Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

H… aktinografia twn omadwn ths neas Euroleague!

Η… ακτινογραφία των ομάδων της νέας Euroleague!

euroleague 2016 17

Η ομάδα του Άρχοντα αναλύει τη "νέα" Ευρωλίγκα 2016-17.

Η νέα Euroleague την ερχόμενη Τετάρτη στις 12/10 ξεκινάει και όλος ο κόσμος (μπασκετικός και μη) ανυπομονεί να δει την έναρξή της. Οι ομάδες που θα λάβουν χώρα έχουν μειωθεί, τα παιχνίδια έχουν αυξηθεί και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Η γνωστή σε όλους μας Euroleague από φέτος αλλάζει και δεν θα είναι όπως την ξέρουμε. Μαζί με τους κανονισμούς, αλλάζει ο αριθμός των ομάδων αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής του θεσμού. Συγκεκριμένα οι ομάδες από 24 γίνονται συνολικά 16, ενώ παράλληλα οι όμιλοι παύουν να υπάρχουν.

Οι 16 ομάδες που συμφώνησαν στη συγκεκριμένη ιδέα διεξαγωγής θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σ’ έναν μαραθώνιο 30 αγωνιστικών. Από εκεί και πέρα, οι πρώτες οχτώ ομάδες της βαθμολογίας θα περάσουν στην προημιτελική φάση με σκοπό να περάσουν στο Final 4...


Η προημιτελική φάση περιλαμβάνει συνολικά πέντε αγώνες και όποια ομάδα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες, τότε προκρίνεται στο Final 4. Εκεί η διαδικασία είναι εντελώς ίδια με την περασμένη σεζόν. Παράλληλα η διοργάνωση φέτος επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη, μια πόλη, στην οποία έχουμε να θυμόμαστε την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Αρμάνι Μιλάνο, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Νταρουσάφακα, η Μπάμπεργκ, η Ουνίκς Καζάν, η Ζαλγκίρις Κάουνας, η Γαλατασαράι, η Αναντολού Εφές, ο Ερυθρός Αστέρας και η Λαμποράλ Κούτσα. Πάμε να… ακτινογραφήσουμε ξεχωριστά τις 16 ομάδες της Euroleague.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ας ξεκινήσουμε με την περσινή κάτοχο του θεσμού, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δηλαδή. Η ομάδα του...

...αναλυτικά όλο το άρθρο στον Άρχοντα του Στοιχήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου