες του, όλα όσα πρέπει να προσέξουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει τον τρόπο να καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Sportingbet Παίξε Νόμιμα και με επιβράβευση

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Μάλιστα μέσα σ’ αυτές τις αγωνιστικές που έχουν πραγματοποιηθεί, έχει καταφέρει να βρίσκεται στο +2 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό αλλά και την τρίτη ΑΕΚ (έχουν συγκεντρώσει 10 βαθμούς). Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους μόνο ένα αποτέλεσμα, αυτό της νίκης δηλαδή. Ο Ολυμπιακός με νίκη παραμένει πρώτος ότι κι αν γίνει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και ουσιαστικά θα ελπίζει σε πιθανό νέο στραβοπάτημα αυτών των δύο ομάδων, για να αυξηθεί περισσότερο η διαφορά. Σε περίπτωση που ηττηθούν οι «ερυθρόλευκοι», τότε πιθανόν να χάσουν και την πρώτη θέση, αν «πράσινοι» και «ένωση» κερδίσουν.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν και τα προβλήματα που υπήρχαν στο σύλλογο ήταν φανερά. Ωστόσο η ομάδα του Μπέντο έχει καταφέρει να περάσει με επιτυχία τις οποιεσδήποτε δυσκολίες. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» την ΑΕΚ με 3-0 αλλά και το ότι κέρδισε με 0-2 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη δείχνει ότι σε δύσκολα ματς αντιδράει και ότι μπορεί και φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο με αξιώσεις. Οι Πειραιώτες σαφώς και δεν έχουν πιάσει απόδοση για να… τρίβεις τα μάτια σου, ωστόσο έχοντας τους Ιντέγιε και Μαρίν σε ιδιαίτερη αγωνιστική φόρμα, μπορούν και παίρνουν τα παιχνίδια.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να φτιάξει και το κέντρο της άμυνάς του, τότε δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα σε ορισμένα ματς. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρόστερ υπάρχουν ικανότατοι παίχτες, όπως οι Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Μαρίν, Ιντέγιε, οι οποίοι μπορούν αν πιάσουν καλή απόδοση να δημιουργήσουν άπειρα προβλήματα στους αντιπάλους τους. Τέλος, με βάση τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι.

Από την άλλη πλευρά η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ είναι λίγο διαφορετική. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στον βαθμολογικό πίνακα, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 8 βαθμούς. Σίγουρα το ξεκίνημα της ομάδας δεν ήταν το ανάλογο με αυτό που ονειρευόντουσαν οι άνθρωποι της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ σε συνολικά πέντε παιχνίδια έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μπορεί ακόμα να παραμένει αήττητος, ωστόσο βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και είμαστε ακόμα στον μήνα Οκτώβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν ηττηθεί στο φετινό πρωτάθλημα. Όμως σχετικά νωρίς η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, μπορούμε να πούμε ότι έχασε έδαφος από κάποιες απρόσμενες ισοπαλίες. Έτσι, ο μόνος στόχος από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι η νίκη ή τουλάχιστον να μην ηττηθεί η ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που καταφέρει και κερδίσει μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τότε θα πλησιάσει τον Ολυμπιακό στον πόντο (12 έναντι 11 βαθμών). Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. Ουσιαστικά το μόνο δυνατό -έστω και στα χαρτιά- παιχνίδι που έδωσε ο ΠΑΟΚ και έβγαλε με επιτυχία ήταν αυτό κόντρα στον Ηρακλή. Ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν παύει να είναι δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι.

Interwetten με 100% επιβράβευση και Paysafe

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα και κατάφερε να κερδίσει τον «γηραιό» με 1-0 παρά τις πολλές και χαμένες επιθέσεις του. Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ δίνει στην 8η αγωνιστική (κανονικά έκτη) το πρώτο του δυνατό ντέρμπι με σκοπό να αποδείξει πράγματα.

Αγωνιστικά έχει δυνατή ομάδα και εξαιρετικούς παίχτες όπως είναι οι Rodriguez, Djalma, Biseswar και Pereyra. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές κάνουν ποιοτικό, γρήγορο και απρόβλεπτο τον ΠΑΟΚ. Είναι δεδομένο παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι στα προγνωστικά το αουτσάιντερ, πως θα δυσκολέψει τον Ολυμπιακό και δεν θα τον αφήσει να κερδίσει εύκολα, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στο κεφάλαιο «ντέρμπι» είναι ωραίο πολλές φορές να κοιτάζουμε και το κομμάτι της παράδοσης. Η προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στον Πειραιά είναι καθαρά προς τον Ολυμπιακό. Αυτό μαρτυράτε και από το γεγονός ότι η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν στις 3/12/2014 με 1-2, ενώ η προηγούμενη είχε έρθει στις 12/5/2010 με σκορ 0-1. Τέλος, στο περσινό ματς (7/2/2016), ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με σκορ 1-0. Σκόρερ εκείνου του αγώνα ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Stoiximan με 0% γκανιότα και επιβράβευση

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του σπουδαίου αυτού παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Όλοι όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο εκτός του ότι θα παρακολουθήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με ιδιαίτερα μεγάλο ενθουσιασμό, ευχόμαστε παράλληλα να δούμε κι ένα ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα με ιδιαίτερες συγκινήσεις. Φυσικά στο τέλος, ας κερδίσει ο καλύτερος!

"Δημήτρης Δημόπουλος" από την ομάδα του ArxondasBet.com

Διαβάστε αναλυτικά στις στήλες του Άρχοντα, το Στοίχημα Live, τα έτοιμα προγνωστικά Soccer Picks, τις μπόμπες, τα Χινάρια !!
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με την πρόταση ημέρας του Άρχοντα για τους λάτρεις του Ελληνικου κουπονιού
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ίσως η πιο διάσημη στήλη στο δίκτυο με τα μοναδικά Soccer Picks του Άρχοντα
Στοίχημα live ζωντανά Live Bet Arxondas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου