Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Labete theseis, h Basket League ksekinaei!

basket 2016 17

Η ομάδα του Άρχοντα αναλύει το "παζάρι" της Basket League 2016-17.

Sportingbet και με πρόγραμμα ανταμοιβής κλικ εδώ! ΝΕΟ!

Η Basket League στις 8/10 ξεκινάει για τη σεζόν 2016/17. Ένα πρωτάθλημα, το οποίο διαθέτει φαβορί για τον τίτλο αλλά και αουτσάιντερ για τον υποβιβασμό όπως κάθε χρόνο. Επιπλέον στη φετινή Basket League συμμετέχουν και νέες ομάδες όπως οι Προμηθέας Πάτρας, Δόξα Λευκάδας και η Κύμη.

Το φετινό πρωτάθλημα στην Α1 μπάσκετ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Δεκατέσσερις συνολικά ομάδες θα παλέψουν μεταξύ τους για την υλοποίηση των στόχων τους. Άλλες θέλουν να γλυτώσουν τον υποβιβασμό, άλλες θέλουν να πλασαριστούν στις μεσαίες θέσεις τις βαθμολογίας, μερικές να μπουν στα play off και ορισμένες να κυνηγήσουν τον τίτλο. Πριν την έναρξη μιας αγωνιστικής χρονιάς υπάρχουν ορισμένα φαβορί αλλά και αουτσάιντερ...


Οι ομάδες δεν είναι το ίδιο δυνατές και σίγουρα μερικές υπερέχουν από κάποιες άλλες. Επιπλέον πριν ξεκινήσουμε να λέμε ορισμένα πράγματα για τις ομάδες, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας είναι ο Προμηθέας Πάτρας, η Δόξα Λευκάδας και η Κύμη.
Η φετινή Basket League αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς οι περισσότερες ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ξεκινώντας από τη θέση της κορυφής, η λογική αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα παλέψουν για το πρωτάθλημα.

Αδιαμφισβήτητα οι συγκεκριμένες ομάδες είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την διεκδίκηση της πρωτιάς. Από την μια πλευρά ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο οποίος προχώρησε σε συνολικά τρεις μεταγραφές (Κεμ Μπριχ, Έρικ Γκριν, Νίκος Αρσενόπουλος). Είναι φανερό ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να πατήσουν πάνω στον περσινό κορμό που τους χάρισε πρωτάθλημα και με δύο-τρεις πινελιές να μπορέσουν να παραμείνουν στην κορυφή.

Stoiximan με 0% γκανιότα και μεγάλες προσφορές για τα νέα μέλη!

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός προχώρησε για μια ακόμα χρονιά σε ολοκληρωτική αλλαγή κορμού. Στην ομάδα συνολικά ήρθαν έξι παίχτες (Γιάννης Μπουρούσης, Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς, Κέι Σι Ρίβερς, Ντεμέτρις Νίκολς, Πατ Καλάθης). Όπως καταλαβαίνετε οι «πράσινοι» προσπαθούν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ελλάδος στο πρωτάθλημα, καθώς απέχουν τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα έχουν τις δυνατότητες και μπορούν να αποκτήσουν και πάλι την κυριαρχία τους στην Basket League.

Εκτός από τους «αιωνίους αντιπάλους» όμως, υπάρχουν κι άλλες ομάδες, οι οποίες μπορούν να μπουν στα play off και να δυσκολέψουν τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Οι συγκεκριμένοι σύλλογοι είναι η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Ξεκινώντας από την ΑΕΚ μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι το πλήγμα της φυγής του Λουκά Μαυροκεφαλίδη είναι μεγάλο, ωστόσο η «ένωση» και φέτος θέλει να είναι δυνατή για να μπορέσει να κοντράρει όσο μπορεί τους «αιωνίους» και παράλληλα να μπει στα play off.

Οι μεταγραφές των Μάικλ Ντίξον και Ρόκο Λένι Ούκιτς μαζί με τον υπάρχοντα και έμπειρο Δημήτρη Μαυροειδή δίνουν άλλο κύρος στην ομάδα και σε κάθε περίπτωση μπορούν να την οδηγήσουν αρκετά ψηλά. Σίγουρα όλοι στο σύλλογο ονειρεύονται μια γεμάτη χρονιά...

...διαβαστε ολο το αρθρο στον Άρχοντα >>> www.arxondasbet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου